Şimdi Ara

Umitcan hocam hayırlı olsun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link kırık hocam, bu arada hayırlı olsun hocam 1.liğiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Powerchill P kullanıcısına yanıt
    Adam kraliyet ailesine damat mi gidiyor awk? Bogazicinde ne varmis? Takim elbise giymeden kapidan sokmuyorlar miymis? Veya senin gibi üst düzey,aşiri sosyal,girmedigi mekan,yapmadigi spor kalmamis ve bu yuzden de ders calismaya vakit ayiramamis(!) kişiler mi barinabiliyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D17A1E45 -- 29 Temmuz 2020; 22:11:10 >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Olayı o şahıs diyerek siyasete çekme.Ayrıca o şahıs dediğin kişi milletvekili maaşını yıllardır burs olarak dağıtan bir kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALASAGUN29 -- 29 Temmuz 2020; 22:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duman23 D kullanıcısına yanıt
    Düzelttim.

• BALASAGUN29 kullanıcısına yanıt
    Sonuç? Milletvekili ve Türkiye'nin en büyük partilerinden birinde genel başkan olduğunu sanıyordum. Burs vermek miymiş görevi?
    Türkiye'de siyasete çekme denilecek konu kalmadı. Oyna devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizi bir yerde gördüm mü yav çok tanıdık geldiniz tebrik ederim bu arada

Sizin dediklerinize imza atarım hocam. Dediklerinizi çarpıtmaya çalışmışlar ama gayet mantıklı konuşmuşsunuz. Bu şahsın parası da desteği de eksik kalsın. Ülkeyi bitirecekler kankisiyle.

Valla kardeş ne kastın be kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 29 Temmuz 2020; 22:22:5 >
  • İnsanlar çok kötü arkadaş çok güzel bir başarı sergilemiş biz de tebrik edeceğiz dalga geçmenin ,kulp bulmanın veya kara mizah yapmanın esprisi ne ? Kıskançlık dozunda iyidir öykünme olarak gerisi çirkefliğe girer ben kendi adıma çok ama çok tebrik ederim ümitcan isimli arkadaşı Allah yolunu açık eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 29 Temmuz 2020; 22:28:7 >
    Aynı fikirdeyim hocam

• hocam sınavda hangi soruları yanlış yaptınız? dikkat eksikliğinden mi kaynaklandı

• The Prince of Dorne kullanıcısına yanıt
    AYT Kimya modern atom teorisi. ml kuantumu nedense l kuantum olarak algılamışım (Bu içler acısı)
    AYT Coğrafya1 sorusu KEİ1992 (Net olarak bilmiyordum benim hatam)
    TYT Türkçe kesinlik sorusu cevabı D olan (Ya da cevabı E olmasına rağmen benim D yaptığım soru) (Hala anlamadım açıkçası)
    TYT Fizik balonlu soru. (Yanlış anlamışım sorudaki hikayeyi)
    Sözelle fazla ilgilenmedim ama:
    Dinde milenyum tarikatları
    psikolojide sosyal biliş sorusu
    felsefede Thesus'un gemisi
    Tarihte 2. inönü ve darüşşifa (Darüşşifa basit kaçtı inönüyü net bilmiyordum benim hatam)
    Coğrafyayı full bekliyordum hangisi yanlış bilmiyorum
  • Hepimiz ümitcanız, malzeme hariç.

• Helal olsun gerçekten. Bu sonuca bu alçakgönüllülük... Ben helal olsun diyorum gerçekten, sınav tarihinde de 3 branşta birden ilk 10 - ilk 20 gibi bir derece yapan olduğunu sanmıyorum. Siyasiliği bir kenara bırakıp onun adına sevinmemiz gerekiyor.

• saian ss S kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam? Teşekkürler
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Siyasilere yarandığımı nereden çıkardınız hocam? Oldukça apolitik olduğumu düşünüyorum. Hemşehrim olarak arayıp tebrik etti sadece, bunda benim ne gibi suçum var acaba?
  • Öncelikle tebrik ederim kardeşim ben de OFL mezunuyum 2018 yılı mezunlarından. Bizim okul daha önce de 1.ler çıkarmış kaliteli bir okul bu konuda şaşırmadım ama okul ortalamanızın 99.7 olmasına hala inanamıyorum. Bizim zamanımızda en azından yazılılarda inanılmaz zorlardı (coğrafyada faruk hocanın dersinde 40-50 aldığımı bilirim, fizikte yine 45ler vs). Sizin bu ortalamaya bakıp 4 sene boyunca aralıksız ve çok iyi çalıştığınıza eminim. Burada arkadaşlar 1 senelik bir çalışmayla böyle derece yapılabileceğini sanıyorlar ama sizin çalışmanız çok üst düzeydedir eminim bu ortalamayı yaptığınıza göre.
  • hatırlamıyorum ki keşke hatırlasam:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.