Bildirim
ultrAslan Engelsiz Aslanların yanında Almanya'da !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ultrAslan her yerde. _____________________________ -
Dün gece TV'de maçın tekrarı vardı gördüm.Dünyada hangi takım taraftarı engelli basketbol takımına böyle destek verir , bizden başkası yok.Helal olsun. _____________________________ -
Bu arada takımımız ; 3 te 3 yaparak Valladolid ' de yapılacak şampiyonlar ligi maçlarına katılmaya hak kazandı .
Galatasaray 66-64 Zwickau
Galatasaray 87-51 CS Meaux
Galatasaray 81-73 Sassari_____________________________
Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.
Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur. -
100 kişilik salonda 600 kişi helal olsun. Taraftar dediğin yer, mekan, zaman, spor dalı ayırmadan destek vermeli. ultrAslan bu işlerde çok iyi organizasyon oluyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
100 kişilik salonda 600 kişi helal olsun. Taraftar dediğin yer, mekan, zaman, spor dalı ayırmadan destek vermeli. ultrAslan bu işlerde çok iyi organizasyon oluyor.
organize oluyor olacaktı yanlış cümle kurmuşum._____________________________ -
çok güzel görüntüler varya helal olsun hepsine aşırı hem motive oldum hemde duygusallaştım
_____________________________ -
HERYERDEYİZ! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler