Şimdi Ara

ULTİMATE TEAM KEŞFEDİLMEMİŞ YETENEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar cok unlu olmayan fakat oyuna muthis katki saglayan oyunculari siraliyalim baxen yuksek overalli oyunculardan bile fazla verim alinabiliyor....
    Cm gentner .... Germany..77 overal muaxzam bir orta saha........gentner 6 ozelligide 70 uzerinde olan 6.2 boya sahip muthis verim alabileceginiz sol ayak bir orta saha belki siralanicaklar arasinda ilk 3 e gurecek kapasitede bir oyuncu.... Devami gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 17 Şubat 2014; 12:09:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lw ..... C.clemens..... Silver ...73 overal... Enfes bi sol acik emin olun sizi asla sikintiya sokmiyacak bir adam gol atiyo asist yapiyo ileriye akiyo inanin gecici olarak aldim ya kiyamadim adami degistirmeye yok boyle bi sol acik

• Rw... Sam...germany..78 overal... Sami anlatmaya gerek yok sadece onu biri ile degistirecekseniz bu kisi robben olur bu kadar harika bir sag acik... Emin olun 85 overalli muller bile berbatti malesef..... Sizlerinde paylasimlarinizi bekliyoruz ozellikle isimleri fazla duyulmamis oyuncular

• Lw ....taarabat.... Morocco..milan ... 78 overal ..... sharawy sol acik tarabat sag acik oynatiyorum hakkaten cok ilginc bir oyuncu kosusu 78 gorunmesine ragmen akiyo birde orjinal rw olsa muazzam olacakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 17 Şubat 2014; 13:54:17 >
  • Cb.....zapata....colombia...milan..... Overali dusuk olmadina ragmen cok iyi kademeye giriyo mucadeleyi birakmiyo tek eksigi kornrtlrrde cikip hic kafa vurmaz ucuz ama cok etkili bir stoper...

• LaCazatte Lyon'un fırlama forveti... Geçenlerde fransa kadroma forvet ararken keşfettim aguero tarzı bi oyuncu hatta o kadar çok hoşuma gitti ki if sini aldım çoğu forvetin baş edemediği kompany luiz ikilisini mahvettiğini bilirim spikerin de alexandar (bir nefes alıp) lakazet demesi çok hoş oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif27802

LaCazatte Lyon'un fırlama forveti... Geçenlerde fransa kadroma forvet ararken keşfettim aguero tarzı bi oyuncu hatta o kadar çok hoşuma gitti ki if sini aldım çoğu forvetin baş edemediği kompany luiz ikilisini mahvettiğini bilirim spikerin de alexandar (bir nefes alıp) lakazet demesi çok hoş oluyor :)

Bu adamin normalini denemistim ucuz kadrolar kurarken if ide ucuzdur muhtemelen bak deneyebilirim bi lig 1 veya komple lyon ciiyormu...? 4 3 3 (2) ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 k param var 6. lige yükseldim kötü bir kadroyla bu saatten sonra kafa göz dalarım heralde oyuncuların tamamının kontratı bitmek üzere gelen takımlar 84 reytingli geliyor :) argus bi koltuk çıkmadın dayı bize ya:)
  • THEREAU chievo da oynuyor forvet kısıtlı imkanı olan için gerçekten sağlam topçu hawk basılı olması tercih ederim. artı Nainggolan tazı gibi orta saha için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

3 k param var 6. lige yükseldim kötü bir kadroyla bu saatten sonra kafa göz dalarım heralde oyuncuların tamamının kontratı bitmek üzere gelen takımlar 84 reytingli geliyor :) argus bi koltuk çıkmadın dayı bize ya:)

Ya bendede metelik azaldi ama bi kadro kurariz sana aksamlari online oluyorum irtibat kur hallermeye calisiriz

• quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

THEREAU chievo da oynuyor forvet kısıtlı imkanı olan için gerçekten sağlam topçu hawk basılı olması tercih ederim. artı Nainggolan tazı gibi orta saha için ideal.

Sanirim bu dedigin adam 75 overalli fransiz forvet bu adami bi ara incelerken atiyorum 30 macta 42 gol gibi bi skor gorunce bu adamin mayasi iyi gibi gelmisti olmadi bi aliyimda sadece50 nikli arkadasa bi kadro kuralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 18 Şubat 2014; 14:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xargusx

quote:

THEREAU chievo da oynuyor forvet kısıtlı imkanı olan için gerçekten sağlam topçu hawk basılı olması tercih ederim. artı Nainggolan tazı gibi orta saha için ideal.

Sanirim bu dedigin adam 75 overalli fransiz forvet bu adami bi ara incelerken atiyorum 30 macta 42 gol gibi bi skor gorunce bu adamin mayasi iyi gibi gelmisti olmadi bi aliyimda sadece50 nikli arkadasa bi kadro kuralim

dediğim adam bu dostumhttp://www.futhead.com/14/players/3154/cyril-thereau/ yeni başlayıpta az coinsi olan için ideal ama tabiki italya denince akla ibaarro gelir :) sadece50 arkadaşın ne kdar bütçesi ve taktik olarak hangisini düşündüğünü yazarsan daha sağlıklı bi takım çıkarılabilir

• Aubemeyang tek geçerim.. adamda herşey var.. 8 9 k veriyorsun 80 90 k lık oyunculardan daha iyi oynuyor... hızlı zaten tartışılmaz.. kafa atıyor şut çekiyor finishing var.. herşey var adamda
  • quote:

quote:

quote:

dediğim adam bu dostumhttp://www.futhead.com/14/players/3154/cyril-thereau/ yeni başlayıpta az coinsi olan için ideal ama tabiki italya denince akla ibaarro gelir :) sadece50 arkadaşın ne kdar bütçesi ve taktik olarak hangisini düşündüğünü yazarsan daha sağlıklı bi takım çıkarılabilir

Ya sadece50 arkadadimiza biz krucaz.kadroyu hayir isi bir nevi sadece parasiz zamana denk geldi ucuz ama etkili bi takim yapicaz artik

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya sadece50 arkadadimiza biz krucaz.kadroyu hayir isi bir nevi sadece parasiz zamana denk geldi ucuz ama etkili bi takim yapicaz artik

bende gerekli yardimi yaparım gerekikrse

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

Aubemeyang tek geçerim.. adamda herşey var.. 8 9 k veriyorsun 80 90 k lık oyunculardan daha iyi oynuyor... hızlı zaten tartışılmaz.. kafa atıyor şut çekiyor finishing var.. herşey var adamda

Kardesim oncelikle bir konuda cok anormal kufur eden biri icin uyari yapmissin yurekten kutlarim bazi seylerin degeri bi siniri olmali insanin boyle igrenc hakaret kufur kabul edilir degil allah islah etsin....... Konuya donersek kardesim elbrtte obamayeng lig 1 den muthis bir kadroya dortmunda gecti cok hizli harika bi golcu ama artik baya unlu oldu daha duyulmamis kesgefilmemis enterasan adamlar da.onerebilirsem seviniriz mesela gentner gibi alman kadrona ilkay yerine koy inan aratmiyacaktir iljayi biri 77 biri 84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 18 Şubat 2014; 15:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

quote:

quote:

quote:

bende gerekli yardimi yaparım gerekikrse

ardacim sadece50 kardedimize bi kadro kuralim bugun online olursa saat 22 veya 22,30 gibi bide bugun pro yapalim ihmal etmiyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

Aubemeyang tek geçerim.. adamda herşey var.. 8 9 k veriyorsun 80 90 k lık oyunculardan daha iyi oynuyor... hızlı zaten tartışılmaz.. kafa atıyor şut çekiyor finishing var.. herşey var adamda

forvete hawk basılı mame diouf diyorum kullananlar bilir :)
  • Lb..PANDER..alman.. sinirden gümüş takıma geçiş yapmıştım ve onca gümüş içerisinde şu an bile elimde olan tek oyuncudur.. kıyamıyorum satmaya.. yok böyle bir sol bek.. eğer alabayı almasaydım devam edecektim ama alaba çok farklı tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssiiirrriii

Lb..PANDER..alman.. sinirden gümüş takıma geçiş yapmıştım ve onca gümüş içerisinde şu an bile elimde olan tek oyuncudur.. kıyamıyorum satmaya.. yok böyle bir sol bek.. eğer alabayı almasaydım devam edecektim ama alaba çok farklı tabiki..

Lb..pander... Hakkaten gozden kacirdigim gercekten enfes bir oyuncu cok iyi bir tespit

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.