Şimdi Ara

ultrAslan.Com'dan Antu'ya cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

bu ultraaslan ve benzeri grupların amacı bellidir çarşı ve gfb de dahil bunlara bunlar para için adam öldürür yönetimin tetikçisidir bunlar iddaa ediyorum bunların cebine para koy kendi başkanlarına ana avrat söverler böyle yaratıklardır bunlar zaten bu ultraaslan denen terörist grup bir polisimizi kör etmişti

Afedersin broda siz sütten çıkma ak kaşıkmıssınız? Hadi ben Galatasaraylı olmama rağmen yapılanların yanlış olduğunu dile getiyorumda sen ne yapıyorsunuz.Gelmişsin kaç posttur çemkirip duruyorsun.Hayırdır yaran ne bu kadar anlayamadım.Tamam iyisiyle kötüsüyle maç bitti gitti işte bu kadar uzatıp "Ben zıçtım sıvadım tüyünü sen dik " demenin ne lüzumu var?
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Gereksiz atışmalar olarak nitelendiriyorum.

Ultraslan Hakaret boyutuna taşımış..

Aslında bu siteler tribünlerin sansürlü halleri ben size söyliyim..

Yarın sabah konuşulur, ertesi sabah unutulur. Olan yine dostluklara olur, arda , semih , emre aşık ,uğur boral , ayhan , volkan vs. bunlar milletimiz adına mücadele eden oyuncular.. Bu şekilde kontrolü kaybetmeleri hoş değiL. yarın bigün yine milli takımda olacaklar, birbirlerinin yüzlerine nasıl bakcaklar ? bu yüzden hatalılar özür dileyip olayları yatıştırmalı. Futbolcular asarız keseriz şeklinde konuşursa taraftar napsın ?

Sabri konusuna değinmeden geçemeyeceğim. Benim gözlemlediğim Tamamen art niyetli olduğunu söyleyebilirim. Belkide taraftarın gözüne şirin gözükmek için yapmamıştır ancak taraftarın gazına geldiği kesin. Emreye karşı sergilediği özel tavırlar açık ve net , kırmızı kart görmesede o çok güvendiğimiz (!!!) federasyon bi ceza vermeli..

Bence Fırat Aydınus'un olayların o noktaya gelmesinde büyük payı var

• quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

Türk milli takımı gibi üst düzey önemi olan bir mertebeye sırf bu yüzden göndermeyeceklerse göndermesinler kardeşim başka Türk futbolcusumu kalmadı memlekette zaten adı yabancı olan bir taraftar grubundanda böyle tezat bir yorum gelebilirdi

En azından bizim isimler İngilizce. İngilizce'de ne? Dünya dili. Sizin isimler ne? Rusça{Örnek Fenerium}. Rusça'da ne? Rus dili.

Australian Dream
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Türk milli takımı gibi üst düzey önemi olan bir mertebeye sırf bu yüzden göndermeyeceklerse göndermesinler kardeşim başka Türk futbolcusumu kalmadı memlekette zaten adı yabancı olan bir taraftar grubundanda böyle tezat bir yorum gelebilirdi

En azından bizim isimler İngilizce. İngilizce'de ne? Dünya dili. Sizin isimler ne? Rusça{Örnek Fenerium}. Rusça'da ne? Rus dili.

Sana tavsiyem fanı olduğun çizgi film kanalını izlemen.Olayı rusça ya kadar döktünüz.Daha neler çıkaracaksınız bilmiyorum.İki tarafta mıçtı bıraktı işte maçın içine taraftar siteleri grupları yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tüy dikiyorlar.Daha saçmalamanın ne alemi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

İngilizler ne içer? Bira içer. Bir neyden yapılır? Arpa'dan. Arpa nerede yetişir? Tarlada. Tarlada ne olur? Fare. Fare ne yer? Peynir. Peynir neyden yapılır? Sütten. Süt nerden elde edilir? İnekten. İnek nereye gitti? Dağa kaçtı... daha uzatayım ister misin çizgi film çağındaki yağız delikanlı?

• Çuval Volkan'dan enstantaneler.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.