Şimdi Ara

Ünal BAŞKAN için bugün saat 15:00'de FLORYADAYIZ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başkanı sıkıntı dolu bir süreç bekliyor.
    Yeni başkan teknik direktörü nasıl değiştirecek.
    Yeni başkan başka bir hoca düşünüyor olabilir ancak teknik direktör değişimi maddi sıkıntılara neden olur.
    yeni başkan geldiğinda takımda demirbaş oyuncularla karşılaşacak.
    Bazı oyuncularla çok uzun dönemli sözleşmeler yapıldı.
    Bunları göndermek istersen sorun yaşarsın.
    Ünal Aysal'ın takımı bir anda bırakması gs için iyi olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    ben ekran başında şok oldum zaten
    başkan devam etmeyeceğim dediği anda camia çalkalandı
    hiç beklemiyorduk hiç
  • aziz yıldırım ve fenerbahçe ile ne kadar alay ettiniz istifa etti geri döndü diye
    şimdi aynı şeyi kendinize mi yapmak istiyorsunuz

boşuna gidersiniz ama baktı ki Galatasarayı iflasa götürüyor bırakıp kaçtı işte
  • megi21 kullanıcısına yanıt
    şu mali açıdan gram bilgisi olmadan konuşanlardan gına geldi arkadaş ya
    madem bilmiyorsun , araştır öğren. Yada sor söyleyelim. KAP bildirimlerinden oluşan kuruşu kuruşuna rakamlar var her yerde.
    sor söyleyelim , atıp tutmayın sağda solda
    bilmemek gerçekten ayıp değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Fatih hoca başlangıçta 4 maç için imza attığını kendisi açıkladı zaten. Sözleşme imzalanırken bile söyledi, ki zaten sözleşme de değildi basına gösterildiği üzere. Boş kağıda çiziktirilmiş bir şeyler, ikisi de imza attı prosedür gereği. Şimdi bu olaya çıkıp Fatih Terim bizi bırakıp gitti demek açık bir iftiradır.

Bu da bahsettiğiniz sözleşme:http://img.gecce.com/2013/09/25/fatih-terim-192937AR.jpg

Atılacak imzalar hayırlı olsundan başka bir şey yazmıyor.

Senin bahsettiğin sözleşme, kovulduktan çok sonra imzaladığı uzun sözleşme.

Başkana asistanımla görüşün demesi de kızgınlığından. Ama yine değinmemişsin. Başkan Drogba'yla prim pazarlığı yaparsa sen ne yapardın? Bırak telefona çıkmamayı, ben olsam o dakika basardım istifayı. Ama 4. yıldızı çok istiyordu, o kadar emeğini bırakıp gitmek istemedi. Keşke bıraksaymış.

O senin gördüğün sözleşme diye tabir ettiğin şeyin hiçbir geçerliliği yok UEFA ve FIFA neznindeki Özerk kurum olan TFF'de böyle bir sözleşme ile temizlik bile yapamazsın. Sen kendini kandırmak istersen o senin sorunun sen burada millete tatava yapamazsın, haddinizi bilin.

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    eskişehirden bana akıl veriyor hesapta.
  • yavaş yavaş florya yollarına akalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

eskişehirden bana akıl veriyor hesapta.

Güya akıl veriyorlar, FIFA'nın düzenlediği organizasyona o maçtan önce listelerin verildiği lisans çıkartıldığı yere Nakit Terim hatır sözleşmesi ile kulübede danışman veya geçici teknik direktör diye oturtacak hemde bu FIFA organizasyonunda olacak Oldu olacak eşi ve kızıda geleydi, imzalalarlar bir hatır sözleşmesi Terim ve Ailesi diye kulubüde geçici teknik direktör ve ailesi diye çığır açmış olurduk

• SON HATIRLATMA

SAAT 20:00 ' DA FLORYA METİN OKTAY TESİSLERİ ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ.
    BAŞKANIMIZ BUGÜN , FUTBOL TAKIMIMIZA FLORYA BEYTİ RESTAURANTTA YEMEK VERECEKTİR.
    TESİSLERİN ÖNÜNDEN , BEYTİYE HAREKETE GEÇİLECEKTİR.
    TÜM TAKIM VE BAŞKAN HUZURUNDA , YENİDEN ADAY OLMASI YÖNÜNDE GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ.
    OLUR YADA OLMAZ. EN AZINDAN BU TARAFTARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU , BAŞKANA VEFASINI GÖSTERECEKTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grey_Goose

siz Silivri , metris önlerinde toplanırdınız
    uyandırıyım

6 YIL 3 AY HAPİS DEĞİL ‼‼ 40 AY 27 KUPA

Ouchh. Cevabı öyle güzel yapıştırmışsın ki benim bile canım acıdı, helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Fatih hoca başlangıçta 4 maç için imza attığını kendisi açıkladı zaten. Sözleşme imzalanırken bile söyledi, ki zaten sözleşme de değildi basına gösterildiği üzere. Boş kağıda çiziktirilmiş bir şeyler, ikisi de imza attı prosedür gereği. Şimdi bu olaya çıkıp Fatih Terim bizi bırakıp gitti demek açık bir iftiradır.

Bu da bahsettiğiniz sözleşme:http://img.gecce.com/2013/09/25/fatih-terim-192937AR.jpg

Atılacak imzalar hayırlı olsundan başka bir şey yazmıyor.

Senin bahsettiğin sözleşme, kovulduktan çok sonra imzaladığı uzun sözleşme.

Başkana asistanımla görüşün demesi de kızgınlığından. Ama yine değinmemişsin. Başkan Drogba'yla prim pazarlığı yaparsa sen ne yapardın? Bırak telefona çıkmamayı, ben olsam o dakika basardım istifayı. Ama 4. yıldızı çok istiyordu, o kadar emeğini bırakıp gitmek istemedi. Keşke bıraksaymış.

O senin gördüğün sözleşme diye tabir ettiğin şeyin hiçbir geçerliliği yok UEFA ve FIFA neznindeki Özerk kurum olan TFF'de böyle bir sözleşme ile temizlik bile yapamazsın. Sen kendini kandırmak istersen o senin sorunun sen burada millete tatava yapamazsın, haddinizi bilin.

Sen o vakitte yapılan "sözde" uzun sözleşmeyi gösterebiliyor musun? Hayır. Aysal gösterebiliyor mu? Hayır. Ama biz haddimizi bilecekmişiz. Bir kanıtın varsa öyle bir sözleşme olduğuna dair merakla bekliyoruz.

• Ya sen ne laftan anlamazsın arkadaşım ya
    Sözde uzun sözLeşmenin kanıtı , şuan görevde olmasıdır daha ötesi mi var?
    Neyin peşindesin Alla Alla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam canlı yayında isim vererek açıkladı
    Kimse bağlanıp bir şey demedi , halâ da diyen yok , itiraz eden yok.

Muhattapları çıkıp bir şey demiyor yada yalanlamıyor.

Ne kullanıyosunuz aga ne veriyolar size anlamadımki

• Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Terim öyle bir sözleşme yok diyor. Sizin imzaladı dediğiniz kişi. İmzaladığını iddia ettiğiniz kişinin reddettiği durumda, siz var diyorsanız buyrun kanıtlayın diyorum ben de.

Galatasaray'dan kovulduktan sonra isterse gider Çorumspor'u çalıştırır. Bu bir şeyi kanıtlamaz.
  • Terim öyle bir sözleşme var diyebilse zaten Başkanın telefonlarına çıkardı , mesajlarına cevap verirdi yada asistanına yönlendirmezdi
    Yani iş bitmiş
    Ben konuşucam diyordu , hani nerde?
    Federasyon emrine girdi sus pus kaldı
    Mum gibi ettiler

• Grey_Goose kullanıcısına yanıt
    Terim'in basın toplantısını izlemedin mi? Orada açıkça böyle bir şey yok dedi. Eğer o zaman uzun sözleşme yapmış olsa kovulduktan sonra niye tekrar sözleşme imzalasın? Bir sözleşme yetmiyor mu da ikinciyi imzalıyor?

Konuşacağım deyip konuşmaması konusunda haklısın. O konuda ben de eleştiriyorum Terim'i.
  • quote:

Terim'in basın toplantısını izlemedin mi? Orada açıkça böyle bir şey yok dedi. Eğer o zaman uzun sözleşme yapmış olsa kovulduktan sonra niye tekrar sözleşme imzalasın? Bir sözleşme yetmiyor mu da ikinciyi imzalıyor?

Konuşacağım deyip konuşmaması konusunda haklısın. O konuda ben de eleştiriyorum Terim'i.

terim son sözünü söylemedi daha...
    kulup zarar görmesin diye sustu adam...
    başkan değişsin ondan sonra konuşacak .
  • Kimleri gönderdik kimler geldi geçti
    Cümbombomu yedi bitirdiii
    Üzülme boşuna taraftarın yanında
    Ünal bakşan Dik Dur ayaktaaaa

Bugünki tezahürat

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

quote:

terim son sözünü söylemedi daha...
    kulup zarar görmesin diye sustu adam...
    başkan değişsin ondan sonra konuşacak .

Bu konu bizim iç meselemiz, sizde Aysal'dan daha beteri var sen onunla ilgilen. Bizim başkan en azından pis işlere bulaşmadı futbolda.

• Şuraya;"Kümede kal Galatasaray",Barış Özbek,M.Sarplı yılları, yanınada "Fener ağlama",Sneijder,Drogbalı yılları çizelim.Aradaki fark:Ü.AYSAL

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.