Bildirim
underground2 hilelerini yazıyom olmuyo
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiLebazLara Yadım yoK!!!! -
eyvallah arkadaşlar heralda sizde bilmiyosunuz eyvallah yardım etmeyşn bişey yazmayın gerek yok -
dostum bende bir kere yapmaya çalıştım bikaç kere becerdim yapmayı
nasıl biliyo musun hni video fala n oluyo oyuna girince reklamlardan sonra ea games yazısından sonra işte bu videolar bittikten sonra yada entere basınca geçiştirebilirsin bir kız geliyordu sanırım ve altta da bir tuşa basın yazıyo ya işte o yazı geldiği zaman şifreyi yaz zaten şifre kabul edilirse dlink die bir ses gelecektir iyi oyunlar
saygılarımla... -
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
dostum bende bir kere yapmaya çalıştım bikaç kere becerdim yapmayı
nasıl biliyo musun hni video fala n oluyo oyuna girince reklamlardan sonra ea games yazısından sonra işte bu videolar bittikten sonra yada entere basınca geçiştirebilirsin bir kız geliyordu sanırım ve altta da bir tuşa basın yazıyo ya işte o yazı geldiği zaman şifreyi yaz zaten şifre kabul edilirse dlink die bir ses gelecektir iyi oyunlar
saygılarımla...
sağol gardaşım bize ancak dostlarım yardım eder sen gibi işin rasgele saygı benden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X