Şimdi Ara

Ümit Davala : Emre’yi dışarda yakalamayayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davala: “Hasan Şaş ve bana küfür etti. Yakalarsam yapacaklarımı tahmin bile edemezsiniz. Böyle lafları söyleyemez.”

Sarı-kırmızılılar en çok Emre Belözoğlu’na kızgın...

G.Saray’dan yetişen milli oyuncu daha sonra F.Bahçe’nin yolunu tutarken bu kararıyla ilk günden itibaren yetiştiği camianın tepkisini çekmişti.

Ancak bu kez antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş’a söylediği iddia edilen sözler yenilir yutulur cinsten değil.

Maçın ilk yarısında bir pozisyonun ardından G.Saray yedek kulübesinin önüne kadar gelen Emre’nin iki eski takım arkadaşına çok ağır sinkaflı küfürler ettiği iddia edildi.

İlk 45 dakikanın ardından ise takımla beraber soyunma odasına inen antrenör Ümit Davala, koridorlarda Emre avına çıkarken “İkimize de küfür etti. Onu dışarda bir yakalarsam neler yapacağımı tahmin edemezsiniz. Bana dışarda böyle lafları söyleyemez” diyerek tepkisini yanındakilerle paylaştı.

KAYNAK : Milliyet

• Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikista gorusecez .

• indir o eli. indir o eli
  • ama niye emre dışarıda çok tatlı çok iyi bir çocuk. Sarılır hemen ümit abisine özür diker, şirinlik yapar afettirir kendini

• Sizde bunu yediniz?

Emre maç esnasında oraya kadar gelecek,küfür edecek ve süper güç Sabri sesini çıkartmayacak?Maç oynanırken karışırdı la orası.Nerelerinden uydurup yazıyorlar bu haberleri anlamıyorum ya.
  • Emre gerçekte bir fenerbahçeli bunu kabul ediyoruz ama sonuçta karşısında ki takım Galatasaray yani alt yapısında yetiştirip kendisini adam yapan takım. Küfür ettiğine inanmıyorum ama Galatasaray maçlarında Galatasaray düşmanı olduğunu gösteriyor sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Emre gerçekte bir fenerbahçeli bunu kabul ediyoruz ama sonuçta karşısında ki takım Galatasaray yani alt yapısında yetiştirip kendisini adam yapan takım. Küfür ettiğine inanmıyorum ama Galatasaray maçlarında Galatasaray düşmanı olduğunu gösteriyor sürekli.

Milli maçta o Galatasaray taraftarı Emre ve Volkan'a ana avrat soverse onlar de her türlü cirkefligi yapar kimse kusura bakmasın.her mac emreye ana avrat küfür et sonra saygı duymasını bekle.empati yaparsan anlarsın adamı.ha Emre sütten çıkmış ak kasık mi,degil,cirkefin onde gideni ama saygı falan duymaz yani.

• noluyo lan repçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Emre gerçekte bir fenerbahçeli bunu kabul ediyoruz ama sonuçta karşısında ki takım Galatasaray yani alt yapısında yetiştirip kendisini adam yapan takım. Küfür ettiğine inanmıyorum ama Galatasaray maçlarında Galatasaray düşmanı olduğunu gösteriyor sürekli.

Milli maçta o Galatasaray taraftarı Emre ve Volkan'a ana avrat soverse onlar de her türlü cirkefligi yapar kimse kusura bakmasın.her mac emreye ana avrat küfür et sonra saygı duymasını bekle.empati yaparsan anlarsın adamı.ha Emre sütten çıkmış ak kasık mi,degil,cirkefin onde gideni ama saygı falan duymaz yani.

Bırak daha geçen sene oldu dediğin olay. (kesinlikle tasvip etmiyorum bu olayı) ondan öncesinde farklımıydı? Galatasaraya 20 tane gol atmış alexe bi kere bişey dedik mi? Semih yıllardır fenerbahçeli bişey dedik mi? Gökhan keza öyle. Neden bunlara değilde volkan ve emreye küfür ediliyor hiç düşündün mü? Volkan bey gelmiş bizim stad da kıçıyla top tutuyor ne yapalım bağrımıza mı basalım?

Bu ikiside Fenerbahçe taraftarına yaranmak için yapıyorlar bütün bu hareketleri. Ne yapalım yani adamın karakteri öyle çirkefler işte demekle olmuyor. Adam gibi dizginleyeceksin adamını. o kadar yılda düzelemedimi hala. Ama nerdee sizinde hoşunuza gidiyor tabi böyle şeyler aynı maçta sabrinin volkanın ensesinden tuttuğunda bizim hoşumuza gittiği gibi.

• emre neyse volkan neyse sabri de hasan şaş da aynısı, hatta terim de aynısı aykut kocaman da biraz sinsisi o kadar, daha çok taraftar çekmek daha çok ortalığı kızıştırmak daha çok yayın geliri maç hasılatı gündemde kalma vs. ler için her zaman yapılan oyunlar açıklamalar bunlar, insanların biraz kafalarını çalıştırması lazım, özellikle de o stadlarda ciğerleri çıkarcasına böğüren takımım uğruna ölürüm öldürürüm keser biçerim diyenlerin kafalarını çalıştırması lazım
  • BIZIIMKISII BIIR ASK HIKAAAYESI

• Mevzu varsa gelek. Sen kime dayilaniyon Umit ?

• Aiah aiah ben umit davala biseyler anlatcam sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyefendi

• Ben severdim ya Ümit Davala'nın şarkılarını. Hasan Şaş neyse de Ümit'e küfür ettiyse ayıp olmuş
  • Cikista cikma emre

• Ov yeğ man. Sana puanım 9 kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Rapstar, asi çocuk Ümit Davala kızmış (:

Çok komikmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.