Ümmetin Lideri: Ekrem İMAMOĞLU (2. sayfa)
-
-
Koymuştum hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı geçince görememişim 😁 ama bu favorim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 6 Haziran 2021; 15:45:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İroni yapıyorsunuz herhalde.
Chp önce içindeki Mustafa Kemal düşmanlarını temizlesin.
Chp ve Atatürk kelimeleri artık yanyana getirilemez.
Muharrem ince vs Türk milliyetçisi olanlar chp'den neden ayrıldı acaba? Chp içeriden ele geçirilmiş durumda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alternatif evrende Ekrem İmamoğlu akpnin başında ve troll ordusu ona yağ çekiyor
Gençler trolleri kendi silahları ile vuruyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: babus0606
Bu mesaj silindi.Bu gerçek mi? Nerede nezaman olmuş acaba bu olayı hiç duymadik
Muhalefet Mansur YAVAS parlatsa anlarimda neden Eko yu parlatiyor anlamiyorum..
Secmen havadan gelen birsey degil birinin cok oy almasi icin taraflardan birinin fikir degistirmesi gerekir. Ekonun antipatik oldugunu secmen kitlesinin bir tarafinin pek sevemedigi ortada Mansur gibi garanti varken niye Eko da israrcilar anlamiyorum.
Istanbul secimlerine aldanmayin Eko orada magdur edildigi icin o oyu aldi ben bile hayatta ibb icin oy vermeye gitmem ben bile AKP eko ya yanlis yapti diye ikinci secimde gittim oy verdim. Ama gebel secimde o dusundugunuz gibi olmayacak.
Aynı filmi başka isim altında izleyeceksek ne anlamı var değişimin? Filmi bütünüyle çöpe atıp üzerine sifonu çektikten sonra yeniden başlamanın temsili olmalı Ekrem Başkan. Ümmet yerine 21.yy dünya insanı, sadakat yerine liyakat, rant ve talan yerine üretim ve emek… Allah mı? Allahla işimiz yok. Biz dünyevi meselelerimizi çözmek için yönetici seçiyoruz, bizi cennete götürmesi için değil. Dine referans veren yöneticinin ağzına kürekle vurulmazsa bu tiyatro daha çok devam eder, başka isimler altında olsa da…
Hocam bu resimler Z kuşağı tarafından Akp seçmenini İmamoğlu’na yakınlaşsın diye yapılmış. Akp gruplarına sızarak paylaşıyorlar. Yani dil dökmek yerine anladıkları dilden konuşuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 6 Haziran 2021; 20:4:38 >
Bu arada çok güzel yazmışsınız hocam. Çok haklısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: ProStr33tŞeriat'ın çoğu insanın uyması gereken konular. Devlet için etkisi daha az. Yani çalıp çırpmayan emaneti ehline veren bunun aksine göre şeriata daha çok uymuş olur.
-
-
Ben sadece İmamoğlu'nun attığı tweet i paylaştım(yaptığı unutulmasın istedim) , Tayyip'i haklı çıkarmaya çalışmadım ki.
Siz bilirsiniz yine de.
Bir çevreci olarak atık su arıtma tesisinin kapatılması kararını kınıyorum. CHP verilen şansıda böylece tepmiş oldu. İsterlerse İmamoğlu'nun tanrı olduğu bile ortaya çıksa , kimsenin oy vereceğini sanmıyorum. Zaten veren ya fanboy dur yada şakşakçısı...
-
Devamı gelmeli bu serinin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan 25 yıldır güzelim İstanbul’u betona gömdüler. İstanbul’u geçtim tüm Türkiye’nin anasını ağlattılar laf yok CHP bir hata yapar ığğğ ona oy vermemmiş.
Çok çevreciysen Erdoğan karşısında kim gelirse gelsin ona oy atmalısın. Ya da çakma çevreci de olabilirsin...
Neymiş arkadaş ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 6 Haziran 2021; 21:57:31 >
Bu yaptığınızın partizanlık olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Neydi o kelime , siz daha iyi bilirsiniz anlamı da ''Bir şeye körü körüne bağlanmak''.
-
Partizan falan değilim hocam. Vatanseverim. Siz onu aktrollere sorun. Sinir olduğum insanların ikiyüzlülüğü. Hata da söz konusu Akp belediyeciliği olunca herkes korkudan sus pus ama Chp ye gelince İmamoğlu’nun yüzüne bille nefret kusuyor millet.
Çakma vatanseverler, çakma çevreciler Akp ye oy verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 7 Haziran 2021; 1:25:17 >
Kime hangisi mantıklı geliyorsa oy verebilir. Herkes eleştiriliyor , yanlış bir davranışta tepki gösteriyor. Kimse sus pus değil merak etmeyin. Keşke chp'liler de parti içi tecavüz'e ve 1 oy chp ye 1 oy hdp ye
kampanyasına da tepki gösterselerdi. Tabi size vatansever değilsiniz demiyorum ama ''hpd ve ortaklarına oy verin çünkü biz vatanseveriz'' demek biraz ironik geliyor kulağa.
Takip ettiğiniz sosyal mecraları tekrar kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. İyi günler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X