Şimdi Ara

Ümit Karan Milli Takımda Niye Oynamaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hoobastank

quote:

Orjinalden alıntı: r22
    ya sen zaten sabit fikirli bir adamsın... kara, ak diye bilecek bir yüze sahipsin o yüzden fazla
    yormam kendimi...

karaya ak diyorsam baya nezaket sahibi biriymişim... çünkü genelde kara kötüyü ak iyiyi temsil eder... ama sizin gibiler aka kara diyorsunuz ...

Ersun'un malları meydanda
    Türkiye 1 - 1 Gürcistan (Kendi evinde 2 puan kayıp)
    Yunanistan 0 - 0 Türkiye
    Danimarka 1 - 1 Türkiye (30' itibaren rakip 10 kişi)
    Turkiye 0 - 3 Ukrayna (Kendi evinde +3, 5 puan kayıp)
    Turkiye 0 - 0 Yunanistan (Kendi evinde +2, 7 puan kayıp)

hesap kitap yukardaki gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: r22
    senin yaptığın yoruma göre bende bunu derim o zaman Ersun Yanal da danimarkayı burda yenerdi o zaman...Niye fatih TERİM yenemedi niye hakan oynuyoda gol atamıyo he...

Ersun o kafayla o eksik kadro ile Danimarkayı biraz zor yenerdi. Yukarda verdim işte Ersun'un karnesini. Bir laf vardır "Olcak dana mokundan belli olur" diye... Ersun'un geçmişteki 4 kritik maçı zaten bu Danimarka maçına ışık tutmaktadır. Neyse lafı uzatmaya gerek futboldan ne kadar anladığınız meydanda üyelik beleş yazmak sertbest olunca anlayanda anlamayanda yazıyor işte...

Fatih Terim kötü diyen yok zaten... kariyer olarak tabiki Ersun Yanaldan daha iyi ama
    Ersun Yanal bu takımdan ayrıldığında herşey bitmemişti... ama sizler sırf fesatlığınıza
    yani hakan oynatılmıyo diye çene yaptınız, bütün başarısız alınan sonuçları Hakan oynamadığı için alındığını
    idda ettiniz.. sonuçta biz GS fesatlığı yapsak Ümit Karanda oynamasın deriz anacka ben çok isterim şu anada Ümit Karanın oynamasını şu durumda Hakandan daha çok işe yarar.....
    bizim size olan tek takıntımız hakan oynatıladığı için Ersun Yanalı beğenmiyor olmanız..
    bu arad futboldan anladığını sanıyosun ama kendini kandırıyosun dediğim gibi çook
    sabit fikirlisin sabit fikirli olan insanlar asla kendilerini geliştiremezler.....

• Fatih TERİM'i tartışmıyorum..Yani benim onun kariyerine ve teknikl direktörlük bilincine itirazım yok..

Ben Hakan'ı yazınca Hakan düşmanı diye üstüme çıkıyorlar ama Gürcistan beraberliğine Hakan 2 golü hem de yüzde 100 lük iki golü kaçırmasa Danimarka maçında Nihat peanltıyı atsa idi puan durumu böyle mi oluyordu?

Hakan Yunanistan maçı öncesi takımda huzursuzluk çıkarmasa idi belki orada da kazanırdık..Ersun'un teknik direktörlük sınavında bir tek Ukrayna maçında sınıfta kaldı..Diğer maçların hepsini kzanabilridik..Son vuruşları yapamayanlar yüzünden o puanlar kaçtı..

Herşeyi puan üzerine konuşuyor olsak , Okan ile Tümer o iki maçta harika golleri atmasalar , Fatih TERİM'in güvenirliliğini aldığı puanlara dayanarak söyleyemiyecektik..Danimarka maçının ilk yarısındaki oyununu Shevchenko'lu Ukrayna'ya karşı oynasak 2-3 gol yiyebilirdik..Futbol biraz da kısmet işi..Nİhat penaltıyı kaçırmasa bunların hiçbirini konuşmazdık haksız mıyım?

Herşey geçmişte kalmış artık önümüze bakmalıyız ama Ersun dönemine Türk Futbolunun "kara dönemi " diye bakmak bence aart niyetlilikten başka birşey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 8 Eylül 2005, 9:37:14 >

• ee peki türkiyenin en aptal savunma oyuncusu deniz barış ı oynatırsa yeniliriz bu kdr kafası çalışmıyo ersun yalan ın evet hakan şükür e gelince dün kusursuz oynadı asist i mükemmeldi bi de ilk devre %100 pas verdi gökdeniz e daha ne yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Fatih TERİM'i tartışmıyorum..Yani benim onun kariyerine ve teknikl direktörlük bilincine itirazım yok..

Ben Hakan'ı yazınca Hakan düşmanı diye üstüme çıkıyorlar ama Gürcistan beraberliğine Hakan 2 golü hem de yüzde 100 lük iki golü kaçırmasa Danimarka maçında Nihat peanltıyı atsa idi puan durumu böyle mi oluyordu?

Hakan Yunanistan maçı öncesi takımda huzursuzluk çıkarmasa idi belki orada da kazanırdık..Ersun'un teknik direktörlük sınavında bir tek Ukrayna maçında sınıfta kaldı..Diğer maçların hepsini kzanabilridik..Son vuruşları yapamayanlar yüzünden o puanlar kaçtı..

Herşeyi puan üzerine konuşuyor olsak , Okan ile Tümer o iki maçta harika golleri atmasalar , Fatih TERİM'in güvenirliliğini aldığı puanlara dayanarak söyleyemiyecektik..Danimarka maçının ilk yarısındaki oyununu Shevchenko'lu Ukrayna'ya karşı oynasak 2-3 gol yiyebilirdik..Futbol biraz da kısmet işi..Nİhat penaltıyı kaçırmasa bunların hiçbirini konuşmazdık haksız mıyım?

Herşey geçmişte kalmış artık önümüze bakmalıyız ama Ersun dönemine Türk Futbolunun "kara dönemi " diye bakmak bence aart niyetlilikten başka birşey değildir.

Ne art niyetinden bahsediyosun anlamadım. Fatih terim milletin babasının oğlumu. Artık kabul edin işte ERSUN YANAL DÖNENMİ TÜRK FUTBOLU İÇİN KARA BİR DÖNEMİDİR.

• quote:

Orjinalden alıntı: h3llk1ng

ee peki türkiyenin en aptal savunma oyuncusu deniz barış ı oynatırsa yeniliriz bu kdr kafası çalışmıyo ersun yalan ın evet hakan şükür e gelince dün kusursuz oynadı asist i mükemmeldi bi de ilk devre %100 pas verdi gökdeniz e daha ne yapsın.

Gol atsın..
    Tümer'in golünü değil asisti mi konusacagız yani...Tümer'e ayıp olur Hakan'ın asistini konuscaksak..Tümer aynı pası Hakan'a verse böyle sonuçlanır mıydı pozisyon? Bence Tümer'in verdigi asist degil sadece "pas" olarak kalırdı.
  • Bende Milli takımda Hakan Şükür'ün oynaması gerektiğini daha önceleri belirtmiştim. Fakat Danimarka maçından öncede formsuzluğundan bahsedip, Fatih Terim'in Ümit Karan'ı da kadroya almış olmasını ve gerekirse değişiklik yapabileceğini belirtmiştim.

Arkadaşlar kabul edin Hakan Şükür formsuz. Gol yollarında etkisiz kalıyor. Bu maçta çok bariz olmasa bile Danimarka maçında bu durum çok belli oldu..

Hakan Şükür'ün ana işi gol atmak.

Siz demiyormusunuz gelmiş geçmiş Türkiye'ni en büyük golcüsü diye.
    O zaman işini yapsın golünü atsın..

Gelmiş geçmiş en büyük golcüyse eline fırsat geçtimi golünü atacak. Yoksa pres yapmış defansa baskı kurmuş gol atamadıktan sonra bence bunlar çok önemli değildir.

Hakan Şükür'ün milli takımda oynamasını bende çok istedim. Ama ben formda bir Hakan Şükür isterim. Yoksa körü körüne sırf daha önceden takımla olmasını istedim diye yada tuttuğum takımın oyuncusu diye formsuz bir Hakan Şükür'ü savunmam sizlerinde savunması da bana çok garip geliyor.
    Bunu görün arkadaşlar.. Bence milli maçlarda formsuz bir Hakan Şükür yerine formda bir Ümit Karan daha faydalı olurdu milli takıma. Bence Danimarka maçında Hakan Şükür'ün atamadığı golleri atar ve ikincilik için kontrol hala bizde olurdu..

Ama eğer Fatih Terim'inde Ümit Karan takıntısı varsa diyecek başka bir şey yok. Fatih Terim güvendiğim bir Teknik direktör.. Umarım böyle bir takıntısı yoktur.

• Hırslı adamlar formasını geri isteyen adamlar lazım. Ümit Karan geçen sezon kiralık gitti bu sezon hırslanmış olarak geri döndü. Milli takım forması geri verilirse fırsatı kaçırmayacaktır.
  • Hakan Şükür ün formasını koysan milli takımda oynar.çoğu futbol yazarları aynı şeyi konuşuyor.Hakanın yanında oynayan forvet oyuncusu çok şanslı.Çünkü hakan ters koşular çapraz koşular orta sahaya gelip gitmelerle savunma oyuncusunun kafasını karıştırıyor yanındaki diğer forvet oyuncusu daha çok pozisyona girebiliyor.En azından Galatasaray da böyle.Milli takımda böyle olmuyor Fatih sanırım Hakandan yararlanamıyor
  • quote:

Fatih TERİM'i tartışmıyorum..Yani benim onun kariyerine ve teknikl direktörlük bilincine itirazım yok..

Ya assagıdaki yorumunda da var yapsa etse ....
    Halamın bıyıgı olsa amcam olurdu gibi ne kadar faraziyelerle ilgileniyorsun...Oyuncular son vuruşu yapamasa da her zaman fatura Teknik Drektöre kesilmiştir bunuda bir fenerli olarak en iyi senin bilmen lazım...Türkiye bu ince hesapları yapıyorsa tek sorumlu ERSUN YALAN dır....

• Biz gecen sene kaybettiğimiz BJK maçını (3-4) , bu sene berabere kaldıgımız Diyarbakır maçını , 2 sene önce 3-0 kaybettiğimiz İstanbulspor maçını Tuncay'ın kaçırdıgı goller yüzünden kaybettik veya puan bıraktık..(örnekler coğaltılablir)

FB puan kaybederken GS'lı arkadaşlar futbol dersi veriyoruz diye topic açarken , ben FB'de herşeyin noraml olduğunu ama gol atamadığımız için (beceriksizlikl yani bu) puan kaybettiğimizi yazdım..Bu topic 1-2 ayn önce acıldı istersen bulur eklerim linkini..

Bir teknik direktörün takıma katkısı ne kadardır diye tartışmalar olur ve bu katkı oran olarak yorumdan yoruma göre %10 ile %25 arasında değişir..Ersun YANAL bu işten bu kadar sorumludur işte..Çünkü Hakan'ın yerine çıkıp Gürcistan maçında şut cekemezdi , Danimarka maçında Nihat yerinme penaltı ataamzdı..

ERsun öyle ya da böyle , en yüksek galibiyet yüzdesini tutturmuş teknik direktörümüzdü , önünü kapamasalar daha çok iş yapardı..TErim'e verilen destegin yarısını alsaydı ya da ..TEknik dçrektör oldugundan beri GS'lılar tarafından taciz edildi..

Öyle ya da böyle bu dönem bitti...Terim geldi ve futbol olarak acıkçası geriye gittiğimizi görüyoruz..Ha ne oldu kale dibinden gol kaçıran futbolcular yerine olmayacak golleri atan futbolcularımız aldırdı bu puanları bize..Tümer'e ve Okan'a tekrar teşekkürler..

Ersun YANAL dönemine "kara dönem" demek art niyetten başka birşey degildir

• Ersun Yanal tabi Fenerbahçedeki aynı sistemi milli takımda oynatıyordu dimi ? Çoğunlukla tartışılan Fenerbahçe hatalarınıda aynı şekilde takıma yansıtıyordu.Belki tarafsız kalsaydı hiçbir klübün veya başkanın etkisi altında kalmasaydı bunlar olmazdı belki Ersun Yanal da başarılı olabilirdi ama vakit çok geç...

Hakan şükür konusuna gelince oynadığı 2 maçtada faydasını gördük.Ukrayna maçında gol için 2 tane pozisyona girdik 1 inde Hakan kafa pası verdi diğerinde üstünden atladı.Bunlar boş şeylermidir ?

+ Edit = Futbol açısından geriye gittiğimizi asla düşünmüyorum.Fatih Terim risk alarak oynatıyor ne kadar gol yersem fazlasını atarım mantığıyla.Takıma bu sayede Ersun yanal dönemide olmayan RUH geldi.Göze hoş gelen futbol geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 8 Eylül 2005, 17:26:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

+ Edit = Futbol açısından geriye gittiğimizi asla düşünmüyorum.Fatih Terim risk alarak oynatıyor ne kadar gol yersem fazlasını atarım mantığıyla.Takıma bu sayede Ersun yanal dönemide olmayan RUH geldi.Göze hoş gelen futbol geldi

allahaşkına 2 maçın ilk yarılarında tel tel döküldüğümüzü cümle alem yazıyor biz görmeyelim mi?Hangi zevk veren futbol..2 maçta da topa hakim taraf rakip takımlar bundan zevk mi aldın sen?
    Demek Hakan topun üstünden atlasın diye oynuyor milli takımda ben gol atması lazım diye biliyorum..onu ne zaman yapcek?
  • quote:

quote:

allahaşkına 2 maçın ilk yarılarında tel tel döküldüğümüzü cümle alem yazıyor biz görmeyelim mi?Hangi zevk veren futbol..2 maçta da topa hakim taraf rakip takımlar bundan zevk mi aldın sen?
    Demek Hakan topun üstünden atlasın diye oynuyor milli takımda ben gol atması lazım diye biliyorum..onu ne zaman yapcek?

Bence sen şu Fenerbahçe li kimliğini çıkart tarafsız olarak gel sonra tartışalım + Ona bakarsan Fatih Tekke nin de gol atması gerekiyor.Hangi kritik bir maçta çıkıp gol atmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 8 Eylül 2005, 17:34:47 >

• quote:

Öyle ya da böyle bu dönem bitti...Terim geldi ve futbol olarak acıkçası geriye gittiğimizi görüyoruz..Ha ne oldu kale dibinden gol kaçıran futbolcular yerine olmayacak golleri atan futbolcularımız aldırdı bu puanları bize..Tümer'e ve Okan'a tekrar teşekkürler..

Futbol olarak açıkça geriye gittiğimizi görüyormuşuz..
    Bırak da 11 eksiği olan bir Milli Takım futbol olarak biraz geriye gitsin istersen..
    Sadece Emre'nin olmaması bile bu takımın futbol olarak geriye gitmesine neden olur..

Ersun Yanal her zaman kendi kafasındaki 11'i sahaya çıkarma fırsatı buldu..
    Ama aldığı sonuçlar ortada..
    Gürcistan gibi 2.sınıf bir takıma kendi sahanda puan kaybet, Ukrayna'dan kendi sahanda fark ye, büyük maçlarda galibiyet alama, gol atama..
    Ne oldu futbolcunun yerine teknik direktör mü girip gol atsınmış..
    İyi Fatih Terim mi girip savunma yapsaydı Danimarka maçında o gol yenirmiydi??
    O gol yenmese 2 maçta 11 eksikle 6 puan alan Fatih Hoca'ya kim ağzını açabilirdi??

• 1-kendini her pozisyonda yere atan adamın milli takımda yeri yok.
    2-halil, nihat, hakan, serhat, fatih gibi golcüler varkan ümite ne gerek var.
    3-ümit takıma gelse değişecek şey ne(bir şey değişmicekse gelmesininde bir anlamı yok).
    4-ümit tukcell süperliginde bir golcüdür.(diğer forvetlerimiz dünya klasındadır.)

şimdi bana haksızsın demeyin!!
  • quote:

Çok merak ediyorum.Tarafsız olarak baksak neden oynamıyor ? Adamın uluslararası tecrübesi çok,gol atmasını biliyor üstelikte formda.Ee daha ne ?

milli takımda bi,r denense fena olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan1907

4-ümit tukcell süperliginde bir golcüdür.(diğer forvetlerimiz dünya klasındadır.)

şimdi bana haksızsın demeyin!!

Bıraksana sen kim dünya klasında kale dibinden 20 metre top atan Fatih Tekke mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: koko_

quote:

Futbol olarak açıkça geriye gittiğimizi görüyormuşuz..
    Bırak da 11 eksiği olan bir Milli Takım futbol olarak biraz geriye gitsin istersen..
    Sadece Emre'nin olmaması bile bu takımın futbol olarak geriye gitmesine neden olur..

Ersun Yanal her zaman kendi kafasındaki 11'i sahaya çıkarma fırsatı buldu..
    Ama aldığı sonuçlar ortada..
    Gürcistan gibi 2.sınıf bir takıma kendi sahanda puan kaybet, Ukrayna'dan kendi sahanda fark ye, büyük maçlarda galibiyet alama, gol atama..
    Ne oldu futbolcunun yerine teknik direktör mü girip gol atsınmış..
    İyi Fatih Terim mi girip savunma yapsaydı Danimarka maçında o gol yenirmiydi??
    O gol yenmese 2 maçta 11 eksikle 6 puan alan Fatih Hoca'ya kim ağzını açabilirdi??

Burdaki cevabın altınada imzamı atarım

• quote:

Ona bakarsan Fatih Tekke nin de gol atması gerekiyor.Hangi kritik bir maçta çıkıp gol atmış ?

En azından onun attıgı inanılmaz kafa golü sayesinde berabere kaldık :)
  • quote:

quote:

Ona bakarsan Fatih Tekke nin de gol atması gerekiyor.Hangi kritik bir maçta çıkıp gol atmış ?

En azından onun attıgı inanılmaz kafa golü sayesinde berabere kaldık :)

Bu sayede sevindik dimi ? Beraberliğe bile sevinir olmuşuz ersun döneminde bak sen şu işte
  • Valla Hakan oncasını kaçırınca sevinir olduk haklısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.