Şimdi Ara

uludağ ünv bilgisayar müh. nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tecrübeli arkadaşlar bi el atabilir misiniz

• Yeni açıldı haberin olsun / bu yüzden pek bilgisi yoktur kimsenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 31 Temmuz 2018; 13:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Yeni açıldı haberin olsun / bu yüzden pek bilgisi yoktur kimsenin
    Yoo bana sorabilir 2. Sınıfa geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    Pek bilgisi yoktur derken kimsenin bilgisi yoktur demedim zaten siz ilk yerleşenlerden olmalısınız geçen sene açıldı çünkü insanlar daha tanımıyor anlamında dedim yoksa bilen illaki çıkar
  • Hocam nasıl uludag insaat yazicamda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Pek bilgisi yoktur derken kimsenin bilgisi yoktur demedim zaten siz ilk yerleşenlerden olmalısınız geçen sene açıldı çünkü insanlar daha tanımıyor anlamında dedim yoksa bilen illaki çıkar
    Öylesine yazdım zaten ya 2017'de yerleştim. Bu sene 3. Senesi olucak bölümün ama bilgisayar sürekli yükseliyor. Benim akdeniz eskişehir vs garanti geliyor diye rahattım geçen sene ama son tercih 62k ile uludağ geldi. Bilgisayar yazan hemen herkes geçen sene bi şok olmuştur sonuç ekranında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Hocam nasıl uludag insaat yazicamda
    Vallaha en iyi bina inşaatta ya. Zaten unideki hemen hemen cogu bina dökük ve yıkık ama insaat otomotiv vs yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 31 Temmuz 2018; 14:35:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ İktisat nasıldır?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uludağ otomotiv hakkında bilgin var mı? yani eğitimi, iş imkanı staj imkanı geleceği hakkında?
    Yani universiteti insaat topluluklari olsun sirketlerle anlasmalar olsun karlı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Yani universiteti insaat topluluklari olsun sirketlerle anlasmalar olsun karlı mı?
    Dostum o konuda bilgim yok o bolümü okuyan birine sorman lazım. Ben bilgisayarcıyım.

Bilgisayari anlatir misiniz o zaman hocam gazi ankara antalya kocaeli uludag osmangazi anadolu falan bunlarla da kiyaslayin

• quote:

Orijinalden alıntı: xKisaBoylu

Bilgisayari anlatir misiniz o zaman hocam gazi ankara antalya kocaeli uludag osmangazi anadolu falan bunlarla da kiyaslayin
    Yukarıda da yazdığım gibi senin yazdıklarının hemen hepsini ben üst sıralara yazmıştım ama gelmemişti. Aslında sonradan Antalya ve Eskişehir'in gelmemesine sektör anlamında sevindim diyebilirim. Iki şehirde de Bursa kadar yazılım firması olduğunu sanmıyorum ki yoktur da zaten. Bu sene bizim derslere yazılım firması sahipleri olsun Türkiyenin en büyük veri merkezlerinden birine sahip dgn data center olsun konferanslara falan geldiler yani ufuk açtıklarını söyleyebilirim. Yalnız akdenizin diğerlerine göre en büyük avantajı ingilizce olması. Aşağı yukarı hepsinin eğitimi birbirine yakındır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 31 Temmuz 2018; 15:23:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.