Şimdi Ara

ÜMİDİ KAYBETMEYİN, 1 YIL VUCUT GELİŞTİRME YAPMAK (BEFORE - AFTER) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
25.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yıldır spor yapıyorum, 1 yılda bu vücudu yapmak imkansızdır. Steroid kullanıp vucut yapmak diye dolanıyorlar.
  • 11 ayda efsane büyümüşsün umarım ilaçları kontrol eden iyi bir doktorun vardır yoksa büyük sıkıntı çekersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anavar, sustanon yada dianabol hangisini kullanıyorsan artık fazla yüklenme sağlığına yazık.
  • samsun vs iphone

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genç arkadaşın yaşına vermek gerekiyor,herkes yermiş burda.ilerleyen yaşlarda kendi anlayacak zaten her sorunun kökünde vücut olmadığını.

• hocam ilk başladığında ve şuanki ölçülerini yazar mısın lütfen istersen pm de atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yharf

Bu mesaj silindi.
    33 34 cm kol gör sonra gel karşıma

• quote:

Bu mesaj silindi.
    35-36cm gör gel şimdi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    bu kola 33 hangi akılla söyledin ? o kol şuan en düşük 37 38 kardeşim o da en düşük tabi tam kolu görebilsem net bişey söylerdim
  • iyi de hala tipsizsin
  • Yalancıyı bipmiyorlar ya. Steroid kullanmamışmış.
  • intihar edecektim vaz geçtim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin de fitness ve bodybuilding uzmanı kesilmesi bu başlıkta gülmekten ağrılar girdi son sayfaya gelene kadar.11 ayda yaptım demiş adam bence yapılabilir gibi geliyor 1 sene az bir zaman değil.Eyyorlamam bu kadar hayırlı forumlar.
  • Olum ne salak adamlar var ya

La bu vucudun neresinde kür var allah aşkina, adam zaten defineymis 11 ay boyunca hayvan gibi beslenip guzel bir idmanla yapabilir. Herkes sizin gibi tecrubesiz yada genetigi kotu degil. Kaldiki adamda kutle felanda yok yani.

• Yalan.1 yılda bu vücut imkansız.2 yıldır düzenli body çalışıyorum.Protein tozu vs hiç bir madde kullanmıyorum.
    protein ağırlıklılı düzenli yemek yiyerek besleniyorum

Ben bile bu kadar gelişemedim,pişmanda değilim.Ağır gidiyorum ama sağlam gidiyorum.

Özet olarak streoidlerin güzelmiş güle güle kullan.

• Aklıma bu çocuk geldi before after'ına bakınca. Bu videodaki çocuk hastalığından dolayı zayıfken sonrasında spora başlayıp fit oluyordu. Onun durumunda, kanser hastalarına doktorlar steroid bazlı ilaçlar verdikleri için gelişimi daha hızlı ve daha fazla olmuştu. Sende de böyle bir şey seziyorum ama inş yanlıştır. O kötü hastalığa kimsenin yakalanmış olmasını istemem çünkü.

Bu arada 1 yılda herhangi bir anabolik vs almadan o vücudu yapmak imkansız denebilir. 2015 Eylül'de spora başladım ben, ilk 2 yıl sadece düzgün bir şekilde her ay ~2 kg alıp bir miktar da kas kütlesi eklemekle geçmişti benim.

Şimdi yazarken düşündüm de belki de boyun çok kısadır. 160-170 aralığında bir boyun varsa bu şekil bir gelişim göstermiş olabilirsin. Bir arkadaşım 164 boyundaydı 1.5 yılda bu attığın civara gelmişti vücudu.

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Hocam 2 3 haftadır bencim artmiyo.sebebi ne
    Beslenme uyku ve fazla ağır girmiyeceksin. Fazla ağır girersen sinir liflerinin enerji üretme kapasitesi artar. Kaldırabileceğin ağırlıkta yüksek tekrar kası şişirir. Hangisi senin işine geliyorsa onu yap güç mü şişik kas mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

35-36cm gör gel şimdi de

Alıntıları Göster
    41-42 cm gör gel şimdi sende

şaka şaka nerde o kol

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.