Şimdi Ara

Umre'ye Gidiyorum.Oradan Ne Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaz Allah izin verirse annemle beraber umre'ye gidip dini vazifemizi gerçekleştircez.Artık yavaş yavaş namaz kılmayada başladım.

Asıl konumuza gelirsek oradan ne alınabilir arkadaşlar? Piyasa Türkiye'ye göre nasıldır? Birde uçağa sokabilirmiyiz aldığımız şeyleri.Benim en çok istediğim iyi bir leptop ile iyi bir saat almak.Bunların harici ps3'üm için oyun almak istiyorum.(Colector editonlarddann).Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

• zemzem ve hurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

zemzem ve hurma

Onları kesin alcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

zemzem ve hurma

Onları kesin alcam zaten

bir avuç mekke toprağı
  • Bol bol namaz kıl sevabı boldur Birde iphone al ucuzdur ama artık Türkiye'de kayıt için 100tl alıyorlar galiba pasaport kaydı
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Bu yaz Allah izin verirse annemle beraber umre'ye gidip dini vazifemizi gerçekleştircez.Artık yavaş yavaş namaz kılmayada başladım.

Asıl konumuza gelirsek oradan ne alınabilir arkadaşlar? Piyasa Türkiye'ye göre nasıldır? Birde uçağa sokabilirmiyiz aldığımız şeyleri.Benim en çok istediğim iyi bir leptop ile iyi bir saat almak.Bunların harici ps3'üm için oyun almak istiyorum.(Colector editonlarddann).Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

Allah kabul etsin , bizlere de nasip eylesin.
  • Ben iphone 4 32gb almistim gecen ramazan. Burda hepsiburadada 2500 magazalarda 2200-2300 du ben 1300 e aldim. Tl tabi.

Ama çakmada cok soylim. Saat iphone vs çin malı dolu. İi bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

medine de i phone ucuz diyorlardı..mekkede zem zem tower mı ne var kabe manzaralı gökdelen..onun altında mağazalar vardı oradan alabilirsiniz ama çakma da çok..100 riyal e de iphone almayın burada ucuzdur diye

Ne mekke ne medine. Telefonlar aziziyede. Kabeye aracla 10 dk mesafede. En az 20-25 bitişik nizam telefoncu var.

En uygun telefonlar orada. Yine de çakma hatirlatmasinda fayda var. 300-500 tl ye iphone bulursan cakmadir. Kutulari orjinal gibi ama kendileri cakma. Java yazilim :)
  • Hangi vasıtayla gidiyorsun?
  • inci alabilirsin çok ucuz orada.
  • Bütün dh halkı içinde dua ediceğim.Bu arada daha çok ps3 oyunları almak istiyorum birde leptop.Mesela oteldeyken nasıl bunları satan yertler bulabileceğim birde bizim piyasaya göre nasıldır fiyatlar?Oyunlar daha çok collector editon olarak alıcam.
  • quote:

Bütün dh halkı içinde dua ediceğim.Bu arada daha çok ps3 oyunları almak istiyorum birde leptop.Mesela oteldeyken nasıl bunları satan yertler bulabileceğim birde bizim piyasaya göre nasıldır fiyatlar?Oyunlar daha çok collector editon olarak alıcam.

Benim adımı söyleyerek dua edersen Allah Razı Olsun

Edit: Fiyatlar ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 29 Nisan 2012; 23:58:53 >
  • hocam internet sitelerinden vs araştır

google translete den arapça siteleri rahatça bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.