Şimdi Ara

Ünal Aysal '1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal Aysal kendinden emin! Henüz hiçbir yerli futbolcuya imza attırılamaması hakkında soruyu sakin yanıtlayan Aysal, "Transfer sezonu yeni açıldı. 1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek. Eksikliklerimizi tamamlayacağız" dedi.

Gece geç saatlerde Galatasaray'ın kamp yaptığı Antalya'ya gelen Başkan Ünal Aysal, sabah da basın mensuplarının karşısına çıktı. Soruları yanıtlayan Aysal, çıkmaza giren Alex Telles transferi hakkında fazla umutlu konuşmazken; yerli transfer konusunda güvence verdi.
    "1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek"

Devre arasında hem teknik kadronun, hem oyuncuların enerji depoladığını söyleyen Başkan Aysal, "Tahmin ediyorum ki sezonun ikinci yarısını çok iyi geçireceğiz" dedi. 3 kulvarda mücadeleettiklerini ve 3'ünde de başarılı olacaklarını umduğunu belirten Aysal, "Rakiplerimizin hepsi önemli, ciddi, büyük rakipler. Onlarla başa çıkabilecek, onlarla yarışabilecek imkanlara sahibiz" diye konuştu.
    Ünal Aysal, yönetim olarak görevlerinin teknik kadroya rakiplerle mücadele edecek imkanları sağlamak olduğunu, teknik kadronun görevinin ise gereğini yapmak olduğunu da belirtti.

Galatasaray'ın yerli oyuncu kadrosunun dar görünmesi ve henüz bir takviye yapılamaması hakkındaki soruya da Aysal, "Bakın, transfer sezonu daha yeni açıldı. Tahmin ediyorum ki önümüzdeki 1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek. Bu eksikliklerimizi tamamlayacağız, merak etmeyin" diye yanıt verdi.
    Alex Telles transferi konusunda "Şu anda ortada ama pozitif yürümüyor çünkü ortada teknik bazı sorunlar. Rakamsal bir sorunumuz yok, ticari şartlarda bir sorunumuz yok ama teknik olarak ciddi sıkıntılarımız var diyebilirim" açıklamasını yapan Aysay, ellerinde bu mevki için 2-3 alternatif daha olduğunu vurguladı.

Bu arada Aysal, taraftar grubu ultrAslan'ın şike süreci hakkındaki sert açıklamasının sorulması üzerine ise "Henüz açıklamayı okumadım. Okumadan fikir yürütmek istemiyorum" dedi.

• Teknik derken neyi kastediyor ki Basgan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legoragandi

Teknik derken neyi kastediyor ki Basgan

Hocam büyük ihtimal ödeme şekli konusunda olabilir , oyuncuyla sorun yaşamış olsak bir çok şey gelir akla ..

Ancak kulüple sorun yaşandığı için tek aklıma gelen ve basına da yansıyan ödeme şekli olabilir
  • quote:

Finansal. Banka teminati gibi sanirim.

• quote:

Fiyat ta anlasıldı ama ödeme şekillerinde sıkıntı var demek istiyor.
  • Fakat ticari şartlarda sorun yok demiş ??
  • Anladığım kadarıyla Telles sakatlık sıkıntısı çeken bir oyuncuymuş, başkan da riskler paylaşılsın sakatlık durumunda maaşı ortak ödeyelim tarzı ahlaksız teklif yapmış. Tabi anlaşma şartını biz değiştirince karşı taraf köpürüp paranın hepsini bir kerede istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten gerçekten sakatlık riski yüksekse uzak dursun. Hele de ligimizdeki kasapları da düşününce
  • Alamadık yani anladık başkan .
  • Başganım bizi üzüyosun ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekhebet

Anladığım kadarıyla Telles sakatlık sıkıntısı çeken bir oyuncuymuş, başkan da riskler paylaşılsın sakatlık durumunda maaşı ortak ödeyelim tarzı ahlaksız teklif yapmış. Tabi anlaşma şartını biz değiştirince karşı taraf köpürüp paranın hepsini bir kerede istemiş.

Sakatlık riski fazla derken , kronik sakatlığı mı var ?

Şu süreç fazla uzamaz umarım , her geçen zamanda medya coşacak bu belli..
  • Bize lazım olan Çalhanoğlu. Onu getirsin yeter ama fiyatı işi zora sokuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

Bize lazım olan Çalhanoğlu. Onu getirsin yeter ama fiyatı işi zora sokuyor.

Hocam muhakkak düşündükleri isimler arasında vardır , ancak kolay bir transfer değil birde Hamburg satmaya pek yanaşmıyor...

Benim tahminim yaz transfer döneminde alınacak diye , devre arası alınırsa çok iyi olur
  •  Ünal Aysal '1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek'
  • Teknik sorun dediği her şey tamam ama adamın uçağına benzin koymamışlar onu kastediyor.
  • Sanırım yakında yerli transferler ortaya çıkacak , umarım alternatif sayısı çoğaltılır
  • Degisemedi

• büyük ihtimal bizimkiler taksit olarak ödeme istiyorlar onlar peşin istiyor burada anlaşamamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

büyük ihtimal bizimkiler taksit olarak ödeme istiyorlar onlar peşin istiyor burada anlaşamamışlar

1 hafta içinde bu görüşünüz değişecek dediği konu yerli transferi hocam , Alex Telles olayı değil o elbet gelecek diye düşünüyorum ...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    ben teknik sorunlar var denmesini bunu demiştim yerliler için değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.