Vay be gerçekten baya büyük bir hartiası var Osmanlının hep beraber gelişip geçeriz İnşallah.
Grup kurmayı bilen bi msn grubu kurabilirmi acaba? MoonBless arkadasımız takıntılı biri çıktı çok konusuyo istemiyo Uncharted Waters konusmamızı kurmayı bıle kursun beyler.
group1206228@groupsim.com
aynen biri msn grubu kurabilirmi birde maritime beginner tarzı 1 tanesini bitirdim ilk seyi burdaki görevlerin bitti baska sehire git diyor hagi sehre gitcem ?
yav ben oyuna giremiyorum suan calıstırıyorum su marblestation ı ''Download Verison Check Wait Please'' yazıyor 15 dk dır hala acılmadı
Arkadaşlar bazı mesajlarınızı editlemek durumunda kaldım.
Çoğunuzun önünde yeni bir oyun var. O yüzden söylenenler eğer yanlış ise kibar bir dille düzeltmenizi rica edicem keza iğneliyici bir üslup pek hoş durmuyor.
Hepinize iyi oyunlar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Adaya Çıkıp Korsanlarla Kapışın Çok Eğlenceli Oluyor..Hele Para Kaybedince Dahada Eğleniyorsunuz :) Level 1 Adam Kesti Beni 6k Para Gitti Oturup Ağladım :)
yav millet 70.000 para yaptim biriktirik 92.000 lik gemidenmi alsam yoksa 25.000 likden alip daha biriktirip 92.000 liği alsam
quote:
Orijinalden alıntı: TheAndromeda
yav millet 70.000 para yaptim biriktirik 92.000 lik gemidenmi alsam yoksa 25.000 likden alip daha biriktirip 92.000 liği alsam
92.000
92000 Lik alabilirsin Skillerini Daha Sonra Açarsın.. Yada Skillerini Alıp 24000 Lik Gemiyle Dolaşırsın..
Skillerini derken skil nasıl acılıyor gorev harıcınde yanı bende 92 bınlık gemı var ama hala aynı skiller :D
Advanture,Martine ve Trader Guildlerden Skillerini Açtırabilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: Ownl
Skillerini derken skil nasıl acılıyor gorev harıcınde yanı bende 92 bınlık gemı var ama hala aynı skiller :D
maritime intermadiate görevinin sonuncusuna geldim 80.000 para vercekde görevi tam anlayamadım doverda seni bekleyen bi fleet var diyor gidiyorum dover a etrada beni bekleyen hiç bişe yok bi yardımcı olurmusunuz beyler
sorunu çözdüm adamları buldum fakan yardımınza ihtiyacım var londonda adamlar 3 kisi ve fazla güçlüler fleet ile birlikde saldırmam lazım heral allah rızası için bi gelin london a yardım edin
selamlar bende oynuorum nick : noree
oyun icinden isteyen eklesin ;)
Haritayı görünce indiresim geldi :D
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
Haritayı görünce indiresim geldi :D
aynen Osmanlı için oynarım :)
ancak Voyage Century ile net bir kıyas yaparsak eğlenme, oynanış,devletler... Voyage'nin bir üstü müdür? Yoksa Eğlenceye voyageden farklı bir bakış açısı mı açmıştır? Voyage Century iyiydi ama çok da uzun süre insanı eğlendirmiyordu bence...
bu kadar oynayan arkadaş varsa bence bir company kuralım oyun içinde msnle falan ugrasmamıza gerek yok. Companylerin kendi chatleri ztn mevcut oyun icindeki chat interfacesini kullanırız. Yalnız böyle bir durumda ufak bir sorun oluşur tabi bir company kurmak 1.000.000 ducats . Birleşip bu parayı toplarız aramızda . Yorumlarınızı bekliyorum..