Şimdi Ara

ULUDAĞ MAKİNE ve ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puanıma göre uludağ makine veya elektrik elektronik ikinci öğretim tutuyorda acaba beni bu üniversite ile ilgi aydınlatır mısınız iş imkanı nasıl okul nasıl bilgi verirseniz genel sevinirim

• Çok gerici hocalar varmış labaratuvarlar yetersiz sana tavsiyem veya Sakarya olur alternatif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakarya yalnız 84 binde alıyor uludağda 32 binden alıyor ilk öğretimi yani belki eğitimde değişiklik olabilir ama diplomada bir düşüş olur diye düşünüyorum . zaten benim sıralamam tam oraya girmeye yetiyor 70 bindeyim 72 binden aşşağı alanı tercihlerime eklemeyeceğim onun için sadece uludağ üniversitesi mühendisliklerini merak ediyorum ve de zaten bursada oturuyorum gitmeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZLATANOV

sakarya yalnız 84 binde alıyor uludağda 32 binden alıyor ilk öğretimi yani belki eğitimde değişiklik olabilir ama diplomada bir düşüş olur diye düşünüyorum . zaten benim sıralamam tam oraya girmeye yetiyor 70 bindeyim 72 binden aşşağı alanı tercihlerime eklemeyeceğim onun için sadece uludağ üniversitesi mühendisliklerini merak ediyorum ve de zaten bursada oturuyorum gitmeye değer mi ?

seni iyi keklemişler ne 32 bini uludağ ee 10 bin
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLATANOV -- 22 Temmuz 2016; 23:46:26 >
  • ikinci öğretim geçen sene 73 binde kapamış ilk öğretimi 10 binmiymiş ? ben 70 bindeyim sence gitmeliyim elektriğe uludağ
  • Bursa sanayi şehri malum reno, tofaş, bosch gibi dünya markası kuruluşlar var. Bir çok sektörden sanayi kuruluşu bolca mevcut. Ee, eskiden elektronikti sadece ne zaman elektrikle birleştirdiler bilmiyorum. Makinası da iyidir ülke şartlarına göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    sence buraya gidersem ve tabi kide kendimi iyi geliştirmem le birlikte iyi bir maaş alabilirmiyim doğurusu bundan önce iş bulabilir miyim iyi bir yerde :)
  • ZLATANOV Z kullanıcısına yanıt
    Maaş önemli tabi ama sadece maaşa göre okumayı düşünüyorsan okuma bence. İş sende biter yabancı dilin, gerekli mesleki program bilgin, staj tecrübenin iyi olması önünü açacaktır. Mezun sayısıda hiç az değil gün geçtikçe artıyor mühendis sayısı artık iş bireysel olarak kendine ne kattın ve üniversite eğitimini nasıl kullandığına kalıyor.
    Uludağ üniversitesi mühendislik fakültesinin eğitim kalitesini biliyor musun nasıl bir fakülte iyi mi profesor vb gibi hocalar
    Maalesef bi bilgim yok ama kampüsü güzeldir Uludağın.
    70 bin sıralamama göre iyi bir üniversite mi
    Makine okuyacaksan sırana göre iyi bir yer. Sitesine bir göz at istersenhttp://mm.uludag.edu.tr/
    Elektrik elektronik nasıldır uludağın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.