Şimdi Ara

Ultrabook, Notebook ve Netbook İle Alakalı Sunu Hazırlamam Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu doğru bölümde mi bilmiyorum. Eğer yanlışsa yönetici arkadaşımdan özür ve doğru bölüme taşımasını diliyorum.

Üniversitede anlatmak üzre, Ultrabook, notebook ve netbook hakkında detaylı bilgi veren ve bunları karşılaştıran bir sunu hazırlayıp derste anlatacağım. Ancak ben diğerleri gibi sadece Vikipedi'den veya ordan burdan metinleri kopyala+yapıştır yapıp kafamı perdeye dikip okumak istemiyorum. Farklı ve hocayı bile etkileyici bilgiler toplayıp mükemmel bir şekilde anlatmak istiyorum. Bilenin çok az olduğu bilgilere ihtiyacım var. Şuan 6 hafta kaldı benim anlatmama. Şimdiden hazırlanmaya başladım. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum....

• Yukarı
  • Yukarı
  • detaylı bilgi veren bi yer bulsan bile slayt olarak en fazla bi kaç sayfanı falan doldurur muhtemelen. zaten aralarında öyle hocayı şaşırtacak bir fark da yok:) biri sadece taşımayı ön planda tutar tablet gibi, biri performans, netbookta zaten arada kalmış, ultrabook çıktıktan sonra gereksiz bişi işte:)
  • zubeyrtasci Z kullanıcısına yanıt
    Tarihçeleri hakkında da bilgiler olacak hocam. Ne amaçla çıktı, koca bilgisayarlar nasıl oldu da bu kadar küçük ve performanslı oldu gibi şeyler de olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.