Şimdi Ara

Ultra dma mode 5 smart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultra DMA mode-r smart capable bla bla.. Hatası yüzünden format atamıyorum win XP formatı çekerken yeniden başlattı bu uyarıyı verdi devam edemedim hddyi sökmeden giremiyorum pcdeki bilgilerim falan önemli değil kurtulmam lazım çözümü olan varmı araştırdım smartı kapat diyorlar bende biosta öyle bi özellik yok hdd eskimiş diyorlar hdd yeni bios pili bitmiş diyorlar bu mümkün anakart modelim Asus p5l-mx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 insan çıkıp yardım etmezmi

• biosu resetleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

biosu resetleyin

Maalesef işe yaramadı

• Hadi ama?

• Up up up

• Arkadasim diskin ölüyor. biosa girersin ide conf dan diskin smart ozelligini kapa yedekleri al. diski kullanmamaya calis...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Arkadasim diskin ölüyor. biosa girersin ide conf dan diskin smart ozelligini kapa yedekleri al. diski kullanmamaya calis...

Diskim yeni ama 1 ay olmadı? Biosta smart özelliği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Arkadasim diskin ölüyor. biosa girersin ide conf dan diskin smart ozelligini kapa yedekleri al. diski kullanmamaya calis...

Diskim yeni ama 1 ay olmadı? Biosta smart özelliği yok foto atabilirim sıkıntı olmaz?

• Bios'tan smart kontrolünü kapatmayı dene, olmazsa bir de Udma 4'e geçmeyi dene.
  • Smart kontrolü yok bios pilim bitmiş olabilir bi yerde görmüştüm Ide bölümünde hertürlü şekli yaptım olmadı bios pilinden olabilirmi bad sector varsa llf atıcam çözmem lazım

• hani ss ler?
  • Merhaba,

Hd Tune sonuçlarını buraya aktarırmısınız? Kullanmasını bilmiyorsanız yazılımı Buradan! buradan bakarak test edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.