Bildirim
UMAREX H&K P30
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
boncuk tabancasını ne yapcan 7 yasındamısın
alan 3 gun sonra satıyor
git kurusıkı al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mekanigi 6 mm bb atar hocam. Resimdekiler 4.5 mm lik hk p30 modeli. O model pellette atiyor ve celik bb atiyor. Co2 tup ile calisiyor. Mekanigi her defasinda kurup atesliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: 16asd208
Mekanigi 6 mm bb atar hocam. Resimdekiler 4.5 mm lik hk p30 modeli. O model pellette atiyor ve celik bb atiyor. Co2 tup ile calisiyor. Mekanigi her defasinda kurup atesliyorsunuz
Hocam ben de bu modelden başlamak istiyorum, blow-off özelliği var değil mi? Tüp ömrü ne kadar sürüyor? Fiyatına değer mi? Aşağı yukarı menzili ne kadar, küçükken oynadığımız oyuncaklardan farklıdır diye umuyorum. iyi akşamlar
Bende araştırma sonucu başlangıç olarak bunu buldum fakat, bir elektrikli olanı birde böyle olanı var elektrikli olanın çok kuvvetli olduğunu düşünmüyorum. Benimde merak ettiğim 1 sorum olucak ;
Sadece tüp ilemi çalışıyor, tüp olmadanda çekerek atış yapamazmıyız. ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X