Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Uncharted dada 2 kişilik Co-Op olmiycakki maksimum 3 dediler minumum 2 N.Dog açıklamıştı herneyse co-op esas senaryodan bambaşka olucak şöyle oda yan görevler olucaklar arkadaşlar Single da bitirdiğimiz oynadığımız aynı haritayı yan görevleri için arkadaşlarımızla beraber oynayıp geçicez böyle olucak co-op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: joven

multi beta demo değerlendirme

beta ,üstelik multi betada konuya nasıl puan verdin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

senin hatırına 5 vereyim

ha unutmadan benim grefik kırıterlerim epey yüksektir 4.5 verdiğime dua et

ii o zaman
  • Oyun çok sarıyor ya çıkamıyorum bağımlılık yaptı çok zevkli.
  • Abartmıyorum dün listemde kafadan 14 kişi Uncharted beta oynuyodu . msj yazıyorum cvp veren yok o kadar içine girmişler. hatta arkadaşın biri davet atacağına GEL diye mesaj atmış bana . kaldım öyle dışarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 1 Ekim 2009; 15:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Video bomba gibi. Of ya oyun çıkacak fiyatı düsecek ben öyle oynayacağım artık arkadas Uncharted'ın ilk oyununu verecek onunla biraz hasret diner

bence bu tur bas yapitlarda oynun fiyatinin dusmesini beklemek cok mantiksiz bu oyunda ayni cod4 gibi olacak 90 liraya alinan oynu 2 sene sonra 62 liraya satmistim sifirinda ise en az 6 ay fiyat dusmesi zaten mumkun deil 6 ay bekleyip 10 lira dah ucuza alicagina 6 ay sabah aksam oyna sonra 10 lira assasina sat bu tur oyunlari piyasisi boyledir

• ağzım açık oynuyorum, efsane bir oyun yapmışlar. 20 üzerinden 21 hakediyor gerçekten

bunu da eksisozlukten alıntıladım :

an itibariyle 17 incelemesinin metacritic skoru (yani ortalaması) 98 dir efendim. 100 üzerinden 98. tek kelimeyle inanılmaz.

http://www.metacritic.com/...3/uncharted2amongthieves

ayrıca oyun hakkındaki bazı incelemelerin skorları şöyledir.

1- playstation resmi dergisi: 20 üzerinden 21 ( tarihinde ilk ) (yorumu: tüm zamanların en iyi oyunu )
    2- eurogamer 10 üzerinden 10
    3- level ( swedish ) dergisi 10 üzerinden 10
    4- cvg: 10 üzerinden 10 ( yorumu: en iyi grafikli oyun )
    5- jeuxvideo.com uc2 20 üzerinden 19 ( '' kimi zaman duygusal olmanın harika yanı.şimdiye kadar ki, uzak ara en iyi ps3 oyunu.belkide next-gen(hd) konsollara gelmiş en iyi oyun.'' )
    6- gamesradar 10 üzerinden 10 ( kanye west: "sorry odst, but uncharted 2 is one of the greatest video games of all time! )
    7- gameblog.fr 5 üzerinden 5
    8- opm us 10 üzerinden 10
    9- gamepro 5 üzerinden 5
    10- eurogamer portugal 10 üzerinden 10
    11- nowgamer 10 üzerinden 10
    12- ivg 10 üzerinden 10
    13- g4tv 5 üzerinden 5 ( editör yorumu: şu ana kadar oynadığım en iyi single modu olan oyun )
    14- 1up, a+ üzerinden a+
    15- ps3bloggen.se oyuna 10 üzerinden 10
    16- psm france 10 üzerinden 10
    17- gorilla jumpers a+ üzerinden a+
    18- 3djuegos 10 üzerinden 9.7 ( next-gen'in en iyi oyunlarından )
    19- norveç gamereacto 10 üzerinden 9
    20- e4g 10 üzerinden 9.8
    21- boomtown 10 üzerinden 9
    22- finlandiya gamereactor 10 üzerinden 9
    23- ign 10 üzerinden 9.8
    24- diğer ign 10 üzerinden 9.5
    25-vandal online 10 üzerinden 9.6
    26-xgn oyuna 10 üzerinden 9.6
    27- consoles plus 10 üzerinden 9.5
    28- psfocus 100 üzerinden 97
    29- videogameszone 100 üzerinden 93
    30- gray online 100 üzerinden 97

en düşük not;

31- danimarka gamereactor 10 üzerinden 8
    puppets

• Arkadaslar oyun kurumu cok gec oluyor.yanı oyuncu cok gec buluyor bende.acaba sızdede booylemı ?
  • elena cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

elena cok guzel

şşşşş kızamı asılıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Ya Harry Flynn veya diğer yeni karakterleri sadece benmi merak ediyorum hiç ne oyunun konusu ne karakterler ne silahlar hiç bişey konuşulmuyo grafik haricinde herşey grafik değildir arkadaşlar yapmayın kafayı yiycem ha

Biri arkadaşa yardımcı olsun
  • @ MrStark

senaryo ve oynanabilirlik konusunda bu oyunu bekliyen herkes Naughty Dog a sırtını dayamış durumda . Ne geleceği bilindiği için bu konularda kimse konuşma ihtiyacı hissetmiyo olabilir hocam
  • Ben bütün sorularımı oyuna saklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

ağzım açık oynuyorum, efsane bir oyun yapmışlar. 20 üzerinden 21 hakediyor gerçekten

bunu da eksisozlukten alıntıladım :

an itibariyle 17 incelemesinin metacritic skoru (yani ortalaması) 98 dir efendim. 100 üzerinden 98. tek kelimeyle inanılmaz.

http://www.metacritic.com/...3/uncharted2amongthieves

ayrıca oyun hakkındaki bazı incelemelerin skorları şöyledir.

1- playstation resmi dergisi: 20 üzerinden 21 ( tarihinde ilk ) (yorumu: tüm zamanların en iyi oyunu )
    2- eurogamer 10 üzerinden 10
    3- level ( swedish ) dergisi 10 üzerinden 10
    4- cvg: 10 üzerinden 10 ( yorumu: en iyi grafikli oyun )
    5- jeuxvideo.com uc2 20 üzerinden 19 ( '' kimi zaman duygusal olmanın harika yanı.şimdiye kadar ki, uzak ara en iyi ps3 oyunu.belkide next-gen(hd) konsollara gelmiş en iyi oyun.'' )
    6- gamesradar 10 üzerinden 10 ( kanye west: "sorry odst, but uncharted 2 is one of the greatest video games of all time! )
    7- gameblog.fr 5 üzerinden 5
    8- opm us 10 üzerinden 10
    9- gamepro 5 üzerinden 5
    10- eurogamer portugal 10 üzerinden 10
    11- nowgamer 10 üzerinden 10
    12- ivg 10 üzerinden 10
    13- g4tv 5 üzerinden 5 ( editör yorumu: şu ana kadar oynadığım en iyi single modu olan oyun )
    14- 1up, a+ üzerinden a+
    15- ps3bloggen.se oyuna 10 üzerinden 10
    16- psm france 10 üzerinden 10
    17- gorilla jumpers a+ üzerinden a+
    18- 3djuegos 10 üzerinden 9.7 ( next-gen'in en iyi oyunlarından )
    19- norveç gamereacto 10 üzerinden 9
    20- e4g 10 üzerinden 9.8
    21- boomtown 10 üzerinden 9
    22- finlandiya gamereactor 10 üzerinden 9
    23- ign 10 üzerinden 9.8
    24- diğer ign 10 üzerinden 9.5
    25-vandal online 10 üzerinden 9.6
    26-xgn oyuna 10 üzerinden 9.6
    27- consoles plus 10 üzerinden 9.5
    28- psfocus 100 üzerinden 97
    29- videogameszone 100 üzerinden 93
    30- gray online 100 üzerinden 97

en düşük not;

31- danimarka gamereactor 10 üzerinden 8
    puppets

Gamer.no oyuna 10 üzerinden 7 vermiş.Böylece oyun en düşük puanınıda oldu.

Goldpunch hazırlamış bunu ama banlanmış galiba forumdan , msn'den söledi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

bundan sonra siteler unlu olmak icin bu oyna dusuk puan verme muhabbetine girmesin 7 puan veren sitede norvec sitesi midir nedir dandiriklten bi inceleme yapmislar iki sayfa sonunada sadece 7/10 seklinde bi puan attiri vermisler insan grafik,ses ... die ayirir sonra genel puanini verir
  • Arkadaşlar yeni bi detay öğrendim Uncharted 2 ile ilgili multi de co-op veya deathmatch ne oynuyosanız oynayın mutli de headset le konuşurken karakterinizin ağzı oynuyo aşırı güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

bundan sonra siteler unlu olmak icin bu oyna dusuk puan verme muhabbetine girmesin 7 puan veren sitede norvec sitesi midir nedir dandiriklten bi inceleme yapmislar iki sayfa sonunada sadece 7/10 seklinde bi puan attiri vermisler insan grafik,ses ... die ayirir sonra genel puanini verir

Eeee öyle kim se kusura bakması klasik ŞEREFSİZLİK bunların yaptıkları ! Al işte ismini öğrendik sitenin noldu gidip üye mi olduk dergisini mi aldık ? inasn MAL olmasın 1 dk lık şöhret bunlarınki o kadar

• Uncharted 2 overtakes Halo 3: ODST on amazon's bestsellers list

• S image diye bir tuş var !
  • Oyun sırf manzaralar için alınır hiç olmazsa ölürsek manzaralı bir mezarımız olur
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.