Şimdi Ara

Ümraniye Moda Di Centone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam önünden geçerken gördüm. Altınyıldız nano tek çeketler 30 TL ( bir adet aldım). Takımlardan kalma tek ceketlermiş. Pantolon ve gömlekte de 3 adet 60 TL kampanyası var dediler. İhtiyacı olanlar uğrayabilir. Ümraniye meydandan son durağa doğru giderken biraz ileride sağda kalıyor. ( Üsküdar yönüne giden caddede).

• quote:

Orijinalden alıntı: lacivert25

Arkadaşlar dün akşam önünden geçerken gördüm. Altınyıldız nano tek çeketler 30 TL ( bir adet aldım). Takımlardan kalma tek ceketlermiş. Pantolon ve gömlekte de 3 adet 60 TL kampanyası var dediler. İhtiyacı olanlar uğrayabilir. Ümraniye meydandan son durağa doğru giderken biraz ileride sağda kalıyor. ( Üsküdar yönüne giden caddede).

Oradan 2-3 sene önce koton marka bir ceket almıştım 15 tl ye :)
  • Bi kac kere urun aldim mecidiyekoy uumraniyeden buyun urunler kendini kaybetti kotu cikti benden soylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküdar Yönüne doğru giden o caddede Ümraniye Meydanı, son duraktan sonra gelir ve trafik tek yöndür.
    Daha açıklayıcı tarif edebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Üsküdar Yönüne doğru giden o caddede Ümraniye Meydanı, son duraktan sonra gelir ve trafik tek yöndür.

Arkadaş ümraniye meydan alışveriş merkezi demek istemiş sanırım.
    Son Durağın orada zaten moda di centone.
    Haldun alagaşı geçtikten sonra shell'i de geçin yolun kenarında görürsünüz zaten.
  • Tabıı tatıl gunu bugun.. O caddeye araba ıle girmeden budaha dusunjn.. Yaya yada araç trafıgı farketmez.. Çıldırtır adamı

• Tam olarak son durakdan santrale giderken yolun solunda kalan shell istasyonunun az ilerisinde yine soldadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Üsküdar Yönüne doğru giden o caddede Ümraniye Meydanı, son duraktan sonra gelir ve trafik tek yöndür.

Arkadaş ümraniye meydan alışveriş merkezi demek istemiş sanırım.
    Son Durağın orada zaten moda di centone.
    Haldun alagaşı geçtikten sonra shell'i de geçin yolun kenarında görürsünüz zaten.

YOK HOCAM ORASI DEĞİL DEDİĞİM YER. Rasmus61'in dediği gibi.
  • Tamam hocam rasmus61 de benim dediğim yeri tarif etmiş zaten :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.