Şimdi Ara

Umit 2629 BlackMount?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sehirde surmek icin uygunmudur ? Butcem sehir bisikletleri icin cok dusuk geliyo.tavsiye edermisiniz bu modeli?
    Boyum 1.87

http://urun.n11.com/dag-bisikleti/umit-2629-blackmount-26-jant-erkek-dag-bisikleti-2017-yeniiii-P125970592

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cift amortisor yorar insani hizinizi emer daha fazla efor gerektirir. Ziplar ziplar surursunuz Illa sifir alacaktiniz diye kural var. 2. elde bakabilirsiniz ilgili bisiklet forumlarindan.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kucukkende bu sekilde biniyodum hakkaten cok bir sıkinti yasarmiyim.2.el alma gibi bi dusuncem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: YÜZBAŞIOĞLU1

Hocam ben kucukkende bu sekilde biniyodum hakkaten cok bir sıkinti yasarmiyim.2.el alma gibi bi dusuncem yok.

Yorar tabi. Ayrica bu butcede sifir bisiklet bulunmaz. Ikinci el neden dusunmuyorsunuz? Ornek dag bisikleti alip 2 3 kullanan biri yol bisikletine gecmek istiyor. Veya bisiklet aliniyor hic surmeden duruyor oyle. Cok var bu tur kullanicilar. Elinden cikarmak icin satiyorlar uygun fiyata.

• Sehir icinde dag bisikleti kullanmak cok gereksiz. Hele ki cift amortisorlu bisiklete binmek iki kat gereksiz. Sehir/tur bisikletlerine bakin. Ikinci el bisiklet almayi dusunuyorsaniz, bilen kisilerle almaya gidin.

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Claud butler excel 28 nasil boyumada uygun ?

• 400 liraya uygun bisikletler alınır. salcano modellerini araştır. yeterki hardtail yada düz bisiklet olsun. full-suspansion bisikletler gereksiz. bak mondial stardom alabilirsin. geerçekten paranın hakkını veren bisiklet. internette yantur ticarette satılıyo.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artema ares a41632 batarya 579tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam salcano alicam.ama 26 jant bana kisa degilmi daha buyugu yok o fiyata.

• Teker boyu boyla değişen bir parametre değil uygun kadro boyunda 26 inch bir bisikleti rahatlıkla sürebilirsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBisiklet

Teker boyu boyla değişen bir parametre değil uygun kadro boyunda 26 inch bir bisikleti rahatlıkla sürebilirsin..

Kadro boyu arttikca jant inchi de artiyor yalniz. 26 inch jant ise kadrosu da ona gore kucuk olacaktir. 26 inch ise biraz daha cocuk bisikleti gibi kaliyor benim gozumde. 27,5 inch olsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 8 Mayıs 2017; 11:52:33 >
  • Eğer EXCEL 26 ya bakıyorsanız onun kadro boyu standart diye biliyorum ama Salcano NG750 filansa 26 jantda 20 inch kadro boyu var buda 190 boya kadar yolu olur (tabi boy değil bacak boyu önemli onuda notlara ekleyelim )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.