Ben oynarım fakat genelde coop modunu tercih ediyorum. team-deathmatch a da giriyorum ara sıra. Psn : Pearl1995
quote:Orijinalden alıntı: IncredibLe! Bırak unc'yi, gel MW atalım lan. bırak mw'yi Gel lan battlefield'a
eklerim bi zaman.oynaruk nick:papaganreyiz genellikle ffa tercihim değildir ama eddynin fal-ss ini açmak için oynuyorum şu sıralar
hani sarmıyordu la re5 gold aldıysan co-op atalım şuan evde değilim geçince atarız yada gel sf yada bf3 e şuan olsaydı uc3 elim atardık
Oyunun multisi genel anlamda beni pek sarmadı ama arada toplanıp bir iki el oynamak güzel olabilir, özellikle coop. psn: thugster-187 @Mactavish- seninle bir ara sf atalım geçen gün bir türlü oynayamadık.
quote:Orijinalden alıntı: Mactavish- hani sarmıyordu la re5 gold aldıysan co-op atalım şuan evde değilim geçince atarız yada gel sf yada bf3 e şuan olsaydı uc3 elim atardık Arayan varsa elimde çok temiz RE5 Gold var. PM atın. Bir yeşilliğe anlaşırız.
uncharted 3 multiplayer ı nasıl, daha online pass kodunu kullanmadım ??? kalabalıkmı, oynanış single daki gibi mi ??
quote:Orijinalden alıntı: kozkir uncharted 3 multiplayer ı nasıl, daha online pass kodunu kullanmadım ??? kalabalıkmı, oynanış single daki gibi mi ?? kalabalık oynanış single daki gibi