Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL GURUR DUY ESERİNLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir süper kupa finallerinde fenerbahçeyi sürklase eden takımdan bu duruma getirdin takımı.Yapılan saçma sapan transferler,harcanan abuk subuk paralar,hoca seçimlerindeki saçmalıklar v.s v.s

Resmen ezildik fener karşısında,uzatmada şansa bala bir gol bulsak yada penaltılarla kupayı alsak hülooğğğ yaşasınnn diye naralarmı atacağız,en büyük Galatasaray diyemi haykıracağız..

Yazıklar olsun....

• Pist sakin simdi gelir

Soze adnon polot mustohok cular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfretmiyim diyorum da...

2 senedir takımı kim kurdu? Hadi futboldan başka şeyden anladığını farz edelim, diğer sporlarda çağ atlattı adam.
  • 2 sene önce alınmış Selçuk'un sağına soluna bakamayıp rakip oyuncuya topu atması Ünal Aysal'ın suçu tabi. Selçuk anca aldığı her topu kankası Burak'a atmaya çalışsın, mazallah başkasına atar da gol falan atarız.
  • Daha bunlar iyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

2 sene önce alınmış Selçuk'un sağına soluna bakamayıp rakip oyuncuya topu atması Ünal Aysal'ın suçu tabi. Selçuk anca aldığı her topu kankası Burak'a atmaya çalışsın, mazallah başkasına atar da gol falan atarız.

O Selçuk ve Burak la sözleşmeyi ben yeniledim dimi..
  • Biz kupayı kaybetsekte bağırırız en büyük GALATASARAY diye sen eksik ol

• Adam emeklilik oyuncağıyla oynuyor işte, her gördüğü kameraya da el sallıyor. Dokunmayın paşamın keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: se-ak

Biz kupayı kaybetsekte bağırırız en büyük GALATASARAY diye sen eksik ol

ah birde kral çıplak diyebilseniz
  • Adam bitirdi GS yı hala savunanlar var. Eğer FB şike davası olmasa ve Terim de olmasaydı acaba ne olurduk. Transferkwr çöp Selçuk Burak sözleşmeleri tarihe geçer her sanite TD kovması ayrı bir olay şaka gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yekta-yasin-Veysel gibi Anadolu takımı seviyesinde futbolcular ilk 11 topçusu . Sonra şampiyonlar ligi kupası - yarı final gibi hayaller... Bu adamlarla gruptan çıkmak mucize...

• Az kaldı. Okullar açılıyor.

• geçen sene süper kupayı 3 tane atıp fazla yorulmadan top çevirerek aldık sanar gören.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Az kaldı. Okullar açılıyor.

Aysal'ın takımın içine ettiğini görmek için çok büyük olmaya gerek yok aslında
  • Cok cok acik ve net olan bir sey varki Fatih T. gittiginden beri takimda cokus var ve toparlanamiyor

Ulan o degilde sinoooya yazik oluyor sino gibi top class bir adami bu mactada kullanamayacaksak hangi macta kullanacaz? Hele hele burak a nedemeli! La gol atamiyoz goooll!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Sizin gibi adamlara polat gibiler lazım.

• quote:

quote:

quote:

Aysalsporluları istemiyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Terimi Galatasarayin önünde gören sırf başkana gıcık olduğu için takimin kaybetmesini isteyen senin gibileri bizde istemiyoruz.
    Ben aysalsporlu hiç olmadım. Hep Galatasarayliyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Terimi Galatasarayin önünde gören sırf başkana gıcık olduğu için takimin kaybetmesini isteyen senin gibileri bizde istemiyoruz.

Senin gibi Aziz'e laf atıp aynısını yapan Aysal'ı görünce üç maymunu oynamıyoruz en azından. Sizin anlayışınızın takımı getirdiği nokta ortadadır. Terim'e kurban olun siz, nankörlük kanınıza işlemiş. Aysal ve biatçı tayfası tamamen temizlenmeli bu kulüpten. Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Abrürrahim Albayrak geri getirilip yepyeni bir yönetim kurulmalıdır. Aysal ne dese emredersiniz padişahım diyen adamlara ihtiyacımız yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin gibi Aziz'e laf atıp aynısını yapan Aysal'ı görünce üç maymunu oynamıyoruz en azından. Sizin anlayışınızın takımı getirdiği nokta ortadadır. Terim'e kurban olun siz, nankörlük kanınıza işlemiş. Aysal ve biatçı tayfası tamamen temizlenmeli bu kulüpten. Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Abrürrahim Albayrak geri getirilip yepyeni bir yönetim kurulmalıdır. Aysal ne dese emredersiniz padişahım diyen adamlara ihtiyacımız yok.

Senin gibi skor taraftarlariyla laf yaristiracak değilim. Su adamin kulube başkan olduğu zaman belli simdiki durum belli..nankörlük diyorsan bugün şeref tribünunde Demirören ile yanyana oturuyordu.
    Bugün kaybettik. Halen Gs li olduğum icin gurur duyuyorum. Ve halen takimimin arkasindayim.sizin gibi iyi gun taraftari kupa taraftari değilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.