Şimdi Ara

Ulusoy ve varan iflas etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beni pek ilgilendirmiyor en son 7 sene önce binmisim zatem ya araba ya uçak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Hangi mantikli insan 40 dakikada sehirlerarasi ucakla seyahat yapabilecekken 12-13 saat otobusle vakit kaybetsin?

Havalimanı 15 dakika mesafede, Kamil Koç 1-1.5 saat mesafede. Uçak bileti gidiş dönüş 45 TL, otobüs tek yönde 95 TL. Uçak 45 dk, Otobüs 12 saat.

Seyahatten çok önce kamilden biletimi alırım. Sadece 2+1 otobüste 2-3, 2+2 otobüste 3-4 numaralı koltuklarda giderim. Otobüsün en önünde kahvemi yada çayımı içerken yolu seyrede seyrede giderim.

11 saat erken varacağım diye de keyfimden vazgeçmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 21 Haziran 2017; 20:48:2 >
  • Luks ve rahatlik istiyorsan business class alabilirsin. Elinde portakal suyunla perdeyi hafifce aralayip fakirlere bak dedikten sonra perdeyi yavasca kapatirsin :)
  • quote:

Luks ve rahatlik istiyorsan business class alabilirsin. Elinde portakal suyunla perdeyi hafifce aralayip fakirlere bak dedikten sonra perdeyi yavasca kapatirsin :)

Hocam sence lüks arıyor olsam 2002 model bir Doblo'ya biner miyim gözüm lükste değil. Önemli olan Horatius'un dediği gibi anı yaşamak.

• Fake news
  • quote:

Hangi mantikli insan 40 dakikada sehirlerarasi ucakla seyahat yapabilecekken 12-13 saat otobusle vakit kaybetsin?

İzmir amasya 700 lira uçak 75 lira otobüs oda uçak dogrudan de değil İstanbul aktarmalı 12 saat birde merzifona.Şimdi hangi mantıkla hangisini tercih edersin?
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Pegasus aktarmali olarak 4 saatte gidiyor ama 473 TL fiyatli.
  • Ben birkaç sene once toplam 90 liraya ist'dan ant'yaya gitmistim iki kisi.Otobus 160 lira tutuyordu

• varan 1 varan 2 ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR UÇAK BİLETLERİ UCUZ DEMEK DOGRU DEGİLDİR.OTOBUS FİRMALARININ İFLAS ETME NEDENLERİ ASLA UÇAK BİLETLERININ UCUZ OLMASI SEBEBİ OLAMAZ.
    İFLAS NEDENLERİ AİLE İÇİ ÇEKİŞMELER,KARDEŞLER ARASI KAVGALAR, YA DA BABALARIN VEFATIDIR.
    UÇAK BİLETLERİ OTOBUS FİYATLARINDAN ÇOK ÇOK FAZLA. YOK EFENDIM 2-3 AY ÖNCE UÇAK BİLETİ ALACAKMIŞIM DA O ZAMAN UCUZ OLACAKMIŞ.O DA SINIRLI SAYIDA İNDİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.