Şimdi Ara

uluslararası ilişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psikoloji kazanmayı beklerken uluslararası ilişkiler kazandım öle yada böyle ilk senemi bitirdim ama mutlu değilim
    şirketlerde insan kaynakları rehberlik gibi konumlarda çalışmak istiyorum siyasetle alakam olmasın istihdamla müşteri ilişkileri ve personelle ilgilenim istiyorum napmam gerekiyo ?

bu istediğim doğrultusunda hangi açıköğretim bölümünü ikinci üniversite olarak okumam gerekiyor?
    ve ne üzerine yüksek lisans yapmam gerekiyor?

ciddi anlamda bilgilendirilmeye ihtiyacım var yardım edin lütfen

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hakkinda beni bilgilendirebilecek kimse yok mu?

• Yapman gereken İşletme'yi açıktan okumak ve Psikoloji üzerine yüksek lisans yapmaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcokcok

Yapman gereken İşletme'yi açıktan okumak ve Psikoloji üzerine yüksek lisans yapmaktır.

uluslararasi iliskiler okuyan bir insan psikoloji yuksek lisans yapabilirmiki kardes?

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Yapman gereken İşletme'yi açıktan okumak ve Psikoloji üzerine yüksek lisans yapmaktır.

uluslararasi iliskiler okuyan bir insan psikoloji yuksek lisans yapabilirmiki kardes?

Hangi üniversitede okuyorsun? Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne başvurabilirsin.

• up
  • başka düşüncesi olan bu konu hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Yapabilir. Dedigin gibi insan kaynaklarinda calisabilirsin bu sekilde.

• ilk yılımda uluslararası ilişkiler i araştırmıştım internetten ve özet olarak şu çıkıyordu.önemli 3-4 üniversitenin birinde bu bölümü bitirirsen her yıl devlet 25 kişi alıyor.oraya girme ihtimalin artıyor.yok eger onlardan birine giremezsen '' güvenlik görevlisi ''.hala aklımda bak 2 yıl geçti hala korkuyorum o bölümden
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

ilk yılımda uluslararası ilişkiler i araştırmıştım internetten ve özet olarak şu çıkıyordu.önemli 3-4 üniversitenin birinde bu bölümü bitirirsen her yıl devlet 25 kişi alıyor.oraya girme ihtimalin artıyor.yok eger onlardan birine giremezsen '' güvenlik görevlisi ''.hala aklımda bak 2 yıl geçti hala korkuyorum o bölümden

yorumunuz için teşekkür ederim arkadaşlar açtığım diğer konuya bakabilir misiniz lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_78456368/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.