Şimdi Ara

Uluslararası Dolaşım açtırdım? Uluslararası Çağrı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveanın sitesinde denilen gibi yolladım mesajları sonra online işlemlere girdiğimde uluslar arası dolaşım, aktif olmuş , onun altında'da uluslar arası çağrı var ama o açık değil o nedir ?

Ben Fransaya gidicem 4 günlüğüne, Hem orada Arama yapmak istiyorum ,Hem oradan türkiyeyi aramak istiyorum... Uluslararası çağrı açmaya gerek varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uluslararası Çağrı ve Uluslararası Dolaşım Servisi

Uluslararası Çağrı Servisi Nedir?

Uluslararası Çağrı Servisi, yurt dışındaki numaralara telefon görüşmesi yapmanıza olanak tanıyan bir telekomünikasyon hizmetidir. Bu hizmet, yurt dışındaki akraba, arkadaş veya iş ortaklarınızla iletişim kurmanıza olanak tanır.

Uluslararası Dolaşım Servisi Nedir?

Uluslararası Dolaşım Servisi, yurtdışına çıktığınızda yurt içinde kullandığınız telekomünikasyon hizmetlerine erişmenizi sağlayan bir hizmetidir. Bu hizmet, yurt dışındayken yerel numaraları aramanıza, mesaj göndermenize ve veri kullanmanıza olanak tanır.

Uluslararası Çağrı Servisi ve Uluslararası Dolaşım Servisi Arasındaki Fark

Uluslararası Çağrı Servisi ve Uluslararası Dolaşım Servisi, farklı durumlarda kullanılan iki ayrı hizmettir.

• Uluslararası Çağrı Servisi: Yurt içindeyken yurt dışındaki numaralara arama yapmak için kullanılır.
    • Uluslararası Dolaşım Servisi: Yurt dışındayken yurt içindeki gibi telekomünikasyon hizmetlerini kullanmak için kullanılır.

Uluslararası Çağrı Servisi Sağlayan Operatörler

Türkiye'de uluslararası çağrı servisi sağlayan birçok telekomünikasyon operatörü bulunmaktadır. Bu operatörler şunlardır:

• Türk Telekom
    • Vodafone
    • Türkcell
    • Avea

Uluslararası Dolaşım Servisi Sağlayan Operatörler

Türkiye'de uluslararası dolaşım servisi sağlayan birçok telekomünikasyon operatörü bulunmaktadır. Bu operatörler şunlardır:

• Türk Telekom
    • Vodafone
    • Türkcell
    • Avea

Yurt dışına çıkmadan önce operatörünüzden uluslararası dolaşım servisi hakkında bilgi almanız ve gerekli paketleri satın almanız önerilir. Bu sayede, yurt dışındayken yüksek faturalarla karşılaşmazsınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen yok galiba :)
  • Uluslararası Dolaşım; yurtdışında telefonunu kullanma olayı

Uluslararası Arama; Türkiye'de iken Almanya, Fransa, Amerika, SuDan, Fildişi Sahili (Ivory Coast), Japonya veya başka ülkeleri arama olayı

Her ikisinin ücretlendirmeleri AVEA'nın sayfasıda yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.