Şimdi Ara

Umitcan hocam hayırlı olsun :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit kardeşim tebrik ediyorum umarım başarın mesleğini kazanınca da devam eder. Biraz kilo almaya çalış daha dinç ve sağlam olursun yolun açık olsun.
  • Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    Yazılılar bir tık kolaylaşmış olabilir. Benim lisedeki ilk yazılı notum aynı zamanda en düşük notum coğrafyaydı, 84 almıştım. Hayatımdaki tek 85 altı notum olacaktı ama hocanın 84lere yaptığı jest sayesinde 85 alıp kurtulmuştum. Sonraki senelerde coğrafya fazla sorun olmadı. Fizik bence o kadar zor değildi lise boyunca 100 geldi bana. Bizdeki korkulu ders edebiyattı açıkçası.
    Ayrıca evet 1 sene çalıştım yaptım desem yalan olur. Sınav için olmasa da 9-10da da sağlam çalışmaya gayret etmiştim.
    İsim neydi bu arada? ben tanırım diye tahmin ediyorum.
  • Fuxury_27 F kullanıcısına yanıt
    Sizi arayan soran oldu mu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar bunda bile sallanabilecek bir sey buluyorlar. Akli varsa tıp yazar bouna ayak uyduramaz demis birisi. Sanarsin bounda kraliyet ailesi kaliyor .... . Cok ilginc insanlarsiniz cidden bazilarinin kafa yapisini anlamak çok güç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam osmaniyeli ve devlet bahçeli de hemşehrisi yardım etmesi gayet normal.Adam sanki bu sıralamaları hileyle mi yapmış.Ümitcan hocam tebrikler büyük başarı cidden.

• olm bu adam nasıl bütün dersleri fullemiş helal olsun valla ama be yazık ki bu adam da işsiz kalacak

• Bahçeli enteresan bir adam. Ankara'da berberi var, senelerdir oraya gidiyor, artık dost olmuşlar adamla. Sıradan bir mahalle berberi, ben gitsem beni de aynı şekilde tıraş eder çay falan söyler Değişik bir sadakat, vefa anlayışı var gibime geliyor. Osmaniye'ye de baya sadık ve vefalı anlaşılan. YKS birincisinin oradan çıktığı haberini alınca aramış, eğitim masraflarını karşılama sözü vermiş. Yerinde olsam çok prestijli bir Hukuk yazar siyasette kadro kovalardım
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Ya yukarıdaki arkadaşa laf sokmak için yazmışsın ama ortada bir yaranma falan yok Adam memleketlisi bir başarı gösterince tebrik etmiş, şehrine vefa göstererek eğitim masraflarını karşılama sözü vermiş. Bir şey yok ortada, çok doğal.
  • Biraz öyle oldu evet
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    2002 2003 yillarinda olması lazim biri hepsinde 1.ydi meram fen lisesinden mezundu emre kaçar gibi bi ismi vardı hatırlayamadım tam

• yolunubulacakadam kullanıcısına yanıt
    Hocam neyi fullemişim ben mi kaçırıyorum
  • Emre Kaçar 2003 ÖSS Birincisi
  • Helal olsun ona da o zaman :)

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Her konuda fikrin olduğunu sanıyorsun ya "Yazık Kafana"

• rizeden tr birincisi çıktıysa nooldu acaba merak ettim (rte rizeli)
    cidden 1.olmak başarıdan ziyade çok büyük de bi şans aynı neti yapıp 3-4.olsan bunların hiçbiri olmayacak istediğin her üniversiteye gidebileceksin sadece
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    aq nakil ne.sanki böbrek,kan nakli yapıyosun.bilgin sıfır değil direkt eksilerde. bir de gelmişsin burda tatava yapıyosun. sg ders çalışıp 250kya falan gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe6 -- 30 Temmuz 2020; 2:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerchill

aklı varsa tıp gider.20 sene boyunca köyde yaşamış.boğaziçine ayak uyduramaz.gidip doktor olsun hasta baksın.boğaziçine giderse de nakil alır 2.senesinde zaten
    Adam her alanda derece yaparak kendini kanıtlamış. Bırak da Boğaziçi ona ayak uydursun.

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Siyasi olarak arayan olmadı hocam onun dışında üniversiteler, Tübitak ve birkaç profesör aradı.

• Ne kadar kendini geliştirmiş bir arkadaş. Umarım sadece bölümüne odaklanmayip kendini ilgilendiğin her alanda gelistirirsin. Sadece işine odaklanan düz bir mühendis olma lütfen. Ayrıca eğlenmeyi de unutma Boğaziçi'nde :)

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    akıl veriyor bir de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.