Şimdi Ara

ÜMRANİYEDE 20 İŞYERİ KÜL OLDU....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dudullu Alemdağ Caddesi Gülbaba Sokakta geniş bir alan üzerine kurulu olan 2 katlı pasajdaki bir işyerinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, bir süre sonra diğer işyerlerine de sıçradı. Bu sırada bazı vatandaşlar, işyerlerinde mahsur kaldı.

İhbar üzerine Ümraniye, Kadıköy, Kavacık, Yenidoğan, Üsküdar, Çengelköy, Kartal, Maltepe ve Beykoz itfaiye grupları yangına müdahale etti.

Yangın sırasında dumandan etkilenen ve yaralanan 4 kişi, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Yangın, daha fazla büyümeden söndürülürken, çalışmalar sırasında bir itfaiye eri, kırılan camın elini kesmesi nedeniyle hafif yaralandı.

Bu arada bazı vatandaşlar, yangına geç müdahale edildiğini öne sürerek, itfaiye ekiplerine tepki gösterdiler.

Pasajda maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor....

KAYNAK

Ne güzel kafe vardı biaralar orada eğlenmeye giderdik....Film CDleri almaya giderdik oraya daha doğrusu yanan yere daha 2 gün önce Oyun CDsi almıştım gerçi bi tanesi bozuk çıktı....Az önce Haber7 TVde izledim kanal 7 20 iş yeri yanmış demişti....MEKANIM YANDI ULANNNN......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 5 Ocak 2007; 14:43:11 >

• crack hocam akşamki itfaiye sürüsünün sebebini anladım şimdi...
    tam nerde bu yer...ben imam hatipin oradayım..aşağıdayım...hatipoğlunun oralarda mı bu yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

crack hocam akşamki itfaiye sürüsünün sebebini anladım şimdi...
    tam nerde bu yer...ben imam hatipin oradayım..aşağıdayım...hatipoğlunun oralarda mı bu yer

Hatipoğlunun yan tarafındaki Pasaj ayrıca yangının hemen 4 metre yolun karşısın Gülbaba mezarı vardı....
  •  ÜMRANİYEDE 20 İŞYERİ KÜL OLDU....
  • Arkadaşlar biliyormusunuz medyaya hiç güvenim kalmadı haberi amma abartmışlar 20 dükkan yanmış pehhh!!!!Dün işim düştü faturalarımı yatırmaya giderken yolum oraya denk düştü hazır gelmişken yanan dükkanları sayalım dedim içimden yanmış dükkan sayısı 4 yada 5 biliyormusunuz arkadaşlar medyaya hiç güvenim kalmadı herşeyi abartıyorlar gerekiyorsa yalan haber bulup manşet yapıyorlar artık medyaya güvenim kalmadı.....
  • google earth bu kDAr net ve ayrıntılı verebeiliyor mu? yoksa paralı sürüm filan mı bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.