Şimdi Ara

underground2 hilelerini yazıyom olmuyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar ben underground2 hilelerini yazıyom olmuyo para çıkmıyo öle yapamadım trial indirdim nitro çalışmadı paralar çıkmadı ne yapamma lazım nerde hata yapıyom

• hiLebazLara Yadım yoK!!!!
  • eyvallah arkadaşlar heralda sizde bilmiyosunuz eyvallah yardım etmeyşn bişey yazmayın gerek yok
  • dostum bende bir kere yapmaya çalıştım bikaç kere becerdim yapmayı

nasıl biliyo musun hni video fala n oluyo oyuna girince reklamlardan sonra ea games yazısından sonra işte bu videolar bittikten sonra yada entere basınca geçiştirebilirsin bir kız geliyordu sanırım ve altta da bir tuşa basın yazıyo ya işte o yazı geldiği zaman şifreyi yaz zaten şifre kabul edilirse dlink die bir ses gelecektir iyi oyunlar

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

dostum bende bir kere yapmaya çalıştım bikaç kere becerdim yapmayı

nasıl biliyo musun hni video fala n oluyo oyuna girince reklamlardan sonra ea games yazısından sonra işte bu videolar bittikten sonra yada entere basınca geçiştirebilirsin bir kız geliyordu sanırım ve altta da bir tuşa basın yazıyo ya işte o yazı geldiği zaman şifreyi yaz zaten şifre kabul edilirse dlink die bir ses gelecektir iyi oyunlar

saygılarımla...

sağol gardaşım bize ancak dostlarım yardım eder sen gibi işin rasgele saygı benden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.