Şimdi Ara

Umutsuzca Savunmaya Çalışıyorlar!(AHSEN TV Vakası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• "Savaşmayı seven", "Bıçakla ekmek teknesini koruyan adam", haksız olmasına rağmen böyle savunmaya çalışmışlar. Anıtkabir'de ki parkı sökenleri eleştiren AHSEN Tv, halkın ortasında bıçak çeken adamı savunarak nasıl bir çelişkiye düştüğünün farkında değil sanırım.

Dislike.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malum partili kesin
  • zabıtalar keşke biraz daha sopalasalarmış.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 16 Ekim 2016; 20:27:52 >
  • eşşek gibi alırlar o vergiyi yok öyle bedavaya satış kerizmi diğerleri
  • Şu ahsentv'yi izlemek bana iyi geliyor, akpnin %50si ana akım medyada fazla boy göstermiyor(haberlerde tabi) bu kanal aracılığıyla görüyoruz kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MateryalizminPeygamberi -- 16 Ekim 2016; 20:44:57 >
  • Yazık adama 3 kuruş ekmeğinin peşinde , asıl voleyi vuranları yakalasınlar sıra öyle bu adama gelsin.Videoyu izlemedim , düşüncesi siyasi görüşü ne olursa olsun lüks hayat yaşamayıp o akşam eve 3 ekmeği nasıl götüreceğim diyen adamın daima yanındayım. ( bıçak çekme olayına karşıyım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 16 Ekim 2016; 22:50:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

eşşek gibi alırlar o vergiyi yok öyle bedavaya satış kerizmi diğerleri

Milyonlarca TL vergi borcu silinenlerin yanında bununki plajda ki kum tanesi kadardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Yazık adama 3 kuruş ekmeğinin peşinde , asıl voleyi vuranları yakalasınlar sıra öyle bu adama gelsin.Videoyu izlemedim , düşüncesi siyasi görüşü ne olursa olsun lüks hayat yaşamayıp o akşam eve 3 ekmeği nasıl götüreceğim diyen adamın daima yanındayım.

Adama saldiranlar da ayni partiden komedi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Yazık adama 3 kuruş ekmeğinin peşinde , asıl voleyi vuranları yakalasınlar sıra öyle bu adama gelsin.Videoyu izlemedim , düşüncesi siyasi görüşü ne olursa olsun lüks hayat yaşamayıp o akşam eve 3 ekmeği nasıl götüreceğim diyen adamın daima yanındayım.

Dostum o zaman herkes bıçak alıp vergiden korusun kendini. Böyle saçma bir şey mi var?

• kedi gibi dogurt sonra cocuklari yetimhaneye ver.ondan sonra magdurum edebiyat yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni (SÖZDE) Türkler REZALET

• Reyis akpardiliymiş o zmn zabıdalar haksızdır zaten onlara emri cehabe belediyesi verdi cehabenin zabıtaları onlar yani büyük oyunu gör ak gençlik tatlıcı alinin arkasındayız gezidekiler anarşik çapulcu ama tatlıcı ali ağabeyimiz mücahid olduğu için bıçağı her zmn yanındadır maksat kafirlere karşı tedbir hüloğğğğ
  • Tepki gösterenlerin sebebi belli adam sakallı cübbeli İsmail ağa cemaatinden..Yalnız adamın daha öncede çok kez arabasını almışlar,kırmışlar..Videonun başında bende adama hafiften kızdım vergi yok algı yok birde bıçak çekmiş diye ancak dayak yeyince üzüldüm.Milyonlarca vergi kaçıranlar geldi aklıma Suriyeliler bile vergi vermiyor iken evde çocukları aç bekleyen T.C. vatandaşınamı gücümüz yetiyor dedim kendimce..Son olarak videoda ben resmi kıyafetli zabıta göremedim bil hassa dövenlerin arasında bir ikisi zabıta ise sopalarla gelip Türkçe yi bile düzgün konuşamıyan malum ırktan adamlar vardı.

• o bıçağı çekmicekti , hunharca savurdu herkesin üstünde , sonuç kaçınılmaz...

olayı detaylı konuşabiliriz , beleş elektrik kullanan milyonlar , vergi kaçıran zenginler , bedava yaşayan suriyeliler, silah uyuşturucu kaçakçıları vs. vs.

ama o dayak yenecekti belliydi en başından , çok istedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.