Şimdi Ara

Under Armour n11 spor ayakkabı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
33.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43 aldım.11inde 13unde kargoya verildi bugün geldi kargo ücreti 6₺ ayakkabı da güzel şu anlık sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara kriteri seçememek gibi bir saçmalık olabilir mi yahu..
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Stok kalmadığı için olabilir

• Hayır ayakkabı sayfasında under armour un sol taraftan numara kriteri koyamıyorsunuz, stok var..

• 2 ayakkabı 1 havlu 1 spor çantası 285 lira

bu ayakkabılar 42.5 numara tam oldu..

newbalance - nike - adidas - salomon hepsinde 42.5 numara giyiyorum..
    ayağım cm olarak 26.5 cm ve 27 cm ayakkabılar tam oluyor..

sadece skechersın yeni modellerinde ve columbialarda 41.5 giyiyorum.. onlarda zaten 26.5 ve 27 cm e denk gelen numaraları

Under Armour n11 spor ayakkabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 14 Ekim 2017; 15:50:31 >
  • Benim 2 ayakkabıyı arayıp iptal ettiler

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Link atabilir mısınız hocam hangilerini almıştıniz

• Üstad şimdi müsait deilim ama prmbe taban bayan ayakkabısı almıştım 2 tane iptal hem n11 hemde under armour aradı

• Benimki p.tesi elimde olacak. Ayakkabılar muazzam rahattır tabanları konforludur bu arada.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İki ayakkabı aldım ikisinin de üretim yeri çin.
  • Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
    Ayakkabılar orijinal. İki ayakkabı aldım ikisininde sığacağı sağlam ve şık marka logolu kutuda geldi. Tabi kutu içinde ayakkabılar ayrı kutulardaydı. İçersine iki adet poşette koymuşlar. Ayakkabılardan bir tanesi yandan vurdu ayağımı. Normalde şimdiye kadar hiç ayağımı vuran spor ayakkabı olmamıştı. Modeli şu
    urun.n11.com
    Under Armour - Koşu Ayakkabisi - Ua Thrill 2 M - n11.com
    https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/under-armour-kosu-ayakkabisi-ua-thrill-2-m-P210421356

Kalıpları nike ile aynı. 44 numara olan 28 cm. Rahat fakat skechers gibi rahatlık beklemeyin
    Kutu içinde iade için sticker var. Gönderen kısmı boş alıcı kısmı hazır. Kargo anlaşma kodu v.s her şey yazıyor. Ambalajı hazırlayıp bunu direk yapıştırıyorsunuz üzerine. Kısacası paketlemeye falan özenliler. Memnun kalacağınız alışveriş olur.

• Arkadaşlar ürün orijinal iptal ettikleri ürünler için under armour mh temsilcisi akşam arayıp özür diledi ve kendi sitesinde geçerli hediye çeki kodu verdi %20 yada 30 dedi arabada tam anlayamadım.
    Biraz sohbet ettik seri sonuymuş ürünler mesela benm eşime aldığım 38.5 no ayakkabı kız çocuk ayakkabısıymış
    Ben satıcının ilgisini sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 15 Ekim 2017; 13:54:33 >
  • Fiyatlar iyi diye sipariş verdik ama lojistik rezalet çıktı, 11 inde verdiğim sipariş hala kargolanmadı. Bugün yarın diye diye gidiyoruz ya dur bakalım hayırlısı. İnşallah beden sıkıntısı çıkmaz. Yoksa günlerce uğraştırır gibi duruyor bunlar. Arkadaş hep beni mi buluyor yoksa şu ülkede düzgün layıkıyla çalışan bir firma mı kalmadı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Ekim 2017; 14:57:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar under armour ayakkabı numarası içinwww.kacgiyerim.com diye bir site var. Markadan markaya numara dönüşümü yapıyor, faydası olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isleyenbirdemir

Arkadaşlar under armour ayakkabı numarası içinwww.kacgiyerim.com diye bir site var. Markadan markaya numara dönüşümü yapıyor, faydası olabilir.

tamamen atmasyon
  • Arkadaşlar şu sarı-siyah halı saha kramponundan alan varsa. Numara olarak çok fark yarattı mı diğer halı saha ayakkabılarıyla. 3-4 tane halı saha ayakkabısı kullandım bugüne kdar hep 42 kullandım.

Sizde numarada değişiklik oldu mu özellikle bolca halı saha maçı yapan ve ayakkabı çeşidi denemiş arkadaşlar yazarsa çok mennun olurum ona göre sipariş vereceğim.
  • Kargonun ücretli olduğunu 1 gün sonra falan farkettim. Kargonun ücretinde değilim madem ücretli direk n11 alsa ya ücreti satın alırken. Bir daha niye kargocu arkadaşa para vermek için uğraşıyoruz ki ?
  • Mağazanın MH telefonunu bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Arkadaşlar şu sarı-siyah halı saha kramponundan alan varsa. Numara olarak çok fark yarattı mı diğer halı saha ayakkabılarıyla. 3-4 tane halı saha ayakkabısı kullandım bugüne kdar hep 42 kullandım.

Sizde numarada değişiklik oldu mu özellikle bolca halı saha maçı yapan ve ayakkabı çeşidi denemiş arkadaşlar yazarsa çok mennun olurum ona göre sipariş vereceğim.

42.5 alırsan daha iyi olur
  • Alın size yılın rezaleti. 11 inde verdiğim siparişi kaç gündür soruyorum bugün yarın verilecek diye geçiştirdiler, dün firmanın MH ni aradım artık, tamam araştırıp dönelim dediler. Az önce aradılar dedikleri aynen şu "siparişinizi biz MNG kargoya vermişiz ama kargonuz kaybolmuş, kusura bakmayın. Siparişinizi iptal edin lütfen, size %20 lik indirim vereceğiz". Bunca yıldır online alışveriş yaparım, bir kez olsun kargom kaybolmamıştır, hele ki firmanın gönderdiği bir kargo bu. Pişkinlik da tavan yapmış maaşallah, siparişi iptal edecekmişim, %20 lik indirim vereceklermişmiş. Buradan okuduğum kadarıyla giyim ürünü alan çok az, herkes ayakkabı almış. Var mı giyim ürünü siparişi verip de teslim alan? Ya yalan söylüyorlar (tedarik edemediler veya stokta olmayan ürünü sattılar ya da benim ürünü başkasına sattılar) ya da gerçek, bilemiyorum. Her iki durumda da bence büyük ayıp, kargo kaybolmuşsa benim suçum mu? Bir şekilde bulup göndereceksin benim siparişimi, sonra sen kargo ile hallet sıkıntını, bana neden fatura ediyorsun? Bir firmanın çıkıp böyle bir açıklama yapması en büyük rezalettir bence. Hele ki biz Doğuş Grubu firmasıyız diyen bir firmanın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.