Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bölüm için soruyorum buna dikkat edelim. Bounda tabii ki okunur mesela ama top tier olmayan okullarda okunur mu?

Mesela Marmara, İstanbul.

Ozellerden Bau, Yeditepe gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 26 Ekim 2020; 11:45:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ankara ve istanbul sbf'de okunur,sebebi mezunları çok iyi yerlerde hem devlette hem de özel sektörde.sıralamasının üstünde eğitim veriyor ikisi de ortalama sıralama yapsam ankara ve istanbul sbf yazıp mezun ağıyla yürürdüm bir şekilde

diğer dediğin okullarda işletme veya iktisat okunabilir de siyaset ve ui iş yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Ekim 2020; 12:51:58 >
  • devlette boun, gsü, odtüde okunur. illa istiyorsan iü de okunur.

özelde koç,bilkent,sabancı(var mı bilmiyorum),özyeğin,tobb okunur.

Gerisini boşver, gerçekten ele ayağa düştüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

ankara ve istanbul sbf'de okunur,sebebi mezunları çok iyi yerlerde hem devlette hem de özel sektörde.sıralamasının üstünde eğitim veriyor ikisi de ortalama sıralama yapsam ankara ve istanbul sbf yazıp mezun ağıyla yürürdüm bir şekilde

diğer dediğin okullarda işletme veya iktisat okunabilir de siyaset ve ui iş yapmaz

Hocam özelde okuyan biri devlete giremez mi disislerine filan girenlerin listesi var mi acaba nereden mezunlar

Benim sayisalla aram yok kafam basmiyor ama sozele yetenekliyim uiden baska bir sey okuyamam ama uinin hakkini sonuna kadar veririm.

2 yabancı dil bilsem + yuksek ortalama + erasmus avrupanin top tier okullarindan birinde. Daha onceden liseden de bazi erasmus projeleri sertifikalar vs var.

Bu kombinasyon beni disislerine atar mi sizce

Bilgi uideyim %100 ing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 26 Ekim 2020; 13:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan

devlette boun, gsü, odtüde okunur. illa istiyorsan iü de okunur.

özelde koç,bilkent,sabancı(var mı bilmiyorum),özyeğin,tobb okunur.

Gerisini boşver, gerçekten ele ayağa düştüler.

Bilgi olur mu

Boun odtude zaten copculuk olsa o da 20kdan kapatır o okullarda okunmayacak bir bölüm yok. Top tier haricinde soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 26 Ekim 2020; 14:0:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Bilgi olur mu

Boun odtude zaten copculuk olsa o da 20kdan kapatır o okullarda okunmayacak bir bölüm yok. Top tier haricinde soruyorum

Alıntıları Göster

hocam top tier değilse özel düşünme derim. kişisel gelişime inanan bir insansan zaten baş altı devlet üniversitelerinde (ankara,istanbul,hacettepe,marmara) gibi okullarda rahatlıkla kendini gösterirsin.

• quote:

hocam top tier değilse özel düşünme derim. kişisel gelişime inanan bir insansan zaten baş altı devlet üniversitelerinde (ankara,istanbul,hacettepe,marmara) gibi okullarda rahatlıkla kendini gösterirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam artık cok geç :(

Ben gecen sene yerlestim hatalı tercih yaptim

Dönem arası yatay geçiş yaptim devletlerin hicbiri almadi donem arasi diye

Şu an Bilgideyim

Buradan siyrilmam daha kolay olmaz mi acaba ;/ baktim bu sene 12kdan kapatmis güzel yerlerle anlaşmaları da var erasmus icin. Artık olan oldu ama yine de fikir alışverişi için konuyu acmak istedim

Teşekkürler yorumlar icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Hocam artık cok geç :(

Ben gecen sene yerlestim hatalı tercih yaptim

Dönem arası yatay geçiş yaptim devletlerin hicbiri almadi donem arasi diye

Şu an Bilgideyim

Buradan siyrilmam daha kolay olmaz mi acaba ;/ baktim bu sene 12kdan kapatmis güzel yerlerle anlaşmaları da var erasmus icin. Artık olan oldu ama yine de fikir alışverişi için konuyu acmak istedim

Teşekkürler yorumlar icin

Alıntıları Göster

Hocam yerleştiysen artık önüne bak, illa değiştireceğim diyorsan da yıl sonuna kadar saydıracağın dersler varsa onlara bak ve bir sonraki yaz da geçişini ayarla.

Buradan da sıyrılabilirsin dediğim gibi top tier değilse gerçekten farketmiyor zaten hangi üniversite olduğu. Ayrıca artık Van'daki üniversitenin bile Erasmus imkanı var o bir ayraç değil gibi  

• quote:

Hocam yerleştiysen artık önüne bak, illa değiştireceğim diyorsan da yıl sonuna kadar saydıracağın dersler varsa onlara bak ve bir sonraki yaz da geçişini ayarla.

Buradan da sıyrılabilirsin dediğim gibi top tier değilse gerçekten farketmiyor zaten hangi üniversite olduğu. Ayrıca artık Van'daki üniversitenin bile Erasmus imkanı var o bir ayraç değil gibi  

Alıntıları Göster
    Hocam artık geçiş filan ugrasamicam ya sag ol yorumun için

Evet doğru diyorsun erasmus ayraç değil onu zaten şey diye söyledim top tier yerlerle anlaşması var. Mesela Science Po Paris ile anlaşması var siyaset bilimi alaninda dunyanin en iyi okulu Harvarddan sonra. Avrupa'nın ise en iyisi. Turkiyeden burayla anlaşması olan okullar marmara koç bilkent gsu ve bilgi var sadece.

LSE ile cift diploma olayı da var LSE de sosyal bilimlerde dunyanin en iyi okullarindan zaten LSEyi anlatmaya gerek yok. Ama matematik gerektirdiği icin onu yapamicam

Eger ki ekonomi okusaydim zerre şüphem olmazdi bilgi ekonomi isletme gibi bolumleri top tierlerle net olarak yarışacak kalitede. Top tier giremiyorsan net bilgi en iyi secenek. Bu sene 6kdan kapattı ekonomi. Ama ui olunca işler değişiyor biraz.

• hocam iü ve ankara sbf mezun oranı çok fazla devlette odtü,boun tayfa genellikle özel sektör kovalıyor. Bilgi iibf mezunu dışişlerine giren görmüştüm(yanlış hatırlamıyorsam biri diplomattı diğeri de cumhurbaşkanlığında iletişimle ilgili bir şeyde çalışıyordu) linkedinde yani imkansız değil tabi ki hakkını sonuna kadar verirsen girebilirsin.

dışişleri için birden fazla yabancı dil şart zaten hocam erasmusa çok bakacaklarını düşünmüyorum yüksek ortalama,2 yabancı dil ve mümkünse staj yapmaya çalış devlette mezun olana kadar ve tabi ki referanslar da çok önemli niyet mektubunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Ekim 2020; 17:48:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.