Şimdi Ara

Ünal aysal azizin yolunda mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana oyle gibi geliyor. Aziz yıllardır kurumsal bir takim yaratma havasindaydi. Elit taraftarlar grubu da maddi destegi olacakti. Ama ne oldu hirsina yenik dustu. Feneri olmadik yerlere getirdi. Yaptigi onca seyi kendi batirdi. Simdi aysala baktigim zaman kendisi her ne kadar iyi niyetli olsa da fazla profosyonel. Herkesi kolaylikla harcayabilecek gibi geliyor. Ben bu yazıyı yazdigim icin tersi olur aziz gibi olmaz ama ya olursa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Okumayın.

SAOL.
  • İstese de onun gibi olamaz , beceremez yani. Aziz gibisi bir daha gelmez kolay kolay
  • İnşallah internetin kesilir oturduğun yerde internet altyapısı çöker en azından uzaklaşırsın buralardan.
  • O kadar mi kotu lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Profosyonel" den sonrasını okumadım öncesini okuduğuma da pişman oldum siz okumayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • profesyonelliğe yakınanı da ilk defa görüyorum konu kilit üye ban plz
  • Profesyonellikle pek alakası yok bence hocam. Doğru profesyonellikle yapılan doğru kurumsallaştırma kulübümüzü ileri götürecektir.

Ayrıca; ağzından yel alsın, Allah korusun, ağzını hayra aç, öyle şey mi söylenir hocam naptın
  • Aziz Yıldırım'a profesyonel mi demişsin ne demişsin anlayamadımda profesyonel demişsen eğer;

• Ben zamanında ünal aysalın içinde diktatörlük olduğundan bahsederken bana demediğiniz kalmamıştı. Ne oldu şimdi Ne oldu şimdi
     Ünal aysal azizin yolunda mi?

Ama bu takım toparlayamazda tepetaklak giderse aysalın ipide yakında çekilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.