Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜNAL AYSAL: Ben demiştim bu ateş üfleyerek sönmez diye.

• Ünal Aysal: Bu ateş üfleyerek sönmez , çözüm zamana yayılamaz.12/07/11

MAA: İstifa ettim.31.01.2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ünal Aysal: Bu ateş üfleyerek sönmez , çözüm zamana yayılamaz.12/07/11

demirören: ben geldim xD
  • o değilde buda adnon polatın izinden yürüyor dünya yıldızlarını izleyemedik ligimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

o değilde buda adnon polatın izinden yürüyor dünya yıldızlarını izleyemedik ligimizde

Adnan polatın izi mi? Geçen seneki duruma bak bu sene ki duruma bir de.Yıldız gelmesin önemli değil o iyi adamlar getirsin yeter.
  • transferde kanser de etse iyi bir başkanımız var
  • Galatasaray son 6 ayda klüp borcunu mevcut borcun altına düşüren tek kulüp olmuş. Bence bu azimsanamayacak bir gelişme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Galatasaray son 6 ayda klüp borcunu mevcut borcun altına düşüren tek kulüp olmuş. Bence bu azimsanamayacak bir gelişme.

Hisseleri sattıda ondan bir şey başardığın falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: irlandali

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: irlandali

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Forumda gecen isvicre basinindaki konusmalari yazdim 15 15 milyon euro hikaye.
    Zenith 12 milyon isvicre franki teklif etti. Yani Gs oyuncu icin 10 milyon franklik teklifi vardi sadece oda yaklasik 8 milyon euro civari yapiyor.
    Bu transfer 10 milyon euroya coktan bitmis olurdu

Bakın medyada çıkan haberler tamamen asılsız. Teklif edilen para konusunda haklısınız bu zaten biliniyor fakat Galatasaray'ın başkanın kararıyla 6 milyon euro'yu çok özel bir durum olmadıkça geçmeme gibi bir politikası var transferde. Fenerbahçe mesaj yolluyor biz buradayız hala güçlüyüz diye o yüzden Sow'a o kadar verildi ve bu durum Galatasaray'ı zor durumda bıraktı. Ünal Aysal asla iyi oyuncu biraz vereyim parayıda alayım diyecek birisi değil. Bu da bir politikadır saygı duymak gerekir fakat marka olacaksa Galatasaray çok iyi 2-3 oyuncu almalıdır bu da zamanla olacaktır. Bence Kazım'ın gitmesi iyi ama hatalarda olmuyor değil. Bir Olcan alınabilirdi. Birinci sırada oturmanın verdiği bir stres vardır bir kaç haftaya kadar atılır... Hadi başkan göster gücünü.

Tamam ben bu olayi yargilamiyorum neticede klup oldukca acildi ve ekonemisini düzeltmesi gerekiyor. Toz pembe hayeller icinde yasiyanlar vardi Polat devrinde görüldüki gidisat o sekil degilmis.
    Ama basinda cikan oyuncu hakkindaki abartili fiyatlari söylüyorum sadece. Yani o paralari basinin abartmasina kiziyorum bencede bu ayarda bir oyuncu icin 10 milyon cok para degil neticede pazarlamayida ögrenmemiz gerekiyor.

Haklısın katılıyorum. Ünal Aysal şu an şirket yönetiyor bir spor takımından çok kurtulması gereken borçları olan bir şirket önceliği verdi takıma. Bunda en ufak bir şüphe yoktur. Galibiyetler sevinçler taraftar için onun için Galatasaray zaafiyetleri olmayan finansal olarak güçlü bir takım olmalı sportif başarı geç olabilir ama asıl hedef bu. Taraftar buna hazırlıklı olmalı. Tabiki bu süreçte bazı yalanlar şu oyuncuyu alıcaz yıldız alınacak diyerek taraftarın gazını alma gibi şeyler yapılıyor yoksa bu süreç hiç yönetilemez. Sayın Başkan gerekirse kötü olacak fakat sanırım transfer felanda yapmayacak. Sow başarısız olursa da dönüp n'oldu diyecektir. Benimde çok hoşuma gitmiyor bu durum transferler, güçlü bir takım istiyoruz fakat Galatasaray başkanların elinde değil kendi gücüyle başkan olmak isteyenlerin gerçekten yarıştığı bir takım olduğunda Dünya markası olacak.

Tekrar yazmak yerine alıntılamak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayram1905

quote:

Galatasaray son 6 ayda klüp borcunu mevcut borcun altına düşüren tek kulüp olmuş. Bence bu azimsanamayacak bir gelişme.

Afedersin ama ne yapacak ? Kafanız iyi girmeyin şu foruma, ne yapacak adam?
  • başkan bu gidişle istifa edecek.
  • Kim ne derse desin bu yönetime güvenim sonsuz benim. Bı gecen seneki takımların durumuna bir de bu senekine bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hisseleri sattıda ondan bir şey başardığı falan yok

Ee ? Kulübü araplara mı sattı sanki ? Takımın ekonomisi düzeliyor mu, düzeliyor. Geçen yönetim ne yaptı borçlarımızı katlamaktan başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Ünal Aysal: Bu ateş üfleyerek sönmez , çözüm zamana yayılamaz.12/07/11

• quote:

Kim ne derse desin bu yönetime güvenim sonsuz benim. Bı gecen seneki takımların durumuna bir de bu senekine bakın.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Ee ? Kulübü araplara mı sattı sanki ? Takımın ekonomisi düzeliyor mu, düzeliyor. Geçen yönetim ne yaptı borçlarımızı katlamaktan başka ?

bırakın kendinizi yormayın başkan ağzıyla kuş tutsa bunlara yaranamaz. artık galatasaray taraftarında önceki başkanların dönemlerinden ötürü devamlı tatmin olamama, güvenememe gibi alışkanlıklar oluştu. ben takımıma güveniyorum yönetimimize inanıyorum, herşey yıldız topçu transfer etmek demek değildir ve bence türkiyedeki şuan en düzenli ve istikrarlı takımız.

• geçen dönem adnan beyler uefa kupasına bel bağladıkları için büyük bir hüsran yaşadılar yoksa hakem facialarıyla dolu ve forvetsiz çıktığımız atletico elimizden zor kaçtı ve o sene bizi eleyen atletico şampiyon oldu yoksa KUPA bizimdi ve o kupa bizim olsaydı ekonomik olarak farklı bir noktadaydık.Ayrıca birşeyi birşeyleri yönetmek hele ki bu bir klüpse GALATASARAY klubüyse bu o kadar kolay birşey değil herkes ister hayatın her döneminde her zaman başarılı olmak ama öyle birşey yok.Bence taraftar biraz duyarlı olmalı işin en basit tarafı birşeye b.k atmaktır bunu herkes yapar
    2010-2011 sezonuhttp://www.tff.org/default.aspx?pageID=1059
    2011-2012 sezonuhttp://www.tff.org/default.aspx?pageID=198
    Bu durum ÜNAL AYSAL'ı özetliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Bu kadar nankör olmayın be kardeşim senin beğenmediğin canaydın dönemindeki rezillikleri yaşın küçük herhaldeki unutmuşsun.Deplasmana uçakla gidecek paramız yoktu be.O dönemde senin basketbol takımların küme düştü küme anlıyormusun o beğenmediğin adnan polat olmasa şu anda canaydın sayesinde bank asyada elindeki herşeye el konulmuş mücadele veriyor olurduk.

Klübü araplara mı sattı diyor, evet satmadı da farklı bir şey de yapmadı sonuçta o sattığı hisseleri bir gün geri almak zorunda o zaman ne yapacaksın hee tabi kendi toplattıysa hisseleri bilemem.Geldiği günden beri projeden ondan bundan bahsetti ne yaptı koca bir sıfır.Yatsın kalksın fatih terime dua etsinler floryayı takımı çekip çevirdi şu rezilliklere rağmen mücadele veriyor adam.

• quote:

quote:

Borç içinde yüzüp ufak veletler gibi demirörenin cebine bakıyorsunuz , fulya projesi diyip durdunuz yapıldı fakat anca demirörene olan borcunuzu öder.

Yetmedi stadın ismine sponsor aldınız ,

Yetmedi Formanızdaki Sponsor firma dururken bir firma ile daha anlaşıp çingene misali logo yerlerini değiştiripi anlaştınız ama halen bataktasınız... v.s v.s v.s

İlk önce kendi kapınız önünü temizleyin sonra gelip burada ahkam kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

quote:

Borç içinde yüzüp ufak veletler gibi demirörenin cebine bakıyorsunuz , fulya projesi diyip durdunuz yapıldı fakat anca demirörene olan borcunuzu öder.

Yetmedi stadın ismine sponsor aldınız ,

Yetmedi Formanızdaki Sponsor firma dururken bir firma ile daha anlaşıp çingene misali logo yerlerini değiştiripi anlaştınız ama halen bataktasınız... v.s v.s v.s

İlk önce kendi kapınız önünü temizleyin sonra gelip burada ahkam kesin

hocam kusura bakma saydırmışım hangi takımlı olduğuna bakamdan...Az önce işyerindeki bjk'li arkadaşla borçlar üzerine konuşuyoduk , üzerine bu mesajı görünce aklımda bjk kalmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.