Şimdi Ara

Uncharted: Drake's Fortune(KARGO DAHİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Uncharted: Drake's Fortune serinin ilk oyununda Drake'in macerasına katılmak ister misiniz?Macera oyunu sevenler için mükemmel bir oyun.40 TL kargo dahil.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 7 Temmuz 2012; 10:49:44 >

• Şaka değil mi bu
  • Abi normal kutunun içinden Platinum oyun mu çıktı, ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Abi normal kutunun içinden Platinum oyun mu çıktı, ne oldu?

blu-ray temiz olsun diye değiştirildi oyun o yuzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0ril -- 23 Ocak 2012; 14:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENGIN3

Şaka değil mi bu

Ne anlamda hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Abi normal kutunun içinden Platinum oyun mu çıktı, ne oldu?

Satın aldığım arkadaş değiştirmiş.Platinumun diski daha temiz diye.Disk sıfır zaten ilk ben açtım.Çizik falan yok.
  • yaw bu ancharted1 fıyatı neden yukseldı bu forumda son zamanlarda 20 kadar dustu sımdı gene cıkısta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident evil village pri 90 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sayfada U2 satılıyor aynı fiyata. Daha iyi daha güzel daha zevkli daha uncharted
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

yaw bu ancharted1 fıyatı neden yukseldı bu forumda son zamanlarda 20 kadar dustu sımdı gene cıkısta

Çkışnedeni şu; PlatinumOLMAYANN KUTU VE KİTAPÇIKBENİM GİBİ KOLEKSİYONCULAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Arkadaştan satınaldım...Zamanında en büyük hatam bandrollü ve platinum olmayan oyunu satmamdı...Şimdi paltinum oyun normal kutulusnu satın aldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

yaw bu ancharted1 fıyatı neden yukseldı bu forumda son zamanlarda 20 kadar dustu sımdı gene cıkısta

Çkışnedeni şu; PlatinumOLMAYANN KUTU VE KİTAPÇIKBENİM GİBİ KOLEKSİYONCULAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

Arkadaştan satınaldım...Zamanında en büyük hatam bandrollü ve platinum olmayan oyunu satmamdı...Şimdi paltinum oyun normal kutulusnu satın aldım :D

yaw benım ıcın platınum fılan fark etmıyor hatta platınum olması daha avantajlı ıcınde son dlcler fılan oluyor bazı platınumlarda ama normalıde platınumuda 35 altında deıl artıkın

• pm attım ilgilenirsen sevinirim
  • Arkadaşlar bu 1. den satan olursa bende talibim elinde bitirmiş olup satmak isteyen olursa mesaj atmaları yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.