Şimdi Ara

Ultrasurf hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
    Benim çalıştığım şirkette çoğu iş yerinde ve takip ettiğim kadarıyla okul ve yurtlarda olduğu gibi facebook twitter messenger ve çoğu eglence amaclı site engelli durumda. Üstüne flash desteği de yok. p2p programlar engelli bilgisayara program kurmak için yönetici izni istiyor fakat bazı programlar çok çok nadir kurulabiliyor. mesela geçenlerde torrent kurdum bilgisayara kullanamadım çünkü torrent portu kapalı sanırım pek anlamam bu işlerden kaldırdım pc den. evde kullandıgım net kotalı iş yerindeki net zebil gibi ve cokta hızlı ancak işte dediğim gibi cogu site engelli dolayısıyla download yapma imkanı yok bu yüzden ULTRASURF isimli program kullanıyorm download için olmasada bütün sitelere kolayca girebiliyorum fakat ihtiyacım olan şey download ! ultrasurf 12 15 kb hızla indiriyor ve bir süre sonra hız yavaşlıgından yarıda kesiliyor. Şimdi sizden isteğim ultrasurf gibi kolay kullanmlı tıkla çalıştır kurulumsuz sistemi pek etkilemeyecek ve download hızı en az 120 200 kb olabilcek bir program var mıdır veyahut bu ultrasurfun hız sınırı ile oynanabiliyor mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
    Benim çalıştığım şirkette çoğu iş yerinde ve takip ettiğim kadarıyla okul ve yurtlarda olduğu gibi facebook twitter messenger ve çoğu eglence amaclı site engelli durumda. Üstüne flash desteği de yok. p2p programlar engelli bilgisayara program kurmak için yönetici izni istiyor fakat bazı programlar çok çok nadir kurulabiliyor. mesela geçenlerde torrent kurdum bilgisayara kullanamadım çünkü torrent portu kapalı sanırım pek anlamam bu işlerden kaldırdım pc den. evde kullandıgım net kotalı iş yerindeki net zebil gibi ve cokta hızlı ancak işte dediğim gibi cogu site engelli dolayısıyla download yapma imkanı yok bu yüzden ULTRASURF isimli program kullanıyorm download için olmasada bütün sitelere kolayca girebiliyorum fakat ihtiyacım olan şey download ! ultrasurf 12 15 kb hızla indiriyor ve bir süre sonra hız yavaşlıgından yarıda kesiliyor. Şimdi sizden isteğim ultrasurf gibi kolay kullanmlı tıkla çalıştır kurulumsuz sistemi pek etkilemeyecek ve download hızı en az 120 200 kb olabilcek bir program var mıdır veyahut bu ultrasurfun hız sınırı ile oynanabiliyor mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ...

hocam bu konularda hiç anlamıyorum, elbet bilen biri yardım edecektir sana ama bende nacizane fikrimi söyleyeyim:D
    şimdi bu yasaklamalar, kırılması çok zor oluyor. sen yine ultrasurf filan çalıştırabilmişsin, bizim şirkette aklının alamayacağı önlemler var, şöyle diyeyim, girebileceğimiz 2-3 site harici siteye girmeye kalkınca, müdürümüz izin verirse girebiliyoruz :D herneyse, sen hızını arttırmak istiyorsun, o programın premiumunu alsan sanıyorumki hızında en yuksek seviyeye çıkacaktır

• sanal ağ bağlantısı kullan vpn olayı hotspot shield , expat shield vs.
    ultrasurf proxy üzerinden şifreli bağlantı ile nete çıkıyor ama sanal ağ olayı tamamen farklı zaten kurunca ağ bağlantılarına yeni bir ağ bağlantısı eklenicek ordan anlarsınız
  • öncelikle cevaplar için çok teşekkür ederim ^^

sanal ağ olayını biraz açarsınız sevinirim söylediğim gibi hiç bir bilgim yok bu konularda

@ energy

linkteki konuya baktım fakat ne yazık ki bizim şirketteki sistem bu kadar basit bi şey değil şöyle anlatıyım sırf bunun için bir cihaz kullanıyorlar yani dns ayarlarını değiştirmem imkansız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennes58 -- 30 Mayıs 2012; 0:20:54 >
  • hot spot shield kurdum fakat koruma başarısız gibi bir şey diyor yani unprotected diyor ve bağlanmıyor
  • İşten ayrıldım gerek kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Deepfreeze hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.