Çok güzel organizasyon Gidebilen herkezin mutlaka Çanakkale'ye gitmesi gerekir bence. Oraları gördükten sonra savaşın ne kadar büyük ve zor olduğunu insan daha iyi anlıyor.
ANTALYADAN nereden kalkıcak bu otobüsler biri bana bu konu hakkında acill bilgi versinn ne olursunuz pm den yada normal olarak
Hocam uA forumlarına üye ol. Antalyadaki ultrAslanlar gitmiyosa otobüs kalkmaz
Evvelki sene Çarşıda gitmişti ama bu sene bir organizayon olmadı maalesef. Ultraslana helal olsun örnek ve duyarlı bir davranış gerçekten.
Örnek bir davranış. Taktir edilesi...
ultrAslan böyle organizasyonlara gerçekten önem veriyor.Sitede görürsünüz okullara yardım falan ediyorlar hayır kurumu maşallah YAŞASIN BAĞIMSIZ ultrAslan
hll olsun gerçekten bende gidebilirim....cuma günü olmasıda iyimiş forumdan gidecek arkadaşlar varsa iletişim kurabiliriz
farkımız
Arkadaşlar Çanakkale'ye gidecek olanlar il temsilcilikleriyle veya uA ana forumundan Istanbul'dakilerle görüşse daha iyi olur. Bu gece yola çıkılıyor (Ankara gitmiyo) (daha önce Çanakkale'ye gitmiştim süper ötesi bir yer psikolojik olarak )
izmirden kalkmıormu bu otobüsler bilen varsa cevap yazarsa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
farkımız
Forever :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme