Şimdi Ara

Umut'un golünde el yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kesinlikle el yok nizami bir gol dedi.
    Saygılar.

• orda el yok zaten de . penaltı da yoktu ama batuhan 10dk kendini yere attıktan sonra çok istemiştim böyle bir şey olmasını ve oldu o yüzden üzülmüyorum
  • eee dün bize sallıyodunuz noldu ? pozisyon aynı pozisyon
  • fbjklılar inş bu konuyu görür yoksa 30 konuda bunun için açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

orda el yok zaten de . penaltı da yoktu ama batuhan 10dk kendini yere attıktan sonra çok istemiştim böyle bir şey olmasını ve oldu o yüzden üzülmüyorum

Ben de rakiplere hediye ettikleri atlardan dolayı hiç üzülmüyorum.
  • Semih'i sakatladıktan sonra hastaneye ''futbol erkek oyunu, özür beklemesin'' diye haber yollayan Batuhan yerde. Semih topu dışarı atıyor.
  • Evet bencede yok totosuna çarpıyor galiba o pozisyonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı bjk li arkadaşlarla seyrettik ilk başta onlarda el dedi ama yavaşlatılmış şekilde izleyince umut un kalçasının üstüne çarptığı açıkta görünüyor ki zaten beraber bakınca onlarda gördü... el mel yok...
  • bencede el değil istemsiz bir çarpma fakat maçtan sonra çıkıp top elime degmedi demekte ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Markus penaltı değil dedi.
    Eğer temas varsa bile dışarda dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

bencede el değil istemsiz bir çarpma fakat maçtan sonra çıkıp top elime degmedi demekte ne ya

Yeni kurallara göre istemsiz çarpma çurpma fark etmiyor eline çarpıp avantaj sağlıyorsa gol nizami değildir.İki kez adamın eline çarpıyor.Ayrıca markusun ne pozisyonlara ne yorumlar yaptığını biliyoruz kaynak gösterilecek son kişilerdendir kendisi.Lig tv nin yancısı aldığı paraya bakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.