Şimdi Ara

PES 6 TSL Pro Patch V.1.00 YAYINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PES6 PRO PATCH TSL yayında (Pes6 öyle değil böyle olur) (Sayfa 1'de)

Ligler
    * 1- Türkiye Ligi 2- İngiltere ligi 3- İtalya Ligi 4- Fransa Ligi 5- İspanya Ligi 6 Almanya ligi 7-Uefa Ligi 8-G. Amerika ligi
    * Türkiye ligi
    - Orjinal yüzler (roobydal)
    - Orjinal Formalar (pesandfifa.com teams)
    - Her takımın pankartları (pesandfifa teams)
    - 4 büyüklerin tezhaueratları (çok yakında anadolu klüplerinde katılacak) (pesandfifa teams)
    - Orjinal logolar
    - 8 adet türkiyeden stad (alıntıdır, haqan)
    * Birçok avrupa takımının yüzleri (2000'den fazla)
    * Tüm takımların orjinal forması veya daha güzel fantazi forması
    * Tüm takımların orjinal logoları
    * Ulaslararı takımların kadroları
    arkadaşlar bu patch süper ötesi olmuştur. Sizlere şuan zorunlu olan dosyaların yükleme linki veriyoruz. Zaten bu zorunlu olanları yüklemeniz yeter. Oyun yapılan patchlerde türkiye ligi en üst seviye getirilmiştir. Diğer liglerde çok kapsamlı olmuştur sadece diğer avrupa liglerin tezhaueratları yenilenmemiştir daha sonra bu konuda link vereceğiz.
    Nasıl yüklenir

download (hepsini yüklrmrniz zorunludur)
    http://hosted.filefront.com/pesandfifa/
    http://files.filefront.com/option_filerar/;6843656;;/fileinfo.html

nasıl yüklenir
    http://www.pesandfifa.com/forum/forum_posts.asp?TID=3

Yama telif hakkı siteye aittir izinsiz kopyalanıp dağıltımaz. herhangi bir problemde msn adresim. İyi eğlenceler:)
    roobydal@hotmail.com

• yamalar riskli olabiliyor sonra karşınıza karma karışık bir oyun çıkıyor
    kendimden biliyorum ( bendeki pes5 in yamalı hali)
  • Tamamen profesyonelce yapılmış bir yamadır yüklemeden yorum yapmak pek mantıklı değil bence. Sonuçta pes6 belkide en çok yama gerektiren oyunlar arasında 1. sıradaki bir oyundur çünkü %60 lisansız başta sağma yapılmıştır bu nedenle yamalarla bu oyun güzelliği artılmıştır. Bunu yapımcı firma konami bile kabul ediyor. Yorumlar için tşk ederim
  • öncelikle yamayı yükledim genel itibariyle güzel bi iş çıkarmışınız pesandfifa.com a da üye oldum indirdim herşeyi eksiksiz oynuyorum fakat bi kaç eksik var madem 1 ay içinde update paketi çıkaracaksınız biraz yamadan bahsedeyim

tsl nin italya'nın üstüne yapılması iyi olmuş yalnız seria a yı hollanda ligine kaydırmışınız adı seri a olarak değişmiş ufak bi ayrıntı ama göze çarpıyo seriE a olcak

6 ayrı türk stadı olması çok büyük bi artı özellikle kayseri stadı atmosferi muhteşem eğer tüm stadları eklemeyi düşünüyosanız süper olur valla stadlar özenle yapılmış hoşuma gitti

takımlar güçleri pek denk gelmedi bana + forma numaraları belli düzenlenmemiş option file olduğu için kolaylıkla halledilebilecek sorunlar bunlar

takım tezahüratlarları da etkileyici gerçekten tüm takımları eklemeyi düşünüyormuşunuz gayet güzel o bakımdan

takım kadroları da biraz daha düzenlenmeli menü logolarında da
    çakışma olmuş o değiştirilirse iyi olur + türkiye milli takımının kadrosu gavurlardan oluşuyo düzenlenmesi gerekiyo

toparlayacak olursak yama başarılı olarak çıkarılmış yeni projelerizde başarılar konu pek rağbet görmedi sanırım burda ama indirince daha iyi anlayacaklardır arkadaşlar oynanabilecek düzeyle prof. bi yama olmuş

yenileme paketi ne zamana çıkar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 14 Mart 2007; 20:39:26 >

• Öncelikle yorumun için tşk ederim. Gayet iyi bir yorum.
    - Eksiklerden en önemlisi forma no'ları olduki bu oyunu yama yapmaya zaman buldum ama oynamaya zaman bulamadım gözden kaçtı açıkçası
    - yenilemeyi nisan ortasında yayınlayacam
  • ben indirdim bole bi yama oyunu tamamen bozdu sayilir.. yamalar genelde oyunu cok etkilior. ben yamanin icinden bazi dosyalari alip kullaniorum bolece oyunun orjinalligi bozulmuor .. suan benim kullandigimda TSL,toplar,yuzler ve formalar var isteyen varsa atabilirim orjinalligini bozmadan TSL elinizde olsun..

Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir Şey!

• To punish and enslave...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S4gaciouS

ben indirdim bole bi yama oyunu tamamen bozdu sayilir.. yamalar genelde oyunu cok etkilior. ben yamanin icinden bazi dosyalari alip kullaniorum bolece oyunun orjinalligi bozulmuor .. suan benim kullandigimda TSL,toplar,yuzler ve formalar var isteyen varsa atabilirim orjinalligini bozmadan TSL elinizde olsun..

Ben istiyorum,benim yama o kitserver denen program,tsl'ini oynamak istiyorum ama bu kullandığım yama bozulmadan,mümkün mü?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben istiyorum ,benim yama o kitserver denen program,tsl'ini oynamak istiyorum ama bu kullandığım yama bozulmadan,mümkün mü?

eet mumkun ...

Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir Şey!

• To punish and enslave...
  • arkadaş 2.patch çalışmıyor
    http://www.peseditcenter.com/forum/forum_posts.asp?TID=3
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.