Şimdi Ara

uludağ üniversitesi uluslararası ilişkiler i.ö planlarım var önerileri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uluslararası ilişkiler hakkında az çok bilgim var okurken yapmayı düşündüğüm planlar var önerilerinizi bekliyorum. öncelikle bu bölümde devlette iyi bir yerlere gelmek için odtü boğaziçi hacettepe vs olmadıkça pek bir şans yok fakat 2. bir şansımız var o da okurken kendini yetiştirme. ben de 2. seçenek üzeride duracağım şu anki planlarım: öncelikle i.ö olması aslında bir avantaj öğlen vaktini iyi bir şekilde kullanabilirim yıl içerisinde ingilizce üzerinde çok duracağım ve yaza kadar altyapı için rusça öğreneceğim yaz geldiğinde ise 3 aylık dil okulu için rusyaya gideceğim okulun diğer yıllarında ise erasmus gibi programlardan yararlanacağım dil geliştirme dışında ise sosyal sorumluluk projelierine katılıp bölümümle ilgili yerlerde staj peşinde koşacağım. planlarım bunlar lütfen sadece bilgisi olan arkadaşların her anlamda önerilerini bekliyorum.
    bu arada şuradan çalışmaya başladım bile :http://www.easylang.com...php?seviye=intermediate

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.