Şimdi Ara

UlTRa Patch'12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

AÇIKLAMA

Merhaba arkadaşlar,
    exTReme'12 ve mod seçici için özel hazırlanmış fakat kitserver için kurulumunu anlatacağım bir grafik yaması ile karşınızdayım.Yama şu an yapım aşamasında fakat neredeyse bitti sayılır 2-3 gün içerisinde linkleri vermeyi planlıyorum.Yamayı tek başıma hazırladım fakat izin alarak çalışmasını kullandığım bazı arkadaşlar var öncelikle onları belirtmek istiyorum ve onlara çok teşekkür ediyorum.

ImDesthuR'un hazırlamış olduğu 6 adet hareketli menü ve bir tuşa basın çalışmaları alıntıdır izin verdiği için ve emeği için ona çok teşekkürler.

Siyamas'ın hazırlamış olduğu 5 adet hareketli menü çalışması alıntıdır izin verdiği için ve emeği için ona çok teşekkürler.

Müzik listesinin şarkı seçimleri gsliosman1905'a aittir emeği için çok teşekkürler.

isos97'nin hazırladığı ikon çalışması alıntıdır izin verdiği için ve emeği için ona çok teşekkürler.

ßatuhan Kasap'ın hazırladığı ikon çalışması alıntıdır izin verdiği için ve emeği için ona çok teşekkürler.

Moussa'nın hazırladığı ml kitleri alıntıdır izin verdiği için ve emeği için ona çok teşekkürler.

Ege N. Başöner ve MrTeksen'nin hazırlamış olduğu antrenman eşofmanları alıntıdır izin verdikleri için ve emekleri için onlara çok teşekkürler.

tunca71'in hazırlamış olduğu takım ikonları alıntıdır izin verdiği için ve emekleri için ona çok teşekkürler.

ozcansefa'nın hazırlamış olduğu oyun planı alıntıdır ve üzerine eklemeler yapılmıştır kendisine özelden ulaşmaya çalıştım fakat cevap vermedi forumda da mesajını konusundan başka görmedim aramada da bulamadım yorumlarda yamalar için kullanılmasına izin vermişti bu yoruma güvenerek kullandım emekleri için ona çok teşekkür ediyorum.

KURULUM:Rar içinden çıkan dosyaları oyununuzun kurulu olduğu yerdeki modlar klasörüne atmanız yeterlidir.

Hareketli Menüler ve Lig İntroları hariç tüm içerik için link ;

Hareketli Menüler
    Alex :
    mediafire
    [Hareketli Menü İntro] Alex
    http://www.mediafire.com/download.php?drw1du2reu47fp6

Turkcell Super Lig :
    mediafire
    [Lig İntro] Süper Lig Turkcell
    http://www.mediafire.com/?75et5a9g52x12p9

RESİMLER

Modlar
     UlTRa Patch'12

UlTRa Patch'12

UlTRa Patch'12

UlTRa Patch'12

UlTRa Patch'12

UlTRa Patch'12

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.