Şimdi Ara

umay umay ağzı bozuk aşk mektubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk albümü söylemiyorum bilee ikiside çok ii albümlerdir.bu albümü meraktan inidrmiştim önceleri beğenmedim hatta bi ara siliyodum bilgisayardan.ama şimdii bağımlısı aldum albümün sözler müthiş çok etkileyici bi albüm bende.en beğendiklerim
    kalbi camdan
    babamda yok
    melekler
    ihanet ve hepsi
    sizlerin ne düşündüğünü merak ettim bu mavi saçlı,garip kadın hakkındaa

• Bende o albümü war ... Garip bi tarzı war o kadının...
  • üç albümü var bildiim kadarıyla ve hepsi de çok ii 2. albümünde adı naylon olmalı mete özgencille düet bi şarkısı var düşmeim daha bence harika ama yazık oldu bu piyasa onu da harcadı yerine gelenlerle müzik piyasasının hali ortada
  • tam emin değilim ama yeni bi albüm daha hazırlıyor diye biliyorum.son albümün ne kadar farklı olduğu ortada bu tarz bi müzikle popüler olması tabiki imkansız.ama ben merakla bekliyorum.umay umat ın ii çalışmalar ortaya kaoyacağından eminim.bence çok güzel sözler yazıorson albümde sözler az ama öz.söylemek istediğini en vurucu şekliyle ifade ediyor.
    bu konuyaa bu kadar az yorum geleceğeni tahmin ediyodum.bence bu albümden bika. şarkı indirin arkadaşlar demek istediğimi anlayacaksınız.özellikle tavsiye ettiklerim;
    ihanet
    melekler
    kalbi camdan
    aşk mektubu
    babamda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.