Şimdi Ara

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun anormal derecede yavaş iniyor gece anca biter bu
  • Yama için çıktı deniyor. Oyuna sahip olanların bilgisine...
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Bilgi kesinleşti mi? Bana hâlâ gelmedi update.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama gelmiş arkadaşlar.162 mb boyutunda
  • Erron Black kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol kontrol ediyorum birazdan bakalım online ne durumda

• 161 mb yama 40 dakika yüklenme süresi gösteriyor herkes yükleniyor sanırsam.
  • Arkadaşlar pro taktiklerinize ihtiyacım var Oyunu ortalama bir zorlukta oynarken bıle son boss'a yada ondan önceki kişiye takılıyorum hep arcade modda.Blocklamak yetmıyor ne zaman blocklayıp ardından attack yapsa ondan blockluyor ve benden hızlı davranıyor.Bu combolar olsun,ultralar olsun bılgı vercek bırısı varmı onları yapmak çok zor.Command list'ten bakıyorum ama bazıları çok karışık açıklamaları bile yeni oyuncukar için yetersiz.Yada rehber nıyetınde bır yazı paylascak.Valla adam akıllı sardı oyun ama kötü oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 4 Haziran 2015; 2:24:17 >
    Oynadığın karakterle Trial Moda gir ve ordaki görevleri tamamlamaya çalış en azından ilk 10-15'i temizle. Hoşuna giden hareketleri ezberle sonra training modda ezberlediğin hareketleri iyice öğren.
    Sonrada arcade modda ve onlineda kullanmaya çalış. İlk başta kolayda oyna sonra yavaş yavaş zorlukları arttır. PSN'den ekle istersen biz her akşam oynuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 4 Haziran 2015; 2:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Oynadığın karakterle Trial Moda gir ve ordaki görevleri tamamlamaya çalış en azından ilk 10-15'i temizle. Hoşuna giden hareketleri ezberle sonra training modda ezberlediğin hareketleri iyice öğren.
    Sonrada arcade modda ve onlineda kullanmaya çalış. İlk başta kolayda oyna sonra yavaş yavaş zorlukları arttır. PSN'den ekle istersen biz her akşam oynuyoruz

Ekliyorum hocam mıkrofonum sorunlu ama sızı dınler oynarım katılırım aksamları Mikrofan alınca tam olarak katılırım.Teşekkür ederim denicem dedıklerınızı yarın bugun geç oldu arıtk.

Edit : Bir oyunu ds4 ile oynarken yön tuslarındasa analog dahamı rahat sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 4 Haziran 2015; 2:52:21 >

Bence güreşçi (Hakan,Zangief,Hawk) ile oynuyorsanız analog ama Ken,Ryu gibi daha seri karakterlerle oynuyorsanız dpad tuşları çok daha rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Bence güreşçi (Hakan,Zangief,Hawk) ile oynuyorsanız analog ama Ken,Ryu gibi daha seri karakterlerle oynuyorsanız dpad tuşları çok daha rahat.

Anladım teşekkür ederim tekrar.Yatmadan bir bonus bırakayım sizlere.Bikere oynamıştım bu oyunu ordan geldi aklıma gece gece buldum dınledım cok hosuma gidiyor ana menü'de çalıyordu bu müzik

• SFIII Third Strike CPS3 sisteminin efsane oyunlarındandır.

CPS3'den sevgiler.

Ultra Street Fighter IV | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!
  • AnakinHendrix kullanıcısına yanıt
    AnakinHendrix, hocam dün akşam baya bi oynadık senle, iyi dayak attın bana valla.

Beni de ekleyin arkadaşlar, çok yeniyim ama yenile yenile öğrenicez artık.
  • onculcan O kullanıcısına yanıt
    Ranked da mı denk geldik?
    Oyunun guzel yanı bu bugun ben doverim yarın sen döversin

• Yama sonrası lag değeri...

http://www.displaylag.com/video-game-input-lag-database/

Ultra Street Fighter IV Xbox 360 720p 60 FPS 5.1 frames 85ms

Ultra Street Fighter IV PlayStation 4 1080p 60 FPS 7.2 frames 119ms

Bu aradaki 2.1 frame oyun içinde çok fark ediyor mu ? işin uzmanlarına soruyorum. Bu değer yeni yamalar ile düşürülebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 4 Haziran 2015; 12:23:57 >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    İşin ustası değilim ama oynanış olarak bazen sizi sinir ediyor özellikle bastığınız tuşa geç tepki vermesi... Bazen ise sorunsuz oynuyorsunuz.Oynanmayacak düzeyde değil kesinlikle ama kusursuzda değil.
    Edit : Yama büyük bir fark gözler önüne sermemiş hala takılmalar geç tepkime sureleri devam ediyor.İleride düzelir mi bilmem ama umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnakinHendrix -- 4 Haziran 2015; 12:49:02 >
  • Dün Mert ve Batu kardeşim ve Murat ağabey ile oynadık beni idare ettiler ve bilgilendirdiler sağolsunlar hiç anlamıyorum diye dalga geçmediler

Sonrada Beyazıt hocam geldi aydınlattı beni bazı konularda onada çok teşekkür ederim

inşallah akşamları sürekli oynarız bu şekilde bende kendimi geliştiririm
  • Aynen bende işin ustası değilim ama ileri seviyede oynayabilmek ya da ileri seviye bazı özel hareketleri yapabilmek için (misal Ken'de Kara Throw) üç tuşa çok hızlı şekilde sırayla basmanız gerekmekte. Bilenler nette bu tür hareketleri "..frame and next frame.." olarak ifade ediyor yani süre değil ilk tuşa bastıktan sonra takip eden ilk karede şunlara basman lazım diyor. Dolayısıyla 2.1 frame ileri seviyede oynamak isteyenlerin canını sıkacaktır, birde bunun üzerine nette ki lagı koyarsak masterlar bizim seviyeye ulaşmış olacaktır
  • MikeMİller M kullanıcısına yanıt
    Aynen akşamları toplanalım böyle zevkli oluyor baya
    Bu arada idare edilecek bir durum yoktu gayet zevkle oynadık

• AnakinHendrix kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Mert
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.