Şimdi Ara

Umineko no Naku Koro ni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür: Dedektiflik,Korku,Psikolojik

Hikâye 4-5 Ekim tarihlerinde, iki gün boyunca, Rokkenjima adlı ıssız bir adaya gelen bir aileye ve etraflarında gerçekleşmeye başlayan gizemli cinayet olaylarına odaklanır.

5 uşağı ve kişisel doktoru ile birlikte Rokkenjima'da yaşayan, "Altın Cadı" (Golden Witch) Beatrice'in gülüşünü ölmeden bir kez daha görebilmeyi isteyen ve kara büyüyle ilgilenen oldukça zengin bir ailenin reisi Kinzō Ushiromiya, ömrünün son günlerindedir ve vefatından sonra kalacak olan mirasın paylaşımı için ailenin geriye kalan 11 üyesi adaya gelir. Ancak aile üyelerinin hepsi adaya vardıktan sonra şiddetli bir tayfun herkesi adada mahsur bırakır ve bu sırada bazı insanlar ortadan kaybolmaya başlar...

Geçmişte yaşanan bir daha bahsi açılmaması gereken olaylar, aralarında garip davranışlar sergilemeye başlayan aile üyeleri ve haklarında çok az şey bilinen "cadılar" da başka sorunlardır.

*Umineko, 7th Expansion’ın Higurashi no Naku Koro ni ve Higurashi no Naku Koro ni Kai’dan sonra “When The Cry” oyun serilerindeki üçüncü başlığıdır.
    Alıntı anime.gen.tr

İlk 3 bölümü çıktı.Çok etkilendim ben.Kesinlikle izleyin diyorum.
    Higurashi no Naku Koro ni serisinden bağımsız ayrı konusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 20 Temmuz 2009; 1:25:02 >

• bayagi eski bir konuymus. ama ben animesini taze bitirdim. ustune bi de ep5 i bitirdim ve ep6 dayim simdi. muthis karmasik ama bir o kadar zevkli bir seri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.