Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncelleme yapılıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mt_rhyme M kullanıcısına yanıt
    PS4'ün internet bağlantısını kesip oyuna girmeyi denediniz mi? Internete bağlı değilken oyunu açıyorsa güncelleme kaynaklıdır, ya güncellemenin inmesini bekleyeceksiniz veya beklemek istemiyorsanız güncelleme yapmadan offline oynayacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet internet bağlantısını keserekte denedim, öyle yapınca bahsettiğim sure 0:00 kalıyor hiç bir ilerleme yapmıyor.

Ps4 ile geldiğine göre oyun kutulu olarak geldi değil mi? Öyleyse single player kısmını diski takınca yüklüyor olması lazım sadece multiplayer kısmı için indirme yapman gerekir.

• Evet oyun kutulu olarak geldi, cd'yi ilk taktığımda 3-4 saniyelik bir loading kısmı oldu oyuna giriş yaptığımda çoğu zaman disk okunamadı uyarısı verip kapanıyor bir kaç denemeden sonra giriyor. Hikaye modunu seçmek için üzerine geldiğimde seçeneklerin alt tarafında o sure çıkmıyor, çoklu oyuncu ve hayatta kalma moduna geldiğimde o sure çıkıyor altta ama hikaye moduna girdiğim zaman oyun başlamıyor

Disk okunamadı uyarısı veriyor ise ya Uncharted 4 diskinde ya da ps4'te sorun var gibi görünüyor, yeni makinada böyle bir hata vermemesi gerekir. Ps4'ü aldığınız yer ile görüşüp garanti kapsamında sorunu gidermelerini istemenizi öneririm.

Çoklu oyuncu veya hayatta kalma modunu seçtiğinizde o sürenin çıkıyor olmasının sebebi bu kısımları oynayabilmek için makinanın indirmeyi tamamlaması gerekiyor, bildirimler kısmına bakarsanız devam eden bir indirme işlemi görüyor olmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 15 Mart 2017; 16:02:08 >
  • Cihaz daha 4 günlük ama teknik servise guvenemiyorum. Ucuz diye gittik carrefourdan aldık cihaz sony garantili değil esta bilişim dediler teknik servise kutunun içinden çıkan garanti belgesinde asya elektronik yazıyor guvenilirmi acaba?

Teknik servise güvenmeyip ne yapacaksınız ki? Eğer iade imkanı varsa Carrefour'a iade edin veya değişim isteyin öyleyse.
    Yeni makinada disk okuma hatası vermesi kabul edilebilecek bir hata değil, oyunun başlamıyor olması da büyük ihtimalle diskin okunamıyor oluşundan kaynaklı diye düşünüyorum.

• Haklısınız dualshock 4 te sıkıntılı sürekli makinaya bağlantısı kopuyor. Peki teknik servise gondermeden önce makinanın kodlarını falan alıyım mı değişim yaparlarsa aynı makinayı verip vermediklerinden emin olmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: mt_rhyme

Evet oyun kutulu olarak geldi, cd'yi ilk taktığımda 3-4 saniyelik bir loading kısmı oldu oyuna giriş yaptığımda çoğu zaman disk okunamadı uyarısı verip kapanıyor bir kaç denemeden sonra giriyor. Hikaye modunu seçmek için üzerine geldiğimde seçeneklerin alt tarafında o sure çıkmıyor, çoklu oyuncu ve hayatta kalma moduna geldiğimde o sure çıkıyor altta ama hikaye moduna girdiğim zaman oyun başlamıyor

hocam başka bir ps4 cihazda deneme imkanınız varsa deneyin hata kaynağı disk mi cihaz mı belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 15 Mart 2017; 16:40:39 >
  • Ps4 kullanan birini bulabilirsem deneyeceğim teşekkurler

• US hesabımda kullanmak için Offgamers'tan US kod alıp Uncharted puanı satın aldım; ama oyunda gözükmüyor. Nasıl aktif edebilirim? Uncharted'ı TR'den satın almıştım.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Bu tip oyun içi kullanılan puan, para gibi şeyler sadece oyunun alındığı hesapta (sec hesap) kullanılabiliyor diye biliyorum.
    Yani US PSN'den alınma puanları kullanabilmeniz için ana oyunun da US PSN'den alınmış olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Bu tip oyun içi kullanılan puan, para gibi şeyler sadece oyunun alındığı hesapta (sec hesap) kullanılabiliyor diye biliyorum.
    Yani US PSN'den alınma puanları kullanabilmeniz için ana oyunun da US PSN'den alınmış olması lazım.

O zaman yandı 3 dolar. Sağlık olsun.
  • Yeni güncelleme gelmiş.13.192 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Yeni güncelleme gelmiş.13.192 GB.

Yok o kadar fazla değil güncellemenin boyutu, sadece 803.8 MB

• Uncharted: The Lost Legacy dlcsi hayli geniş bir haritaya sahip olacakmış ve Last of Us'ın Left Behind dlcsinden daha uzun sürecekmiş. Uncharted'a veda niteliğinde olacak dlcye de bu yakışırdı.
    Çıkış tarihi halen belli değil ama bu kadar detay verildiğine göre yaz sonuna doğru çıkar diye hissediyorum

PS3Trophies
    Uncharted: The Lost Legacy to Include "Biggest" Uncharted Levels Yet, No Nathan Drake Cameo
    http://www.playstationtrophies.org/news/news-21718-Uncharted--The-Lost-Legacy-to-Include--Biggest--Uncharted-Levels-Yet--No-Nathan-Drake-Cameo.html

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Bende 13gb çıkıyor.Ben de sorun var o zaman.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Benim ps4'üm normal ps4, pro değil, belki pro'nun güncelleme boyutu daha yüksektir.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Uncharted 4 final oyunumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.