Şimdi Ara

Unal Aysal Lig Tv'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaza iyi be Ndong'un eksikliğini rahat kapatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geldiğimde Galatasrayın mutfağı boş değildi, biz geldik sadece mutfağı iyi analiz ettik, malzemeleri bulduk, dolaba baktık, yemek yaptık; borçları düşürdük.

O nasıl anlatım başkan..

- SPK konusunda net bir şekilde adliye ve SPK etkilenmek istendi, programlar yapıldı, davalar açıldı, ama ben birgün bile endişelenmedim, nitekim makamlar herşeyi etüt ettikten sonra burada hiçbir yanlışlık yok dedi. Davalar geri çekildi.

- İşe ilk başladığımızda bir miktar para katkısı yaptım, ama şuan buna gerek kalmadı, GS kendi kendini döndürüyor.

- Arena devir teslimi 1 sene içinde biter, çok detay var.

• eyvallah kardeş.hakkını vermek gerekbizi haberdar ettiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Spa gelmesin lan ihtimal vermiyordum ama iş ciddi :(

Ne dedi kaçırdım kabasakal gelirse düşer bayılırım

İlgimiz olduğu doğru ama fiyati biraz fazla dedi.

Zaza ile de ilgileniyormuşsunuz.

Sağol zaza geç krstic gelsin

Zaza Türk kontenjanında.

Krstic daha iyi hocam ya

Escherichia.Coli tamam zaza 2. tercih olsun o zaman

• - Birkaç maç BJK gelip oynamış, sorun olmaz ama buradaki sorunumuz loca satışları... Biz localara BJK seyircisini sokamayız. Ayrıca bir tahribat olursa bunu kim ödeyecek, bir kira bedeli karşısında olabilir.

- Arena'ya ısıtma sistemi sipariş ettik, geliyor.

- Zemin işini hallettik.

- UEFA bu dosya kapanmadı demişti, ben bunun üzerine ceza yorumunu yaptım.

- Biz 3 Temmuz sürecinde kimsenin karşısında durmadık, benim Nyon'da evim var oraya bile gitmedim yanlış anlaşılmasın diye, bir baskımız olmadı dışarıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Ben geldiğimde Galatasrayın mutfağı boş değildi, biz geldik sadece mutfağı iyi analiz ettik, malzemeleri bulduk, dolaba baktık, yemek yaptık; borçları düşürdük.

O nasıl anlatım başkan..

Bu adamın konuşmalarına hayranım arkadaş , adamın her kelimesinden ne kadar zeki olduğu anlaşılıyor ...
  • 2 numaralı çakmakoğlu 1.geldi.
  • - Biz sayın başkanla ( A.Y ) çok güzel başladık, 3 Temmuz'dan sonra ben derhal bir açıklama yaptım, biz bu işlere bulaşmayılm diye, lakin başkan çıkp 1 hafta sonra en büyük şikeci GS dyence, ipler koptu! Biz hep suçlamalara cevap verdik, Adnan Öztürk'ün sert açıklamarı olmuştur ama onun tabiatı öyle, Galatasaray'da kulüp açıklamasını başkan yapar.
  • Zaza çok istiyor gelmeyi 2 senedir ilgileniyoruz bence alınma ihtimali yüksek
  • noluyo lan at falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

2 numaralı çakmakoğlu 1.geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

2 numaralı çakmakoğlu 1.geldi.

asi beybi kaçıncı oldu

• Meloya giydirdi biraz sizin başgan.

• -müthiş
  • - Muslera geçen sene çok başarılıydı, şuan da çok başarılı (milli maçlarda) bizde kalmasını isteriz, ama rakam olarak bizi çok zorlarlarsa düşünmek zorunda kalabiliriz.

- Pişmanlık duyduğum hiçbir şey yok, yanlış bir karar vermdim 2 sene içerisinde, heyecanlarıma kapılmamak için uğraştım, benim yaşın akıl yaşı, heyecan yaşı değil.

- Başarı sporcuuların, bizim sahne arkasında olmamız lazım. Bu yüzden sahaya inmeyi doğru bulmuyorum.

- Alper konusunda; 1 kızı 10 kişi ister 1 kişi alır. Transferde uğraşan arkadaşlar heralde bu iş bitti diye rahat davrandılar, gerçi ben de birgün önce Ünal bey ile el sıkışmıştım ama değişebiliyor işler, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.

- Türkiye liglerinde çok başarılı oyuncular var.

- Oyuncu yetiştirme 10 ile 20 yaş arasıdır. Zahmetli bir iş ama, yapılması gerekli.
  • quote:

Meloya giydirdi biraz sizin başgan.

Tv'ye ne zaman çıksa laf sokuyor zaten.
  • Twitterdaki @Unalbasgan hesabının sahibiyle tanışmış onu söyledi.

• - A.Albayrak'ı sevenlerdenim, hem sempatik buluyorum hem de dost olarak görüyorum. Albayrak tek başına ayrılmadı, o ekip ayrıldı.

- Twitter'ı takip etmiyorum, Ünal Başgan ile tanıştım; çok başarılı bir arkadaş.

- Yarın seçimde oraya insanları bana oy verin diye çağırmıyorum, gelip beyaz oy da kullanabilirler, yeter ki katılım olsun!

- Federasyon ile yabancı konusuna çözüm bulursak, Melo ile gerekli net cevabı öyle verebilir, eğer çözüm olmazsa başka Melolar buluruz.

* * *

Bitti yayın.

• ünal başgan la tanışmış ünal başkan :D
  • Nani yi sormadılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.