Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir arkadaşlar? yazılır mı sizce? bi tane binaymış gibi duruyor ne bileyim hoşuma gitmedi. Bi de İnegöl nerde merkeze yakın mı?

• Sakın ! Bursada oturuyorum. Merkezi göremeden mezun olabilirsin. Bursayla alakasız bir yer. Bursalı olup inegöle gitmeyi bırak nerede olduğunu bilmeyen insanlar var burada.

Bir tane çarşısı var o kadar. Gelenler bursa sanıp geliyorlar bin pişmanlar.

Ha köfte seviyorum o yeter bana diyorsan gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnegölün köftesi meşhur.
  • loftyrant kullanıcısına yanıt
    ama istanbulda da dandik bi yerde oturuyorum misal ben. 45-50 dakikada şişliye gidiyorum evden ancak. inegölden de bursa merkez öyle bi şey mi acaba? ben alışkınım yani eğer öyleyse
  • İstanbul ankara belki izmir dışında iktisat işletme okunmaz boş gezersin
  • Uludag isletme yazinca buraya mi gidiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: anneb

ama istanbulda da dandik bi yerde oturuyorum misal ben. 45-50 dakikada şişliye gidiyorum evden ancak. inegölden de bursa merkez öyle bi şey mi acaba? ben alışkınım yani eğer öyleyse

İnegöle geldiğinde merkez kampüsün bulunduğu nilüfer ilçesinde görükle yerleşkesine gitmek isteyeceksin. Çünkü bütün gençlerin bulunduğu cafeler mekanlar oradadır. Ya da fsm bulvarına gitmek isteyeceksin. Yine gençlerin takılabileceği mekanlar buradadır. Bu dediğim yerlere 1.5 saatte gidersin. Bursa merkeze 1 saat. Merkezde alışveriş vs.. yaparlar genelde öğrenciler. Öğrencilik hayatın olmayacak yani. Görükle uludağ üniversitesini kesinlikle tavsiye ederim ama inegöl asla. Deniz bile göremeyeceksin. Sıfır sosyal hayat..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    marmara üniversitesi işletme
    geçen yıl açıldı
    Sakarya üniversitesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: securityyy

Uludag isletme yazinca buraya mi gidiyosun

Hayır yüksek puanlı olan görüklede. Bar pub cafe sosyal hayat ne ararsan bolca var. Merkeze de 25 dk.
    Düşük puanlı olan inegölde. İki tane var yani.

işletme yazmayacağım yazacak olsam görükle'dekini yazardım yüksek değil ama bunda başka şansım yok. istediğim bölüm buraya açılacakmış. bilemedim ki istanbul'a yakın olsun istiyorum, başka şansım da yok gibi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anneb -- 8 Haziran 2014; 19:07:28 >
  • quote:

işletme yazmayacağım yazacak olsam görükle'dekini yazardım yüksek değil ama bunda başka şansım yok. istediğim bölüm buraya açılacakmış. bilemedim ki istanbul'a yakın olsun istiyorum, başka şansım da yok gibi :/

İnegöl işletme yazmayacak mısın ? Yanlış mı anladım acaba soruyu.

Yok soruyu doğru anladınız sanırım :) Ben sonuna Fakültesi yazmayı unutmuşum. İşletme bölümünü yazmayacağım. Seneye bu fakültede MIS açılacakmış onu yazmak istiyorum. Fakülte bazında sordum

bir de görükle'de okuyan arkadaşımla konuştum, metro var merkeze o kadar uzak olmuyo çok gözünde büyütme falan dedi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anneb -- 8 Haziran 2014; 19:20:12 >
  • quote:

Yok soruyu doğru anladınız sanırım :) Ben sonuna Fakültesi yazmayı unutmuşum. İşletme bölümünü yazmayacağım. Seneye bu fakültede MIS açılacakmış onu yazmak istiyorum. Fakülte bazında sordum

bir de görükle'de okuyan arkadaşımla konuştum, metro var merkeze o kadar uzak olmuyo çok gözünde büyütme falan dedi :/

Görüklede okuyacaksan hiç bir problem yok hatta kesinlikle gel diyorum. Merkez 25dk görükleden.

İnegöl için olumsuzum ben. Metro falan da yok inegölde.

• Hocam küçük bir ilin küçuk bir ilcesimde okumaktansa 250 bine yakın nüfüslu inegöl daha iyidir alternatifin yoksa. takılmak icin kafeler var onun dışında turkiyenin en buyuk meydanli avmsi var cafeler magazalar oyun salonlari sinemasi var . evet deniz yok ama guzel bir kulturparki var icinde yapay bir goleti olan. tabi senin beklentin nedir bilemem bence tek sorun merkeze ulasım. Diger arkadas fazla gömmüs dedigim gibi daha kücük yerler daha kötü durumda ornegin Ankaranin golbasinda sinema bile yok :( .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktass kullanıcısına yanıt
    Yani aklımda olan yerler bi Sakarya bi burası. İkisi de aynı seviyededir diye düşünüyorum :) dediğim gibi ben de İstanbul'da kötü bi yerde oturuyorum çok yabancılık çekmem :) Bakalım artık yazacağım ben burayı yine de.
  • anneb A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun simdiden.

Sakaryayida iyi arastir derim merkez degilse inegolden cok da iyi oldugunu dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktass

Hocam küçük bir ilin küçuk bir ilcesimde okumaktansa 250 bine yakın nüfüslu inegöl daha iyidir alternatifin yoksa. takılmak icin kafeler var onun dışında turkiyenin en buyuk meydanli avmsi var cafeler magazalar oyun salonlari sinemasi var . evet deniz yok ama guzel bir kulturparki var icinde yapay bir goleti olan. tabi senin beklentin nedir bilemem bence tek sorun merkeze ulasım. Diger arkadas fazla gömmüs dedigim gibi daha kücük yerler daha kötü durumda ornegin Ankaranin golbasinda sinema bile yok :( .

Hocam gecen haftaya kadar inegölde okuyan bir arkadaşım bende kalıyordu. Evine zor gönderdim. Bana bayıldığından değil hani

• Aktass kullanıcısına yanıt
    Sakarya'ya gittim. Baya iğrenç bi yer ama en azından kampüsü falan var o yüzden daha öncelikli benim için. bakalım artık hayırlısı olsun. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
    Hocam bende muhtesem demiyorum ancak dedigim gibi ankaranin golbasi ilcesinde sinema salonu bile yok diger kucuk ilcelere gore tercih edilebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.