Şimdi Ara

Umut Öncül mü Fizikle Barış mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
6
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız Ertan Sinan Şahin'in ders videolarını da incelemenizi öneririm. Sitesindekinden bahsediyorum. Çok başarılı bir anlatımı var bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizikle barış iyi anlatıyor fakat videolar milattan kalma gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisini de denedim. Umut Öncül. Fiziklebaris ezberci bir hoca. Umut hocaysa genelde ezberletmeden konuyu kavratmaya çalışır. İkisini de bir süre izle dediğimi fark edeceksin.
    Umut Öncül youtube kullandım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvetli bir sabah -- 24 Ağustos 2020; 10:32:23 >
  • Sadece fiziklebaris izleyip soru çözebilen adam ya kafa dengi cozuyordur yada fizik temeli vardır net
    Bence bütün yt hocalarından bir şeyler koparmak gerekiyor

• jiijii kullanıcısına yanıt
    umut öncülün ücretli videolarından bahsediyorlar galiba eski olanlar değil. barış hocanın yeni videolarını beğenmedim çok yüzeysel.

Orijinalden alıntı: yakomokka81

Bana kalırsa fizikle Barış derim.Meb kazanım testine uygun soru tarzlari ile video anlatiyor.Bazen bir sorunun çözümü için 1 yol değil 2 3 yol gösteriyor
    hocalarım bu fikir farklılıklarınız neyden kaynaklanıyor ? kimisi fiziklebarış'a ezberci derken kimisi de tam tersini söylüyor. sizce temeli olmayan bir öğrenci için hangisi daha uygun olur ? fiziklebarış düşünüyordum ama bu yorumlar düşündürdü tekrar.
    hocam muhtemelen denge sorularını lamiyle çözdüğü için diyorlardır en ufak bir ezber anlatış yok bunun dışında fizikle barışta tek eksiği çok az soru çözüyor videolarının kısa olmasının sebebi az soru çözmesi ve ders esnasında muhabbet etmiyor ciddi bir anlatım var ama ne yazıkki tek başına yeterli değil ayriyeten güzel soru çözen bir kanal daha bulmak lazım

edit: bu arada bu iki hocadan birinden dinleyip bir temel oluşturup sonra esş geçmeyi düşünüyorum, buna göre cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 24 Ağustos 2020; 11:37:24 >
    ben 11 de umut öncül dinledim fiziğim iyi değildi verim alamadım 12 ve mezun senemde fizikle barış dinledim fiziğimi baya geliştirdi ama yüksek netler için yeterli değil dediğim gibi takviye bir kanal daha lazım
    12'ye kadar fizigin f'sini bilmiyordum. Fiziklebarışla başladım aga noluyoz dedim. Hicbir sey anlamadan sorulari cozuyordum. Ama 2 haftaya puf oluyordu bilgiler. Yazin full fiziklebaristan calistim. 12 basinda da umut oncul'e gectim. O kadar sevdim ki not aldim. 0 isen Umut öncülü not alarak çalış derim
    tyt fizik 1y ayt fizik full reis sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvetli bir sabah -- 24 Ağustos 2020; 12:5:26 >
  • Fiziklebarış ve VIP fizikten çalıştım ve çok verim aldım. Sorun şu ders anlatırken araya başka şeylerin girmesini istemiyorum. Umut Öncül'ü dinlerken dikkatim çok fazla dağılıyordu arada espri vs. yaptığı için. Böyle saçma bir sebep olur mu demeyin kafaya taktığım için iyice kopuyordum dersten. Fiziklebarış anlatırken mantığı çok iyi kavratıyor ve direkt anlatıp geçtiği için tüm dikkatim derste oluyordu. Belki tam anlatamadım ama benim gibi düşünen arkadaşlar varsa anlamışlardır anlatmak istediğimi. Soru çözümü az diyorsunuz onu da sizin halletmeniz lazım piyasada çoğu kitabın çözümü var artık.

• hocam önce fiziklebarış yaptığınız için umut öncülden daha iyi anlamış olabilir misiniz ? bolca vaktim var, belki de ikisinden de dinlemek lazım . herkes farklı söylüyor. bu arada umut öncül eski videoları mı yoksa ücretli olanları mı öneriyorsunuz ?
    dusuk bir ihtimal hocam. İzledigim kisim elektrik konusuydu ve onu da umut onculden subat gibi izlemistim. Yani aradan aylar gecmisti. Youtube kullandim sadece. Bence de ikisini de dene. Belki fiziklebaris sana daha uygundur.

• OmerGn7 O kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde ciddi manada işin mantığını veriyor ama bazı yerlerde ya öylesine bir mantık veriyor bazen de vermiyor. Mantık konusunda ESŞ çok net daha önde bana göre. Bu arada hangisinin YKS için daha faydalı olduğunu tartışmıyorum. Kimisine ESŞ'deki kadar mantık ağır gelebilir, ezbere yönelik bir çalışma sistemi varsa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.