Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumdan çok memnunum attığım her uygulama ve oyun çalışıyor

Kulaklık takılıyken şarkılar ilk başlarken kötü ses geliyor sonra düzeliyor sizdede aynımı
  • Kulaklık ile hiç kullanmadım bilmiyorum bir ara denerim, yapı kredi mobil bankacılık ile kim arıyor çalışmıyor bende uyumsuz sürüm diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Kulaklık ile hiç kullanmadım bilmiyorum bir ara denerim, yapı kredi mobil bankacılık ile kim arıyor çalışmıyor bende uyumsuz sürüm diyor.

Aynen denedim aynı şekilde yorum atmanda fayda olacaktır güncelleme yapmaları gerekiyor gibime geldi
  • Merhaba, isteyen arkadaslar sifir kutusunfa jelatinleri duruyor, ozelden mesaj atabilirler

• Dostlar bundan eşime almayı düşünüyorum stok rom tamamen Türkçeleştirilebiliyor mu ?
  • Zaten full Türkçe, satan arkadaş ne kadar istiyor?

• Telefon gerckten basarili yeni aldim bu nasil bi batarya suresidr .yuksek parlaklikta 7 8 saat ekran acik kalma suresi . bu alinma sebebi olarak yeter

• Dün gece çalışmayan uygulamaları kullanmak için tekrardan FLYME OS kurdum

ve gerçekten pil süresi inanılmaz, sabah 7 de şarjı çıkarıyorum

3G+WİFİ açık ve bağlı

Ekran parlaklığı en sonda

Sürekli ve yoğun bir kullanım şuan kalan yüzde 49 da.
     UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 8 Ekim 2015; 19:18:01 >

• Arkadaşlar bu telefon bendede var 20 gündür kullanıyorum. Telefon genel olarak iyi fakat tek sıkıntım şebeke üzerinden internete girdiğimde kapalı alanlarda geç açıyor sayfaları. Sizde de bu durumla karşılaşan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Arkadaşlar bu telefon bendede var 20 gündür kullanıyorum. Telefon genel olarak iyi fakat tek sıkıntım şebeke üzerinden internete girdiğimde kapalı alanlarda geç açıyor sayfaları. Sizde de bu durumla karşılaşan varmı.

Ben avm de -1 de çalışıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu konuda
  • Hattım avea acaba avea dan dolayı sıkıntı mı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Hattım avea acaba avea dan dolayı sıkıntı mı oluyor

oda olabilir avea nedense yapıyor böyle şeyler mağazada müşterilerle çok karşılaşıyoruz böyle sıkıntıları
  • @Usnn kardeş bende FLYME yüklü sende de sanırım 1.6 sürüm rom arada bu yapı kredi mobil e bakar mısın

Uyumlu sürüm çıkarsa haberim olsun 1.6 ya ancak o zaman geri dönmeyi düşünüyorum.
  • X seller umi ironu tedarik edilemeyenler listesine eklemiş. Anlaşılan cihaz yok satıyor

• SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    Flyme de bildrim isigi yaniyor mu birde meizudaki gibi kamera ayarlariyla oynayabiliyor muyuz

• Bildirim ışığı yanmıyor, aslında şarj olunca takınca kırmızı yeşil yanıyor ama bildirimlerde yanmıyor. Kamera ayarından kastınız ne bilmiyorum meizu daki aynı arayüzdür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende telefonu almak istiyorum elinde olan satmak isteyen sıfır veya kullanılmış varsa pm yoluyla teklif verebilirler mi ?
  • Telefon shenzende bile yok...biraz beklemek lazım

• Beta sürüm ROM 1.7 çıkmış.

http://www.mediafire.com/download/hp7lqur4zl0bqk6/Y900_UMI_V1.7_20151020_1711.zip

This release is NOT the final version. You may use it at your own risk!

Flash tool operation is for advanced users only. Do not use it if you cannot understand the whole process!

Changelog:
    1. Add gesture control features
    2. Rebooting at high volumes --- problem solved
    3. Transfer to front camera when lie down, camera will stuck and then close --- problem solved
    4. Add sliding awaken

The HotKnot feature is still not active.

• quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Telefon shenzende bile yok...biraz beklemek lazım

1 ay önce 3 adet kutulu mevcuttu ancak şu an tedarikte sorun var gibi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.