Şimdi Ara

ULTRA AURORA KASA IŞIĞI BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ULTRA AURORA KASA IŞIĞI BEYAZ arkadaşlar bundan kullanan varmı aranızda yarın almaya gidiyorumda yerine alınabilecek bu tür bir neon varmı acaba farklı renkte ve bu kadar ucuza diye bir soruyum dedim

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=OEM&L2=OEMACC&Br=COOLER%20MASTER&Stok=0

• Farklı renkte bir neonu bu fiyata bulamazsın Ayrıca alacağın o pakette 1 tane değil 2 tane neon var. Ve sese duyarlılar İmzamda görebilirsin resmini ayrıca örnek bir video

http://www.youtube.com/watch?v=i2g78CnrBpg
  • ok tamam bende senin verdiğin videoyu arıyordum ama konu silinmiş biliosun saol video için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 28 Nisan 2007; 0:34:36 >
  • Kaçırma derim ışıklar çok güzel
  • bugün aldım bende sitede 11 ytl yazıyo 9 ytl dediler vatan elmadağ şubesinde, gerçekten süper şimşek çakmış gibi tek sorunum kısık sesde tepki vermiyor sesi biraz fazla açmak zorundasın bende de subwoofer olduğundan gece s/c den on konumuna alıp kullanıyorum mecburen komşuları rahatsız etmemek için
  • Güzel bi alet hooşmuş
  • Caner , yoksa konumuz yenidenmi doğuyor ? ehehe Hadi birşey demiyimde mod. lar bu konuyuda kitlemesin.

Sese duyarlı güzel neon al bence , tek neon varmış gibi duruyor ama 2 li neon aslında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zuhahaha ben fazla yorum yapmak istemiyorum Ama gerçekten güzel parlıyorlar
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=16170

Bu kutudan 2 tanemi ULTRA AURORA KASA IŞIĞI çıkıyor.

Bide beyaz değil'de başka renk olarak varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyR!sTaTe -- 28 Nisan 2007; 19:49:44 >
  • 2 tane NEON çıkıyor. Başka sese duyarlı neon Vatan Bilgisayar'da yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

2 tane NEON çıkıyor. Başka sese duyarlı neon Vatan Bilgisayar'da yok...

Cevabın için tşk ederim batuhany.
    Peki senin bildiğim başka sese duyarlı neon satan bir firma varmı :)
  • Coolermasterın Aynı Ultra aurora serisinden farklı renklerde olan benim bildiğim bi site vardı fakat fiyatı fiyatı 27 ytldi. Unuttum hatırlayınca yazıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Coolermasterın Aynı Ultra aurora serisinden farklı renklerde olan benim bildiğim bi site vardı fakat fiyatı fiyatı 27 ytldi. Unuttum hatırlayınca yazıcam

Aynen.
  • Bende kullanıyorum 4 ay önce tanesini 14 ytl ye almıştım bende yeşil ve turuncu var 2 şer adet odada bağırınca bile titriyor kasanın içi
  • arkadaşlar bu gün gittim 10 ytl ye aldım neonları beğendim sese duyarlı olmaları çok iyi gerçekten ayarlanabilmesi falanda ancak kabloları biraz kısa geldi biraz daha uzun yapılabilirmiş bence ama genede bu fiyata böyle bir ürün çok iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar bu gün gittim 10 ytl ye aldım neonları beğendim sese duyarlı olmaları çok iyi gerçekten ayarlanabilmesi falanda ancak kabloları biraz kısa geldi biraz daha uzun yapılabilirmiş bence ama genede bu fiyata böyle bir ürün çok iyi bence

Hayırlı olsun Beğendiğine sevindim
  • Evt neonu ben bir arkadaşımda gördüm o yüzden araştırıyorum biraz daha 1 tane üste 1 tane alta takmayı düşündüm ama kabloları çok kısa gerçekten yetişmeyecek kadar.Birde renkli olanını bulmaya çalışıyorum :)

Not: Sese duyarlı nasıl yapılmış yanında bir aparatmı var ayrıyetten yoksa kendim yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

Evt neonu ben bir arkadaşımda gördüm o yüzden araştırıyorum biraz daha 1 tane üste 1 tane alta takmayı düşündüm ama kabloları çok kısa gerçekten yetişmeyecek kadar.Birde renkli olanını bulmaya çalışıyorum :)

Not: Sese duyarlı nasıl yapılmış yanında bir aparatmı var ayrıyetten yoksa kendim yapmayı planlıyorum.

Onların yanında ayrı bir aparat daha var. Slotlara takıosun. Ve kasanın arkasından değiştiriyorsun duyarlılığı

• quote:

Evt neonu ben bir arkadaşımda gördüm o yüzden araştırıyorum biraz daha 1 tane üste 1 tane alta takmayı düşündüm ama kabloları çok kısa gerçekten yetişmeyecek kadar.Birde renkli olanını bulmaya çalışıyorum :)

arkadaşım neonları bir alta bir üste takıcaksan onun için yeterli hata fazladan kablo bile kalıyor benim kısa olarak bahsettiğim psu ya bağlanan 4pin moleks kablosu biraz kısa kabloları saklamak için biraz daha uzatmam gerekti o bakımdan sıkıntı yaşadım ama hallettim yani kabloları saklayan biri için sıkıntı yaratır o kadar yoksa bi alta bi üste koymak istersen hiç sıkıntı yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Onların yanında ayrı bir aparat daha var. Slotlara takıosun. Ve kasanın arkasından değiştiriyorsun duyarlılığı

Tşk'ler caner aydınlattığın için ;)

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

arkadaşım neonları bir alta bir üste takıcaksan onun için yeterli hata fazladan kablo bile kalıyor benim kısa olarak bahsettiğim psu ya bağlanan 4pin moleks kablosu biraz kısa kabloları saklamak için biraz daha uzatmam gerekti o bakımdan sıkıntı yaşadım ama hallettim yani kabloları saklayan biri için sıkıntı yaratır o kadar yoksa bi alta bi üste koymak istersen hiç sıkıntı yaşamazsın

tşk ederim ultrAslan bende şimdi siparişi veriyorum ben kablosu kısa sanıyordum çok güzelmiş tşk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyR!sTaTe -- 28 Nisan 2007; 22:46:38 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.