Şimdi Ara

uluslararası ilişkiler hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. ben açıktan uluslararası ilişkiler okumayı düşünüyorum kararımı o yönde verdim. ama duydugum bazı soylentilere göre (bana tuhaf gelse de ) hangi ünide okucaksam ilk 1 ay örgün okuma durumu varmış ?? öylemidir , ben ful açıktan diye biliyorum. doğruluk payı nedir arkadaşlar , şimdiden tesekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kinezist!

mrb arkadaşlar. ben açıktan uluslararası ilişkiler okumayı düşünüyorum kararımı o yönde verdim. ama duydugum bazı soylentilere göre (bana tuhaf gelse de ) hangi ünide okucaksam ilk 1 ay örgün okuma durumu varmış ?? öylemidir , ben ful açıktan diye biliyorum. doğruluk payı nedir arkadaşlar , şimdiden tesekkürler..

valla ben şahsen öyle bitşey duymadım. ama doğru bilgi istersen aöf büroyu arayıp bilgi almanı öneririm hocam. hakkında hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol hocam. ben de bi kişiden duymustum pek ciddiye almadım, bıkac kişiden duyunca sormak ıstedım. baska bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • quote:

sagol hocam. ben de bi kişiden duymustum pek ciddiye almadım, bıkac kişiden duyunca sormak ıstedım. baska bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?

rica ederim hocam. ama yani zaten adı üstünde "açıköğretim". ama buradan da doğru bilgi alamazsın. en güzeli aöf büroyu arayıp sorman olur. zaten 1dkda cevabı öğrenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mrb arkadaşlar. ben açıktan uluslararası ilişkiler okumayı düşünüyorum kararımı o yönde verdim. ama duydugum bazı soylentilere göre (bana tuhaf gelse de ) hangi ünide okucaksam ilk 1 ay örgün okuma durumu varmış ?? öylemidir , ben ful açıktan diye biliyorum. doğruluk payı nedir arkadaşlar , şimdiden tesekkürler..

yok öyle birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.